1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. Dacia Unirea Brăila vs FC Buzău

Dacia Unirea Brăila vs FC Buzău - Ponturi pariuri Liga 2 România, 16.10.2021. Cea mai slabă defensivă contra celui mai bun atac!

Caramavrov
Caramavrov

2021-10-15 20:19:00

Fotbal România - Liga 2

16 Octombrie 2021, 11:00

Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

versus
Buzău FC

Buzău FC

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dacia Unirea Braila v Buzău FC

Ponturi pentru Dacia Unirea Brăila vs FC Buzău, meci care se dispută pe 16 octombrie 2021, în etapa a 10-a a Ligii a 2-a România.

Brăila e penultima în clasament, cu două puncte obținute în 9 etape, golaveraj 4-26, în timp ce FC Buzău s-a poziționat pe loc de play-off, 6, cu 17 puncte din 9 meciuri, 28 de goluri marcate și 8 primite.

Dacia Unirea Braila: Forma echipei, știri și statistici

Dacia Unirea Brăila n-a dat niciun gol în ultimele 6 etape și a încasat 17, îndreptându-se vertiginos spre Liga a treia, de unde a promovat în acest an.

Echipa antrenată de fostul jucător dinamovist Florentin Petre este cea mai slabă din campionat, chiar dacă în clasament se află peste Astra, care a început cu minus 14 puncte.

Unii suporteri au acuzat echipa de blaturi, alții – de lipsă de valoare. Au fost multe jigniri pe pagina de facebook a clubului, și nu numai acolo.

Conducerea clubului a emis un comunicat în care a specificat faptul că nu se vor lua măsuri cu stafful tehnic până la încheierea turului.

Brăila a reușit, totuși, o victorie, într-un amical disputat în pauza competițională cauzată de meciurile naționalelor: 1-0 cu Unirea Braniștea, liderul Ligii a 4-a Galați.

În ultima partidă de acasă din Liga 2, Dacia Unirea a pierdut cu 3-0 în fața Universității Cluj.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Buzău FC: Forma echipei, știri și statistici

 

FC Buzău a ajuns la 10 partide la rând fără înfrângere, șapte în campionat și trei în Cupa României. A ratat însă victoria în ultima etapă de campionat, chiar pe teren propriu, 1-1 cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, după ce a jucat cu un om în minus în repriza a doua, Vîrtej fiind eliminat în minutul 45+1. Acesta este suspendat și nu va juca la Brăila.

"Este un meci foarte important, pentru că putem atinge a doua barieră, cea de 20 de puncte, și ne-ar mai rămâne o barieră de depășit, cea de 30. Am parcurge, cumva, două treimi din drum. E important să legi victorii, pentru că joci mai liniștit. Altfel, vom fi sub presiune, ne vom uita tot timpul ce au făcut ceilalți. Dacă vom câștiga, ne vom uita la ce facem noi”, a decretat antrenorul Cristian Pustai.

În pauza competițională, FC Buzău a jucat un amical de 120 de minute cu Gaz Metan Mediaș, pe care l-a pierdut cu 2-0.

Echipe probabile

Dacia Unirea Braila Echipă probabilă Dacia Unirea Braila
Portar Duță
Fundași Pătlăgică, D. Ciobanu, Stănciulescu, Șandru
Mijlocaşi Fl. Lungu, G. Apostol, Taciuc, Cocîrlă
Atacanţi R. Stănescu, G. Răducan
Buzău FC Echipă probabilă Buzău FC
Portar R. Stoian
Fundași R. Zamfir, Wiktorski, A. Lopez, Oltean
Mijlocaşi Gaitan, Cârstocea - Al. Munteanu, Pațurcă, Cr. Ciobanu
Atacanţi Ekollo

Statistica meciurilor directe Dacia Unirea Braila v Buzău FC

Din 2006 încoace, au fost 16 confruntări între Brăila și Buzău în Liga a doua și două în Cupa României. În eșalonul secund, brăilenii au învins de 6 ori, iar buzoienii – de 5.

Ultimul joc dintre cele două a fost în Cupa României, anul trecut, când FC Buzău a învins cu 2-1 la Brăila, care se afla în Liga a treia.

Cote pentru Dacia Unirea Braila v Buzău FC

Cea mai bună cotă pentru o victorie a Buzăului am găsit-o la Superbet pariuri online, 1.42. În rest, sunt cote în jur de 1.30 - 1.35.

În general, Dacia Unirea primește multe goluri, așa că poate ar fi bine de luat Over 2,5 la total, cotă 1.72 pe Betano.

Dacia Unirea Braila vs Buzău FC Pont: Peste 1,5 goluri Buzău

Buzău este o echipă care înscrie mult în deplasare, iar Brăila - o formație care încasează cu nonșalanță acasă. De altfel, echipa antrenată de Pustai are cel mai bun atac din Liga a 2-a, cu 28 de goluri marcate în 9 etape (o medie de peste 3 reușite per partidă), în timp ce brăilenii dețin cea mai slabă apărare: 26 de goluri primite în același număr de runde. Oaspeții sunt neînvinși de 10 meciuri, vor să țină ritmul în fața celei mai slabe trupe din această divizie și cred că pot înscrie măcar două goluri la malul Dunării.

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici