1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. CS Minaur Baia Mare vs Politehnica Timișoara

CS Minaur Baia Mare vs Politehnica Timișoara - Ponturi pariuri Liga a doua România, 18.03.2023. Duelul oropsitelor

Caramavrov
Caramavrov

2023-03-17 12:37:00

Fotbal România - Liga 2

18 Martie 2023, 11:00

FC Minaur Baia Mare

FC Minaur Baia Mare

versus
Politehnica Timisoara

Politehnica Timisoara

1.66

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru FC Minaur Baia Mare v Politehnica Timisoara

Ponturi și pariuri pentru meciul CS Minaur Baia Mare vs Politehnica Timișoara, care se dispută pe 18 martie 2023, de la ora 11.00, în prima etapă a play-out-ului Ligii a doua.

Minaur a intrat în această fază a competiției cu 16 puncte (locul 6, penultimul în grupă), în timp ce Poli are doar 13 (e ultima).

Play-out-ul e împărțit în două gupe. Din grupa celor două echipe mai fac parte Metaloglobus (21 de puncte), Șelimbăr (24), Csikszereda (26), Slatina (27) și Slobozia (31). Se va juca doar câte un meci direct, deci vor fi numai câte șase dueluri în total.

Toate golurile din sezonul regulat au fost anulate, așa că echipele au acum golaveraj 0-0.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FC Minaur Baia Mare: Forma echipei, știri și statistici

Maramureșenii au fost aproape s-o încurce pe Gloria Buzău în ultima etapă a sezonului regulat, în tentativa acesteia din urmă de a se califica în play-off. Au condus cu 1-0, dar au fost egalați în minutul 79, ajungând la 9 jocuri consecutive fără victorie.

Terenul lui Minaur este unul foarte prost, se va juca în condiții grele.

După demiterea lui Mihai Iosif, antrenor a devenit managerul general Vasile Miriuță. Cu buzoienii a fost primul meci cu acesta pe bancă.

„Avem șanse de salvare, chiar dacă suntem la cinci puncte de următoarea echipă din față. Sunt șase jocuri, 18 puncte, eu am mare încredere în băieți și în mine că ne vom salva la baraj, pentru că e greu să mai prindem două-trei echipe, dar orice se poate întâmpla în fotbal. Nu mai contează ce a fost până acum, trebuie să privim înainte și să fim pozitivi”, a transmis Miriuță.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Politehnica Timisoara: Forma echipei, știri și statistici

Poli a făcut surpriza în meciul precedent, 1-1 la Dinamo, pe stadionul Arcul de Triumf, egalând în minutul 82 și dând astfel mari emoții adversarei sale în lupta pentru primele 6.

La un minut după egalare, fundașul Sekulic a fost eliminat, așa că el va lipsi în confruntarea de la Baia Mare. Va lipsi și Daniel Benzar, accidentat.

Timișorenii au reușit un singur succes înultimele 19 disputate în Liga a doua!

„Va fi un joc de luptă, în care contează foarte mult duelurile. Sper să ne ridicăm la nivel, să facem ce am antrenat, să fim pregătiți. Sper să fie un joc sub egida fair-play-ului, corect. În tur, greșelile de arbitraj au făcut să nu obținem victoria”, este părerea antrenorului Octavian Benga.

Poli are un proeict nou, cu fostul internațional Costel Pantilimon manager general, dar șansele de supraviețuire în Liga a doua sunt foarte mici, ținând cont de faptul că o despart 8 puncte de locul 5 (ocupat acum de Metaloglobus), loc care dă baraj de menținere.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

FC Minaur Baia Mare Echipă probabilă FC Minaur Baia Mare
Portar Avram
Fundași R. Lazăr, Al. Stoian, Mondragon, Al. Iacob
Mijlocaşi Chinde, Dandea, Gneba, P. Ivanovici
Atacanţi Berisha, Jarovic
Politehnica Timisoara Echipă probabilă Politehnica Timisoara
Portar Murariu
Fundași D. Radu, Bocșan, Porumb, Taub
Mijlocaşi Gîdea. Ignea, Tiihonen, T. Călin
Atacanţi Marincu, Gavra

Statistica meciurilor directe FC Minaur Baia Mare v Politehnica Timisoara

Cele două combatante s-au întâlnit o singură dată, în sezonul regulat al actualului campionat. A fost 1-1 și s-a jucat la Timișoara. Minaur a deschis scorul prin Stanciu (min. 45), iar bănățenii au egalat prin Benzar (63).

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru FC Minaur Baia Mare v Politehnica Timisoara

Cea mai mare cotă pentru X2 am găsit-o la agenția de pariuri Betano: 1.75.

Handicap asiatic 0 ASU Poli Timișoara are o cotă de 2.55 la Unibet. Avantajul față de victoria simplă a oaspeților este că, la egal, miza ne va fi returnată.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FC Minaur Baia Mare vs Politehnica Timisoara Pont: Sub 2,5 goluri

Se va juca pe un teren greu, unde nu prea poți să construiești. Ambele echipe înscriu destul de puțin, nu ne așteptăm acum la un festival de goluri. De altfel, trei din ultimele patru partide ale băimărenilor au fost de Under 2,5. S-a simțit o mai bună organizare defensivă în echipa pregătită aum de Miriuță, dar și Poli a închis bine spațiile într-un joc în care Dinamo a forțat permanent să înscrie Și a ieșit tot un Under 2,5 (1-1). Vom vedea, probabil, un meci de luptă și, la final, un scor destul de strâns. Minaur a înscris un singur gol în cele trei dueluri din 2023!

Miza: 8/10
Cota: 1.66
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici