1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. CSM Slatina vs Unirea Constanța

CSM Slatina vs Unirea Constanța - Ponturi pariuri Liga a 2-a România, 05.11.2022. Constănțenilor nu le priesc deplasările

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-04 18:25:00

Fotbal România - Liga 2

05 Noiembrie 2022, 11:00

CSM Slatina

CSM Slatina

versus
Unirea Constanța FC

Unirea Constanța FC

1.90

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CSM Slatina v Unirea Constanța FC

Punem pariu pe meciul CSM Slatina vs Unirea Constanța, care se dispută pe 5 noiembrie, de la ora 11:00, în etapa a 13-a a Ligii a 2-a.

Echipa gazdă este pe locul 7 în clasamentul eșalonului secund, cu 19 puncte (golaveraj 15-8), iar cea oaspete se află pe 18, cu 9 puncte (golaveraj 10-29).

CSM Slatina: Forma echipei, știri și statistici

CSM Slatina a depășit așteptările până acum în acest sezon. Echipa antrenată de Daniel Oprescu este pe locul 7, la doar două puncte de Poli Iași, formația de pe 6. Se conturează, astfel, posibilitatea de a prinde Play-off-ul, dar nu trebuie făcuți pași greșiți cu adversare precum Unirea Constanța. Punctul forte al echipei oltene este defensiva: CSM-ul nu a primit gol în șase din ultimele șapte etape.

Mijlocaşul Cristinel Dinu şi fundaşul Alexandru Dinu au fost convocaţi la naționala Under 19 pentru un stagiu de pregătire desfăşurat în perioada 30 octombrie - 2 noiembrie, deci nu s-au antrenat alături de echipă. În plus, fundașul stânga Alin Pisăru este suspendat după eliminarea din runda precedentă, în care CSM Slatina a obținut un punct pe terenul lui Dinamo (0-0).

CSM Slatina este pe locul 7 în clasamentul formei, cu 8 puncte obținute în ultimele 5 etape (golaveraj 4-2).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Unirea Constanța FC: Forma echipei, știri și statistici

Unirea Constanța are cea mai slabă defensivă dintre echipele din Liga a 2-a, cu 29 de goluri primite în 12 jocuri. Unirea are trei victorii în acest sezon, dar toate pe teren propriu. A pierdut toate meciurile din deplasare, în 5 din ultimele 6 partide pe teren străin primind minim trei goluri. În etapa precedentă, „dobrogenii” au fost învinși acasă (1-3) de „lanterna” Metaloglobus.

„Nu ne priește nicio deplasare, indiferent că este în Banat sau în alte locații. Este greu numai și numai cu copii născuți în 2003, 2004 și completat cu jucători din 2000 și 2001. Este greu, pentru că ne sperim când adversarul este mai agresiv, când întâlnim jucători care sunt maturi, bărbați, care au un contract de profesionist”, a spus antrenorul Dacian Nastai.

Unirea Constanța se află pe poziția a 19-a în clasamentul formei, cu 3 puncte obținute în precedentele 5 întâlniri (golaveraj 2-15).

Echipe probabile

CSM Slatina Echipă probabilă CSM Slatina
Portar Pop
Fundași Radu, Gherghe, Sălcianu, Manea
Mijlocaşi Toma, Trașcu – Oprescu, Doman, Leață
Atacanţi L. Nițu
Unirea Constanța FC Echipă probabilă Unirea Constanța FC
Portar Popescu
Fundași Zamfir, Cană, Tălmaciu, Șuteu
Mijlocaşi Pandele, Ardelean, Lăcătuș
Atacanţi Malama, Chirițoiu, Longher

Statistica meciurilor directe CSM Slatina v Unirea Constanța FC

Va fi primul meci între cele două echipe.

Cote pentru CSM Slatina v Unirea Constanța FC

În ultimele trei partide jucate în deplasare, Unirea Constanța a primit minim două goluri până la pauză. Betano bet oferă cota 1.70 pentru selecția „Peste 1 gol total asiatic în prima repriză”.

Aceeași agenție de pariuri sportive online a stabilit o cotă de 2.15 pentru selecția „CSM Slatina -1.75 handicap asiatic”.

CSM Slatina vs Unirea Constanța FC Pont: CSM Slatina -1.5 handicap asiatic

Unirea Constanța a ajuns la o medie de trei goluri primite pe meci în ultimele cinci etape. Echipa antrenată de Dacian Nastai are cea mai slabă defensivă din eșalonul secund și o ofensivă modestă. De partea cealaltă, CSM Slatina speră la participarea în Play-off cu un atac decent și cu o apărea foarte bine organizată (nu a primit gol în 6 din ultimele 7 etape). În mod normal, formația gazdă se va impune la o diferență lejeră.

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici