1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. Concordia Chiajna vs Astra Giurgiu

Concodia Chiajna vs Astra Giurgiu - Ponturi pariuri Liga 2 România, 09.11.2021. Ilfovenii vor din nou în Liga 1

Caramavrov
Caramavrov

2021-11-08 19:42:00

Fotbal România - Liga 2

09 Noiembrie 2021, 20:30

Concordia Chiajna

Concordia Chiajna

versus
Astra Giurgiu

Astra Giurgiu

1.50

Cele mai bune cote:

Las Vegas
L1213853W001291
Pariază acum la Las Vegas

Analiză și informații pentru Concordia Chiajna v Astra Giurgiu

Pont la Concodia Chiajna vs Astra Giurgiu, meci care se dispută pe 9 noiembrie 2021, de la ora 20.30, în cadrul etapei a 13-a a Ligii a doua România.

Chiajna se află pe poziția a patra în clasamentul diviziei secunde, cu 27 de puncte din 12 partide, golaveraj 15-4, iar Astra e penultima, cu două puncte, tot din 12 partide, 14 goluri marcate și 12 primite, dar echipa din Giurgiu a primit o penalizare de 12 puncte, așa că ar fi fost acum pe locul 14.

Concordia Chiajna: Forma echipei, știri și statistici

Concordia a reușit să plece neînvinsă din Ghencea etapa trecută, 0-0 cu CSA Steaua, dar a scăpat de înfrângere în ultimele secvențe ale meciului, când Chipirliu, de la gazde, a trimis în transversală.

Portarul Alexandru Silveanu a fost convocat la naționala U19 a României pentru jocurile cu selecționatele similare ale Letoniei, Sloveniei și Turciei, care contează pentru prima fază a calificărilor la Campionatul European din 2022.

Chiajna are cea mai bună apărare din Liga a doua, alături de Petrolul, cu doar patru goluri primite în 12 partide, adică unul la trei meciuri disputate!

Așa cum a recunoscut și antrenorul Claudiu Niculescu, faza de atac este marea problemă a echipei. Concordia a înscris doar 5 goluri în ultimele 6 confruntări din campionat, deși aici evoluează fotbaliști cu experiență chiar în Liga 1, precum Llullaku, Valentin Balint și Valentin Lazăr.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Astra Giurgiu: Forma echipei, știri și statistici

Astra a pierdut ultimul meci disputat, 1-2 acasă cu liderul Petrolul, iar în ultima deplasare a remizat și ea pe terenul Stelei, 1-1. Cu ploieștenii, fosta prim-divizionară a jucat în 10 oameni din minutul 36, fundașul central Giuroiu fiind eliminat. Acesta este suspendat pentru partida de la Chiajna.

Deși în 10, Astra a reușit să egaleze la 1 în minutul 47, prin Danciu, primind golul decisiv abia în minutul 86.

În locul lui Giuroiu va juca, probabil, Buliga.

Echipa din Giurgiu este complet schimbată față de sezonul trecut, când evolua în Liga 1, doar Kefinde Fatai fiind un nume pe care l-am mai regăsit în lotul Astrei.

Echipe probabile

Concordia Chiajna Echipă probabilă Concordia Chiajna
Portar Silveanu
Fundași C. Alexe, Palmeș, Marc, Cherecheș
Mijlocaşi D. Codrea, Biceanu – G. Deac, Dușmanu, Llullaku
Atacanţi Val. Balint
Astra Giurgiu Echipă probabilă Astra Giurgiu
Portar Moroz
Fundași R. Zamfir, Ad. Stoian, Buliga, Riza
Mijlocaşi Banu – C. Danciu, G. Șerban, I. Zaharia, D. Gheorghe
Atacanţi Găvîrliță

Statistica meciurilor directe Concordia Chiajna v Astra Giurgiu

Au fost 19 întâlniri oficiale între cele două, dintre care 16 în Liga 1, două în diviza secundă și una în Cupa României. Astra a învins de 13 ori, iar Concordia doar în două rânduri.

Ultimul meci cu Concordia gazdă s-a jucat pe 24 august 2018, în Liga 1, când giurgiuvenii au câștigat cu 3-0.

Cote pentru Concordia Chiajna v Astra Giurgiu

Pentru -1 handicap asiatic Concordia, cea mai bună cotă am găsit-o la Fortuna pariuri sportive, 1.91.

Cinci din cele 6 partide jucate în deplasare de Astra au fost de Under 2,5, ca și 7 din ultimele 8 confruntări ale ilfovenilor!

Concordia Chiajna vs Astra Giurgiu Pont: Victorie Chiajna

Concordia și-a propus clar să promoveze din nou în Liga 1, are un antrenor, Claudiu Niculescu, care și-a creat un CV bunicel, a câștigat trofee cu Voluntari, și are câțiva jucători experimentați, care au jucat destul de mult în prima divizie. Pentru a-și consolida poziția de play-off, ilfovenii au nevoie de victorie în fața unei formații care se bate pentru salvarea de la retrogradare și care nu are nume mari în lot. Succesul Chiajnei este de anticipat.

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Concordia Chiajna vs Astra Giurgiu Pont: -1 handicap asiatic Chiajna

Concordia este una dintre cele mai experimentate echipe din Liga a doua, dacă nu chiar cea mai experimentată, din punct de vedere al fotbaliștilor pe care îi are în lot, în timp ce Astra e la polul opus, cu mulți jucători tineri, care nu prea au mai jucat la acest nivel. Echipa lui Claudiu Niculescu luptă pentu play-off și apoi pentru promovare, cu șanse destul de mari de reușită, în timp ce oponenta ei de astăzi se gândește doar cum să se salveze de la retrogradare. Dacă gazdele bat la un singur gol diferență, cota devine 1, iar de la un handicap de două goluri în sus, câștigăm acest pariu. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.78
Status: Anulat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici