1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. FK Csikszereda Miercurea Ciuc vs Concordia Chiajna - Ponturi pariuri Liga a 2-a, 15.11.2020. Situație îngrijorătoare pentru ilfoveni

FK Csikszereda Miercurea Ciuc vs Concordia Chiajna - Ponturi pariuri Liga a 2-a, 15.11.2020. Situație îngrijorătoare pentru ilfoveni

Caramavrov
Caramavrov

2020-11-14 19:59:00

Fotbal România - Liga 2

15 Noiembrie 2020, 11:00

Csikszereda Miercurea Ciuc

Csikszereda Miercurea Ciuc

versus
Concordia Chiajna

Concordia Chiajna

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Csikszereda Miercurea Ciuc v Concordia Chiajna

FK Csikszereda joacă pe teren propriu cu Concordia Chiajna în etapa a 12-a a Ligii I pe 15 noiembrie, de la ora 11:00. 

Csikszereda este pe locul 15 în clasament, cu 12 puncte (golaveraj 10-10), în timp ce Concordia Chiajna este pe locul 19, cu 9 puncte (golaveraj 15-16).

Predicția mea pentru meciul FK Csikszereda vs Concordia Chiajna poate fi citită în concluzia acestei analize.

Csikszereda Miercurea Ciuc: Forma echipei, știri și statistici

Csikszereda a pierdut doar unul dintre ultimele trei meciuri de acasă în Liga a 2-a. Echipa antrenată de Valentin Suciu a remizat suprinzător în ultima partidă (1-1 cu Pandurii Tg. Jiu), după ce  Apro a deschis scorul din penalty, în minutul 77.

„Echipa noastră ar fi trebuit să înscrie mai multe goluri, dar nu am fost proaspeți, nu am ales cele mai bune decizii în fața porții. Atunci când am luat și decizii bune, nu am reușit să băgăm mingea în poartă”, a spus Suciu după meciul cu gorjenii.

Chiar dacă nu a câștigat, e puțin probabil ca în formația ciucană să apară modificări față de confruntarea cu Pandurii. În funcție de evoluția scorului, o opțiune pentru atac este mijlocașul ofensiv Salvatore Marrone, fost internațional U19.

Csikszereda este pe locul 16 în clasamentul formei, cu 5 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 3-4.

Concordia Chiajna: Forma echipei, știri și statistici

Concordia Chiajna a avut rezultate mult sub așteptări în acest sezon, ținând cont că în lot sunt jucători cu nume, precum Llullaku, Heghelegiu, Biceanu, Arnăutu, Kanda sau Marc. Florin Bratu a fost demis, a venit cuplul de tehnicieni Costel Orac - Ion Moldovan pentru interimat, dar tabela de marcaj nu a arătat altceva. Ilfovenii au pierdut meciul precedent cu CSM Reșița (0-1). 

”Aveam nevoie ca de aer, ca să zic aşa, de un rezultat pozitiv, deoarece echipa noastră nu traversează o perioadă prea bună. Nu am reuşit să acumulăm puncte şi sigur că, odată cu trecerea etapelor, lucrurile devin din ce în ce mai îngrijorătoare”, a spus Orac.

Ștefan Cucu a fost eliminat în finalul meciului de la Reșița și nu va juca împotriva celor de la Csikszereda.

Concordia Chiajna este pe locul 20 în clasamentul formei, cu un singur punct obținut în ultimele 5 runde, golaveraj 2-6.

Echipe probabile

Csikszereda Miercurea Ciuc Echipă probabilă Csikszereda Miercurea Ciuc
Portar Rybansky
Fundași Palmeș, Apro, Kelemen, Bor
Mijlocaşi Csuros, Eder Gonzalez, Bara, Pinter
Atacanţi Rotar, Schieb
Concordia Chiajna Echipă probabilă Concordia Chiajna
Portar Chesneau
Fundași Alexe, Marc, Intzidis, Oanea
Mijlocaşi Piper, Biceanu – Safsaf, Al. Lazăr, M. Mihalcea
Atacanţi Lullaku

Statistica meciurilor directe Csikszereda Miercurea Ciuc v Concordia Chiajna

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată într-un meci oficial, în octombrie 2019, când Concordia s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, tot în Liga a 2-a.

Cote pentru Csikszereda Miercurea Ciuc v Concordia Chiajna

Csikszereda Miercurea Ciuc este o echipă bună pe teren propriu. Unibet pariuri sportive oferă cota 3.80 pentru un pariu pe 1 solist.

Dacă sunteți de părere că va fi un meci echilibrat și că sunt șanse mai mari ca partida să se termine la egalitate, puteți miza pe „X”, care are cota 3.25 la Betano bet.

Csikszereda Miercurea Ciuc vs Concordia Chiajna Pont: 1X

Concordia Chiajna este o echipă în derivă. Cotată cu șanse la promovare înaintea sezonului, echipa ilfoveană se află la doar 4 puncte de ultimul loc, iar situația este apăsătoare pentru jucători și noul staff tehnic. De partea cealaltă, nici FK Csikszereda nu joacă la fel de bine ca în sezonul trecut, dar și-a păstrat buna organizare în teren și poate obține măcar un punct din acest meci.

Miza: 7/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici