1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. Oțelul Galați vs Minaur Baia Mare

Oțelul Galați vs Minaur Baia Mare - Ponturi Liga a 2-a, 15.11.2022. Dorinel e la trei puncte de Play-off

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-14 20:11:00

Fotbal România - Liga 2

15 Noiembrie 2022, 20:30

Oțelul Galați ASC

Oțelul Galați ASC

versus
FC Minaur Baia Mare

FC Minaur Baia Mare

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Oțelul Galați ASC v FC Minaur Baia Mare

Ponturi și pariuri pentru meciul Oțelul Galați vs Minaur Baia Mare, programat pe 15 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 14-a a Ligii a 2-a.

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu este pe locul 7 în clasament, cu 22 de puncte (golaveraj 14-11), iar cea pregătită de Mihai Iosif se află pe 15, cu 14 puncte (golaveraj 15-20).

Oțelul Galați ASC: Forma echipei, știri și statistici

Oțelul a pierdut pe terenul celor de la Unirea Slobozia (0-1) în runda precedentă, dar echipa antrenată de Dorinel Munteanu este la numai trei puncte de zona Play-of-ului. Așa cum s-a văzut și în meciul de Cupă cu FCSB (0-0), „oțelarii” pot emite pretenții la promovare, în lot fiind mulți jucători cu experiență în prima ligă. Printre ei, Cristian Sîrghi și Ionuț Neagu. Formația gălățeană joacă bine în special acasă, unde este susținută de un public numeros.

„Trebuie să luăm toate cele trei puncte, vreau toate punctele din ultimele partide din acest an. E foarte important acest joc, venim după remiza cu FCSB, în care jucătorii au făcut efort, dar avem timp să ne refacem fizic. Acest joc cu Baia Mare e unul al atitudinii, al dorinței de a câștiga”, a spus Munteanu înaintea confruntării cu Minaur.

Fundașul stânga Gabriel Nedelea are șanse mici să mai joace în acest an, din cauza unei accidentări. În plus, va lipsi golgheterul George Cîrjan (6 goluri în acest sezon), tot accidentat.

Oțelul Galați este pe locul 15 în clasamentul formei, cu 4 puncte acumulate în ultimele 5 etape, golaveraj 2-5.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FC Minaur Baia Mare: Forma echipei, știri și statistici

Minaur Baia Mare a scos un rezultat onorabil în Cupa României, 2-3 cu FC Hermannstad, dar impresia a fost salvată pe final, de golurile lui Muacir (87) și Simion (90+3). Sibienii au condus cu 3-0 din minutul 55. Echipa antrenată de Mihai Iosif trebuie să se concentreze acum pe campionat, unde este într-o poziție delicată. Băimărenii au un avans de numai două puncte față de Unirea Constanța, formția de pe penultimul loc.

Elevii lui Iosif au de obicei probleme în deplasare. Au obținut doar un punct din ultimele patru partide de pe teren străin (1-1 cu Politehnica Timișoara, 0-1 cu Unirea Constanța, 0-2 cu Poli Iași și 0-3 cu FK Csikszereda). Iosif poate conta în continuare pe sfaturile lui Vasile Miriuță, directorul tehnic al Minaurului refuzând în trecut oferta lui Adrian Mititelu de a merge „principal” la FC U Craiova. Nu sunt absențe importante în tabăra oaspeților.

„Ne așteaptă un meci deosebit de greu, în primul rând pentru că este o deplasare foarte lungă”, a spus Mihai Iosif.

Minaur Baia Mare se află pe poziția a 11-a în clasamentul formei, cu 6 puncte obținute în ultimele 5 runde, golaveraj 7-5.

Echipe probabile

Oțelul Galați ASC Echipă probabilă Oțelul Galați ASC
Portar Dur-Bozoancă
Fundași Rus, Azinovic, Sîrghi, Panait
Mijlocaşi Markovic, Neagu, Jardan, Gorovei
Atacanţi Cisotti, Bokhashvili
FC Minaur Baia Mare Echipă probabilă FC Minaur Baia Mare
Portar Costache
Fundași Potcoavă, Lazăr, Mondragon, Neacșu
Mijlocaşi Gneba, Donca, Ciocan, Chinde, R. Stănescu
Atacanţi Stanciu

Statistica meciurilor directe Oțelul Galați ASC v FC Minaur Baia Mare

Este primul meci între cele două combatante.

Cote pentru Oțelul Galați ASC v FC Minaur Baia Mare

Pentru o cotă mai mare, de 1.75, se poate opta pe Betano bet pentru un pariu pe selecția „Oțelul -0.75 handicap asiatic”.

Pentru -1 handicap asiatic, cota este 2.02 la același operator. Se câștigă în cazul unei victorii a gazdelor la cel puțin două goluri diferență și se primesc banii mizați înapoi dacă gălățenii înving la limită (1-0, 2-1, etc).

Oțelul Galați ASC vs FC Minaur Baia Mare Pont: Victorie Oțelul Galați

Dorinel Munteanu are ca obiectiv promovarea, iar primul pas este calificarea în Play-off. Oțelul are ocazia de egala la puncte echipele de pe locurile 5 și 6, Minaur Baia Mare nefiind totuși o adversară de temut. Trupa antrenată de Mihai Iosif are patru înfrângeri și un egal în ultimele cinci meciuri jucate în deplasare, unul dintre eșecuri fiind înregistrat în fața ocupantei penultimului loc, Unirea Constanța. Oțelul ar trebui să se concentreze și să câștige această partidă.

Miza: 7/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici