1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. Oțelul Galați vs. FK Csikszereda

Oțelul Galați vs. FK Csikszereda. Ponturi pariuri România Liga 2. 03.03.2023. Meci decisiv pentru accederea în playoff

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2023-03-02 11:24:00

Fotbal - România Liga 2

03 Martie 2023, 17:00

Oțelul Galați ASC

Oțelul Galați ASC

versus
Csikszereda Miercurea Ciuc

Csikszereda Miercurea Ciuc

2.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Oțelul Galați ASC v Csikszereda Miercurea Ciuc

Penultima rundă a sezonului regular din liga secundă ne poate aduce lămuriri suplimentare asupra numelui altor echipe care le vor însoți în playoff pe CSA Steaua și pe Poli Iași, calificate deja.

Cea mai îndreptățită să spere la acest lucru este Oțelul Galați, a treia clasată, cu 32 de puncte.

Ea întâlnește acasă într-un meci de totul sau nimic pe FK Csikszereda, aflată pe locul 8 în clasament, cu 26 de puncte, care speră și ea să ajungă în playoff, dar harghitenii nu depind doar de ei, ci și de conjunctura celorlalte rezultate.

Meciul de vineri (televizat, ora 17:00) deschide etapa de Liga 2, iar la Galați se mizează pe o asistență record, poate chiar 10.000 de spectatori! Am ales un pariu pentru acest meci.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Oțelul Galați ASC: Forma echipei, știri și statistici

De toate a făcut Dorinel Munteanu în săptămâna premergătoare acestui meci. Mai întâi a stat de vorbă cu suporterii, ca nu cumva aceștia să apeleze la scandări xenofobe (dată fiind zona cu mulți etnici maghiari din care vin oaspeții) și echipa sa să aibă de suferit.

Apoi a mers la primar, obținând promisiunea unei finanțări a echipei din partea autorităților locale, cifrată la aproximativ o jumătate de milion de euro. Sumă care ar mai liniști cumva lucrurile, pentru că există niște întârzieri salariale.

Dorinel deschide multe uși în Galați, nimeni nu poate uita că el este artizanul unicului titlu de campioană ajuns vreodată în orașul de la Dunăre.

Au trecut aproape 12 ani de atunci, dar așa ceva este greu de șters din memorie.

Cât privește echipa, aceasta este mai degrabă harnică, aleargă mult, însă realizările ofensive vin destul de greu.

Dovadă și remiza albă, fără foarte multe ocazii, înregistrată runda trecută de oțelari la Slatina, la capătul unui meci modest.

Dar, dacă gălățenii câștigă acest meci, ei vor fi matematic în playoff, ceea ce ar însemna pentru ei o realizare notabilă pentru primul an de la revenirea din Liga 3.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Csikszereda Miercurea Ciuc: Forma echipei, știri și statistici

Este limpede pentru toată lumea că harghitenii fac un sezon mai modest decât cele anterioare.

Șansele lor la playoff există, dar nu sunt foarte mari, mai ales după ce runda trecută nu s-a reușit decât un 2-2 acasă cu Progresul Spartac (goluri Jebari și lituanianul Kruzikas).

În ultimele luni au fost fluctuații la nivelul băncii tehnice, după localnicul Vali Suciu, experimentatul Francisc Dican, titratul Csaba Laszlo (fost tehnician în Scoția, dar și la Sepsi într-o vreme), antrenor fiind acum un german de 64 de ani, Werner Burger.

S-a primenit lotul, au fost aduși jucători cu experiența primei divizii (Roberto Romeo, dar mai ales Paul Pârvulescu), ei adăugându-se lui Lorand Kovacs (ex U Cluj) sau marocano-spaniolului Soufiane Jebari, trecut pe la UTA.

Harghitenii au ceva probleme la jucătorii Under, părând să opteze pentru portarul Karacsony și pe Mahmoud El-Savy, care e român, născut la Tg. Mureș.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Oțelul Galați ASC Echipă probabilă Oțelul Galați ASC
Portar R. Pop
Fundași Ghiocel, Jardan, Yabre, A. Rus
Mijlocaşi Oct. Ursu, Cisotti, Zivulic
Atacanţi Mițoi, R. Gorovei, L. Maxim
Csikszereda Miercurea Ciuc Echipă probabilă Csikszereda Miercurea Ciuc
Portar Karacsony
Fundași R. Romeo, Kelemen, Apro, P. Pârvulescu
Mijlocaşi L. Kovacs, S.Jebari, El Sawy
Atacanţi Gal-Andrezly, Csuros, Kruzikas

Statistica meciurilor directe Oțelul Galați ASC v Csikszereda Miercurea Ciuc

Doar două confruntări, ambele încheiate cu 1-1, în sezonul 2017-2018. De atunci încoace nu s-au mai întâlnit, gălățenii dispărând din peisajul ligii secunde.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Oțelul Galați ASC v Csikszereda Miercurea Ciuc

Putem lua în calcul și ceva mai puțin riscant, Oțelul HA+0 @1,65, dar și un meci sărac în goluri, sub 2,5 goluri @1,50, ambele cote preluate din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Oțelul Galați ASC vs Csikszereda Miercurea Ciuc Pont: Otelul Galati victorie

Nu are cine știe ce echipă Oțelul, dar un meci decisiv pe teren propriu, în fața unor tribune pline, cu perspectiva calificării matematice în playoff, poate strânge energiile. Mai este și Dorinel Munteanu, care știe să-și mobilizeze jucătorii. Această energie venită din tribune și de pe bancă ar putea înaripa echipa gazdă, ducând-o spre victorie. Este puțin riscant de mizat 1 solist (cotă 2,50 la Betano Pariuri Sportive), dar sunt destule argumente care să susțină ideea că Oțelul poate câștiga acest meci.

Miza: 8/10
Cota: 2.50
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici