1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. Csikszereda vs Unirea Slobozia. Ponturi pariuri Liga a doua. 17.10.2020.

Csikszereda vs Unirea Slobozia. Ponturi pariuri Liga a doua. 17.10.2020.

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-10-16 14:04:00

Ponturi Liga a doua

17 Octombrie 2020, 11:00

Csikszereda Miercurea Ciuc

Csikszereda Miercurea Ciuc

versus
Unirea Slobozia

Unirea Slobozia

2.20

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Csikszereda Miercurea Ciuc v Unirea Slobozia

În etapa a opta a Ligii a doua, Csikszereda joacă pe teren propriu cu Unirea Slobozia, iar noi am descărcat oferta Superbet pariuri pentru a selecta un pronostic pentru acest meci. Csikszereda ocupă locul 14, cu șapte puncte, în timp ce Unirea Slobozia este pe 10, cu 10 puncte.

Csikszereda Miercurea Ciuc: Forma echipei, știri și statistici

Csikszereda este abia pe locul 14, cu șapte puncte, dar are numai cinci meciuri jucate, deoarece a stat o dată și și-a amânat meciul de la Buzău din runda precedentă, din cauza cazurilor de Coronavirus. Au fost 11 teste pozitive înainta meciului cu Gloria Buzău, dar la retestarea din această săptămână au mai rămas două, de aceea meciul cu Unirea Slobozia se va juca. Csikszereda avea două victorii consecutive înaintea acestui meci, una în cupă și cealaltă în campionat cu ASU Poli Timișoara. Victoria cu Poli mi se pare relevantă, deoarece bănățenii erau neînvinși. Ciucanii au avut meciuri grele pe teren propriu și s-au descurcat onorabil. Au fost egalați în prelungiri, din lovitură liberă de U Craiova 1948, apoi au pierdut la limită cu Petrolul, pentru a câștiga, la a treia strigare, cu ASU Poli Timișoara. Meciul cu Unirea Slobozia este primul abordabil, cel puțin pe hârtie, deoarece vorbim de o nou promovată și o echipă care a rămas pe scheltul din liga a treia. Csikszereda a marcat în fiecare etapă jucată în acest sezon, iar în ultimele trei partide oficiale a reușit să înscrie minim două goluri. Jocul echipei arată bine, iar pe teren propriu Csikszereda mi se pare o forță. Este una dintre echipele care se pot bate pentru un loc de playoff.

Unirea Slobozia: Forma echipei, știri și statistici

Unirea Slobozia se descurcă foarte bine în stratul campionatului și stă pe o poziție comodă la jumătatea clasamentului. Ialomițenii au jucat la mijlocul săptămânii o restanță cu Farul, pe teren propriu, unde au pierdut, 0-2. Această înfrângere a venit după două victorii consecutive, 3-0 cu Reșița în deplasare și 2-0 acasă, cu Ripensia. Va fi greu pentru ialomițeni în această deplasare, deoarece este al treilea meci în șapte zile. eciul cu Farul s-a jucat miercuri, joi a fost zi de refacere, iar vineri s-a plecat la Miercurea Ciuc. Este un efort neobișnuit pentru niște jucători obișnuiți să joace la săptămână. Unirea are două înfrângeri în deplasare, la Chiajna și la Cluj, unde a încasat trei goluri per partidă. Slobozia a pierdut de fiecare dată atunci când a fost condusă la pauză.

Echipe probabile

Csikszereda Miercurea Ciuc Echipă probabilă Csikszereda Miercurea Ciuc
Portar Rybansky
Fundași Takacs, Apro, Palmeș, Bor
Mijlocaşi Botorok, Gonzales, Suciu, Bara
Atacanţi Bauza, Meszaros
Unirea Slobozia Echipă probabilă Unirea Slobozia
Portar Gurău
Fundași Ghiță, Ibrian, Dumbrăvean, Stoianovici
Mijlocaşi Chebac, Toma, Mihalache, Răduca
Atacanţi Muscă, Moldovan

Statistica meciurilor directe Csikszereda Miercurea Ciuc v Unirea Slobozia

Este prima întâlnire

Cote pentru Csikszereda Miercurea Ciuc v Unirea Slobozia

Descarcă oferta Suoerbet pariuri pentru a avea acces la alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 3,75 pentru o victorie la cel puțin două goluri diferență a gazdelor și o cotă de 3,1 pentru 1 pauză/1 final.

Csikszereda Miercurea Ciuc vs Unirea Slobozia Pont: Csikszereda câștigă

Merg pe mâna gazdelor, care sunt odihnite și cu poftă de fotbal, după 10 zile de inactivitate. Perioada de întrerupere a fost scurtă și nu a afectat condiția fizică a ciucanilor. Pe teren propriu, Csikszereda joacă aspru, este o formație puternică din punct de vedere fizic, care poate profita de oboseala din tabăra ialomițenilor. Unirea vine după eșecul clar cu Farul și va fi la al treilea meci într-o săptămână. Victoria gazdelor ne dublează investiția, de aceea nu e bine să ratăm oportunitatea.

Miza: 10/10
Cota: 2.20
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici