Share

FC Argeș - UTA. Ponturi pariuri România Liga 2. 02.08.2020, se joacă promovarea

Liga 2 România

Cota: 1.80

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

01 Aug 2020 20:53 1,6k 0
Logo FC Arges
Logo UTA Arad
FC Arges
UTA Arad
VS
18:30 02 August 2020
Fotbal România - Liga 2

Analiză și informații pentru FC Arges v UTA Arad

În ultima etapă din playoff-ul ligii secunde, FC Argeș primește vizita celor de la UTA, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. UTA este lider și are nevoie de un punct pentru promovarea directă, în timp ce FC Argeș are nevoie de victorie pentru a promova.

FC Arges: Forma echipei, știri și statistici

V Î V E V

FC Argeș are în față 90 de minute pentru a obține victoria și pentru a promova în Liga 1. Echipa pregătită de Ionuț Badea a obținut la Ploiești o victorie mare cu Petrolul, reușind să revină de la 0-1. Cumva, și-a spălat păcatele, după ce a condus cu 2-1 pe Mioveni și a pierdut 2-3. Piteștenii au o stare de spirit formidabilă, iar antrenorul Badea a făcut apel la memoria mareului DObrin pentru a-și motiva jucătorii. FC Argeș a arătat bine ca joc în toate meciurile de playoff și beneficiază de jucători experimentați care pot fi decisivi în momentele cheie. Sunt jucători de real talent ca Năstăsie, Nini Popescu sau Martiș, luptători ca Buhăescu și Prepeliță, care pot da o replică peste așteptări UTA-ei. Înfrângerea cu Mioveni a fost prima suferită de FC Argeș după 14 etape cu Badea pe bancă.

UTA Arad: Forma echipei, știri și statistici

Î V E Î V

UTA tremură pentru promovarea directă, dar are asigurat barajul Cu această plasă de siguranță în minte, elevii lui Laszlo Balint pot avea o abordare mai curajoasă și să joace la victorie, așa cum pretinde antrenorul lor. Totuși, cred că presiunea este foarte mare pe arădeni, mai ales că vor fi lipsiți de doi jucători importanți în acest playoff. Romario Moise și Bustea sunt suspendați, iar înlocuitorii lor nu au meciuri în picioare. Este vorba de Tomozei, ca fundaș dreapta, un jucător cu experiență la nivelul ligii secunde, dar cu o valoare medie. În locul lui Moise ar putea juca Cristi Pușcaș, fost jucător la Petrolul și DUnărea Călărași, un jucător bun la recuperare, dar cu vagi valențe ofensive. UTA a pierdut meciul cu Rapid deși a avut 1-0 pe tabelă, moment în care jucătorii, prea siguri pe promovare, au lăsat-o mai moale și au fost taxați. Aceasta a fost problema arădenilor în acest playoff, au fost prea siguri pe ei, iar acum sunt aproape de un eșec incredibil. CU două șanse din trei pentru a promova direct, UTA vine la Pitești cu capul plecat și dispusă să facă efort maxim timp de 90 de minute.

Echipe probabile

FC Arges

Echipă probabilă FC Arges
Portar Ducan
Fundași Tofan, Leca, Deslandes, Șerbănică
Mijlocaşi Prepeliță, Șerban, MArtiș
Atacanţi Nini Popescu, Buhăescu, Năstăsie

UTA Arad

Echipă probabilă UTA Arad
Portar Iacob
Fundași Tomozei, Melinte, Ilie, ROumpoullaku
Mijlocaşi Isac, Pușcaș, Rus
Atacanţi Miculescu, Ioniță, Ursu

Statistica meciurilor directe FC Arges v UTA Arad

În meciul jucat în toamnă, la Pitești, a fost 0-0

Cote pentru FC Arges v UTA Arad

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 2,6 pentru victoria gazdelor și o cotă de 2,12 pentru PSF 1.

FC Arges vs UTA Arad Pont: DNB FC Argeș

FC Argeș pierde greu cu Ionuț Badea, iar jocul a arătat bine. La UTA, vor conta mult absențele lui Moise și Bustea, deoarece înlocuitorii lor nu au ritm de joc. Cred că presiunea enormă din tabăra arădenilor va înclina balanța spre FC Argeș. UTA nu a jucat nimic în acest playoff și nu cred că va putea să-și ridice nivelul acum.

Pont pariuri: DNB FC Argeș

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

33.3%

Nu 2

66.7%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

6

Castigate:

1

Pierdute:

3

Anulate:

2

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici