1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. FC Brașov vs Unirea Constanța

FC Brașov vs Unirea Constanța - Ponturi pariuri Liga a 2-a, 04.12.2021. Brașovenii au 8 eșecuri la rând!

Caramavrov
Caramavrov

2021-12-03 15:04:00

Fotbal România - Liga 2

04 Decembrie 2021, 11:00

FC Brasov

FC Brasov

versus
Unirea Constanța FC

Unirea Constanța FC

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Brasov v Unirea Constanța FC

Pont pentru FC Brașov vs Unirea Constanța, meci care se dispută pe 4 decembrie, de la ora 11:00, în etapa a 16-a a Ligii a 2-a.

Echipa gazdă este pe locul 16 în ierarhia eșalonului secund (golaveraj 10-26), în timp ce formația oaspete se află pe poziția a 17-a (golaveraj 11-40).

FC Brasov: Forma echipei, știri și statistici

FC Brașov este matematic în Play-out, după o serie lungă de rezultate negative: 8 eșecuri la rând! Ultimele 5 au fost toate la limită. O victorie împotriva Unirii Constanța ar fi foarte prețioasă, pentru că ar ține la 4 puncte distanță această contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării. Elevii lui Călin Moldovan vor avea parte de încurajări din tribune. Intrarea este gratuită, în limita a 30% din capacitatea stadionului. De la venirea noului tehnician, jocul s-a schimbat în bine, dar echipa tot n-a câștigat niciun punct.

„Suntem obligaţi, suntem condamnaţi să câştigăm sâmbătă, dacă avem pretenţii de la noi să continuăm să luptăm pentru menţinerea în Liga 2. Nu avem motive să fim relaxați, chiar dacă adversarii sunt sub noi în clasament. În situația noastră, chiar şi cu juniorii dacă jucăm, trebuie să dăm totul. Sunt convins că o să ieşim din acest moment neplăcut sâmbătă, pentru că nu putem pierde la nesfârşit”, a spus Moldovan, care în etapa precedentă (0-1 cu FC Buzău) a început meciul cu trei fundași centrali: Gherghe, Fustar și Cîrstean.

Nu sunt probleme importante de lot.

FC Brașov este pe penultimul loc în clasamentul formei, fără punct câștigat în ultimele 5 meciuri, golaveraj 2-7.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 10 luni pe profit din 11 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Unirea Constanța FC: Forma echipei, știri și statistici

Leonard Strizu a reușit să o oprească pe Unirea Constanța din căderea liberă, dar mai are mult de muncit pentru a forma o echipă decentă la nivelul eșalonului secund. Egalul din etapa precedentă (1-1 cu Șelimbăr) este privit ca o adevărată performanță. Dobrogenii s-ar mulțumi și cu un punct din meciul de la Brașov.

„Avem cea mai tânără echipă din Liga 2, pentru că în lot sunt doar doi jucători de 24 și, respectiv, 25 de ani! Jocul începe să se lege și acest lucru ne dă speranțe. Nu cedăm și vrem să strângem cât mai multe puncte până intrăm in play-out”, a spus atacantul Andreas Chirițoiu, format la juniorii lui FC Brașov.

Strizu poate conta pe toți jucătorii importanți.

Unirea Constanța este pe locul 16 în clasamentul formei, cu 4 puncte obținute în ultimele 5 etape, golaveraj 4-7.

Echipe probabile

FC Brasov Echipă probabilă FC Brasov
Portar Mutu
Fundași Drăgoi, Gherghe, Cîrstian, Fustar, Leonte
Mijlocaşi Dumbravă, Iorga, V. Constantin
Atacanţi Vl. Mihalcea, El Azzouzi
Unirea Constanța FC Echipă probabilă Unirea Constanța FC
Portar Udrea
Fundași Cireșoiu, Gogor, Bobaru, Al. Șuteu
Mijlocaşi Lăcătuș, L. Ardelean – Șerbănescu, Nicola, Carabela
Atacanţi Chirițoiu

Statistica meciurilor directe FC Brasov v Unirea Constanța FC

Va fi prima confruntare dintre FC Brașov și Unirea Constanța.

Cote pentru FC Brasov v Unirea Constanța FC

Pentru o cotă mai mare, de 1.87 pe Betano bet, se poate opta pentru un pariu pe selecția „FC Brașov -0.75 handicap asiatic”.

În ultimele trei meciuri jucate de FC Brașov s-a marcat câte un gol. Selecția „sub 2,5 goluri” are cota 1.78 la Unibet pariuri sportive.

FC Brasov vs Unirea Constanța FC Pont: Victorie FC Brașov

Nici FC Brașov și nici Unirea Constanța nu mai au șanse de a prinde Play-off-ul. De acum, tot ce contează sunt punctele care să le țină cât mai departe de zona retrogradării. Deși echipa antrenată de Călin Moldovan vine după opt înfrângeri consecutive, e favorită, totuși, să câștige acest meci, pentru că întâlnește o formație lipsită de experiență, formată în mare parte din „copii”. Brașovenii și-au mai revenit ca joc după instalarea noului tehnician. Mai urmează să câștige și puncte.

Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici