1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. CS Mioveni vs Dunărea Călărași - Ponturi pariuri Liga 2 România, 12.05.2021. Băieții lui Pustai, neplătiți de anul trecut!

CS Mioveni vs Dunărea Călărași - Ponturi pariuri Liga 2 România, 12.05.2021. Băieții lui Pustai, neplătiți de anul trecut!

Caramavrov
Caramavrov

2021-05-11 16:42:00

Fotbal România - Liga 2

12 Mai 2021, 17:30

CS Mioveni

CS Mioveni

versus
Dunarea Calarasi

Dunarea Calarasi

2.30

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru CS Mioveni v Dunarea Calarasi

Pont pentru CS Mioveni vs Dunărea Călărași, meci din runda a 8-a a play-off-ul Ligii a 2-a, care se dispută pe 12 mai, de la ora 17:30.

Mioveni e poziționată pe 3, loc de baraj, cu 43 de puncte, golaveraj 14-8, în timp ce Dunărea e cu o poziție mai jos, care duce tot la barajul de promovare, cu 42 de puncte, golaveraj 9-15.

CS Mioveni: Forma echipei, știri și statistici

Mioveniul este la numai 3 puncte de locul 2, ocupat de Rapid și care aduce promovarea directă în Liga 1, așa că nu se poate mulțumi decât cu o victorie în acest meci. În ultima partidă disputată, echipa antrenată de Alexandru Pelici a reușit o remiză, 2-2, pe terenul celor de la Csikszereda,. Golul egalării a venit în minutul 90+1 și a fost înscris de un debutant în Liga a 2-a, Tiberiu Mihai Coman, de numai 19 ani, care intrase pe teren în minutul 76!

Argeșenii au 3 meciuri la rând fără victorie, o înfrângere la Craiova și două rezultate de egalitate, unul dintre ele pe terenul Rapidului, echipa cu care se bat pentru locul 2.

Urmează două confruntări dificile pentru Mioveni: la Timișoara și apoi acasă, cu Rapid.

Dunarea Calarasi: Forma echipei, știri și statistici

Călărașiul a produs surpriza în etapa trecută, 3-2 cu Rapid, după ce a fost condusă cu 1-0 printr-un gol primit în minutul 1 și apoi egalată la 2! Golul victoriei a fost marcat de Valentin Alexandru, din penalty, în minutul 73. Acesta a tras un semnal de alarmă la final privind situația financiară a clubului și, implicit, a jucătorilor: „Am ajuns într-un punct în care nici nu mai ştim pentru ce jucăm. Bani nu luăm... Jucăm doar pentru noi, pentru familiile noastre, aşteptăm să se termine campionatul și să mergem la mai bine. Nu ştiu ce căutăm noi, sincer, în play-off, pentru că au băgat alte echipe milioane de euro. Le ştiţi foarte bine, Chiajna, Petrolul, U Cluj şi altele. Dar noi vom juca până la capăt... Avem şanse mari în baraj!”

Jucătorii Dunării nu au primit niciun ban din contracte în 2021, ba chiar mai au restanțe și din decembrie 2020! Sunt fotbaliști care au venit în iarnă și nu au primit niciun ban până acum, dar joacă și câștigă meciuri împreună cu echipa!

Există o problemă mare la nivel administrativ, nu se știe de cine este condus clubul, care funcționează mai mult din inerție.

Călărașiul a marcat cel puțin un gol în ultimele 6 confruntări din acest play-off.

Echipe probabile

CS Mioveni Echipă probabilă CS Mioveni
Portar I. Popescu
Fundași Rădescu, Al. Iacob, Garutti, Oancea
Mijlocaşi Vereș, M. Chindriș – Ișfan, Blănaru, Mar
Atacanţi B. Rusu
Dunarea Calarasi Echipă probabilă Dunarea Calarasi
Portar Began
Fundași I. Sîrbu, Wiktorski, B. Șandru, Sălceanu
Mijlocaşi – Cr. Pușcaș, A. Lopez – Tudoran, Kanda, Fotescu
Atacanţi V. Alexandru

Statistica meciurilor directe CS Mioveni v Dunarea Calarasi

Au fost 7 confruntări între cele două până acum: două victorii Călărași, una Mioveni și 4 remize.

În campionatul regulat, s-a terminat 1-0 pentru Dunărea la Călărași, iar în turul play-off-ului, argeșenii au învins cu 5-1 pe terenul echipei antrenate de Cristi Pustai!

Cote pentru CS Mioveni v Dunarea Calarasi

Ai la Winmasters bonus de bun venit, dar și cea mai bună cotă pentru DNB Mioveni: 1.57.

Aș încerca și un pariu pe selecția „Over 1,5 goluri gazde”, cotă 2.02 la Unibet.

CS Mioveni vs Dunarea Calarasi Pont: Victorie Mioveni

CS Mioveni e stabilă financiar, spre deosebire de adversara ei, care se confruntă cu mari probleme din acest punct de vedere. Jucătorii Călărașiului sunt cu gândul la plecare, pentru că nu prea mai e de continuat la acest club. Nu cred că Dunărea poate merge până la capăt și e posibil să cedeze la Mioveni, în fața unei echipe care a făcut unele meciuri foarte bune și în campionatul regulat, și în play-off. În turul acestei faze a competiției, a fost 5-1 pentru argeșeni la Călărași!

Miza: 10/10
Cota: 2.30
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici