1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. CSM Slatina vs Aerostar Bacău - Ponturi pariuri Liga a 2-a, 17.10.2020. Derby în subsolul clasamentului

CSM Slatina vs Aerostar Bacău - Ponturi pariuri Liga a 2-a, 17.10.2020. Derby în subsolul clasamentului

Caramavrov
Caramavrov

2020-10-16 14:06:00

Fotbal România - Liga 2

17 Octombrie 2020, 11:00

CSM Slatina

CSM Slatina

versus
Aerostar Bacău

Aerostar Bacău

2.05

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CSM Slatina v Aerostar Bacău

CSM Slatina o întâlnește pe Aerostar Bacău în etapa a 8-a a Ligii a 2-a, pe 17 octombrie, de la ora 11:00.

Ambele echipe au trei puncte. Formația din Slatina este pe locul 19 în clasamentul eșalonului secund, cu golaveraj 4-8, iar cea din Bacău este pe locul 20, având golaveraj 5-10.

În finalul acestei analize puteți citi predicția mea pentru meciul CSM Slatina vs Aerostar Bacău.

CSM Slatina: Forma echipei, știri și statistici

În precedentul meci jucat pe teren propriu, CSM Slatina a obținut prima victorie din acest sezon, 2-0 cu Comuna Recea. Ultimul meci jucat de echipa antrenată de Mihai Ianovschi a fost în Cupa României, pentru că partida cu Petrolul Ploiești, din etapa a 7-a a Ligii a 2-a, a fost amânată. 

Și în Cupa României a fost tot victorie, 3-0, pe terenul lui CSM Alexandria. Ianovschi a folosit trei juniori formați la academia clubului: Alin Pisăru (2002), Beniamin Enache (2002) şi Abel Stan (2003). Primi doi au fost titulari, iar Stan a intrat din postura de rezervă și a și marcat! 

„Lotul este echilibrat, oricine poate juca la nivelul Ligii a 2-a. Ne aşteaptă o perioadă grea, aglomerată, toţi jucătorii trebuie să fie pregătiţi să intre pe teren, pentru că toată lumea va avea ocazia să joace”, a spus Ianovschi, care se poate baza pe toți fotbaliștii importanți pentru confruntarea cu Aerostar.

CSM Slatina este pe locul 20 în clasamentul formei, cu 3 puncte câștigate în ultimele 5 meciuri de campionat, golaveraj 4-8.

Aerostar Bacău: Forma echipei, știri și statistici

Aerostar Bacău a pierdut la masa verde partida din Cupa României, cu CSM Ceahlăul. Băcăuanii nu s-au putut prezenta din cauza cazurilor de coronavirus apărute în lot. Dragoș Petrișor (portar), Andrei Bobaru (fundaș), Andrei Chirilă, Șerban Tîrlă (mijlocași), Alex Tofan și Mircea Manole (atacanți) au fost depistați pozitivi săptămâna trecută, iar coechipierii considerați contacți direcți (printre care și ceilalți doi portari din lot) au fost trimiși în izolare. 

Între timp, a fost recuperat portarul Cebotari, ceea ce înseamnă că echipa se poate deplasa la Slatina. Și fundașul Alecsandru a ieșit negativ la testarea de miercuri. „Îmi doresc să jucăm și, mai mult decât atât, îmi doresc să ne întoarcem de la Slatina cu punct sau puncte. Avem nevoie”, a declarat antrenorul Aerostarului, Daniel Munteanu, care nu se poate baza pe fundașul central Moisi, suspendat. În schimb, atacanții Burlacu și Manole și-au revenit după accidentări.

Aerostar Bacău este pe locul 19 în clasamentul formei, cu 3 puncte câștigate în ultimele 5 partide, golaveraj 5-9.

Echipe probabile

CSM Slatina Echipă probabilă CSM Slatina
Portar Grecu
Fundași Bodri, Cotigă, Motroc, Deta
Mijlocaşi Oprescu, Necșulescu, O. Popescu, Rogoveanu
Atacanţi V. Gheorghe – I. Stoica
Aerostar Bacău Echipă probabilă Aerostar Bacău
Portar Cebotari
Fundași Alecsandru, Yabre, Dogaru, D. Mureșan
Mijlocaşi Oteliță, Gavrilă, H. Ilie, Danale
Atacanţi Manole, Vraciu

Statistica meciurilor directe CSM Slatina v Aerostar Bacău

CSM Slatina și Aerostar Bacău nu s-au mai întâlnit până în prezent.

Cote pentru CSM Slatina v Aerostar Bacău

La Betano bet, CSM Slatina are cota 2.65 să conducă după primele 45 de minute. Se poate pune și un pariu după startul meciului, la Unibet com live betting, pentru cotă mai mare. Echipa din Slatina a câștigat cu 2-0 precedentul meci de acasă (cu Comuna Recea), iar la pauză a avut 1-0.

În ultimele 4 meciuri jucate de CSM Slatina în Liga a 2-a s-au înscris între două și trei goluri. Selecția „Total goluri 2-3” are cota 1.93. 

CSM Slatina vs Aerostar Bacău Pont: Victoria CSM Slatina

CSM Slatina are un moral bun după victoriile cu CSM Alexandria (în Cupa României) și Comuna Recea, fără gol primit. Echipa antrenată de Mihai Ianovshi a pierdut greu și pe terenul liderului FC U Craiova (1-2), după două penalty-uri contestate pentru gazde și unul neacordat pentru Slatina. În schimb, Aerostar Bacău are probleme mari de lot din cauza coronavirusului. Jucătorii care s-au pozitivat nu sunt pregătiți fizic așa cum ar trebui. Slatina ar trebui să câștige.

Miza: 10/10
Cota: 2.05
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici