1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Liga 2 România »
  5. Astra Giurgiu vs Dunărea Călărași

Astra Giurgiu vs Dunărea Călărași - Ponturi pariuri Liga 2 România, 23.10.2021. Sărăcie peste tot

Caramavrov
Caramavrov

2021-10-22 15:05:00

Fotbal România - Liga 2

23 Octombrie 2021, 11:00

Astra Giurgiu

Astra Giurgiu

versus
Dunarea Calarasi

Dunarea Calarasi

2.00

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Astra Giurgiu v Dunarea Calarasi

Pont la Astra Giurgiu vs Dunărea Călărași, meci care se dispută pe 23 octombrie, de la ora 11.00, în runda a 11-a a campionatului Ligii a 2-a din România.

Astra e ultima în clasament cu -1 (minus 1) puncte, după ce a primit o penalizare de 14 puncte în acest sezon, iar Dunărea e cu două poziții mai sus, pe 18, cu numai 3 puncte obținute în 10 etape (golaveraj 8-21).

Dacă nu ar fi avut handicap de puncte, cu cele 3 victorii și 4 egaluri de până acum (golaveraj 10-10), giurgiuvenii ar fi fost pe poziția a 10-a.

Astra Giurgiu: Forma echipei, știri și statistici

Astra e neînvinsă de 3 partide, iar în ultima a făcut 1-1 în Ghencea, cu CSA Steaua, egalând cu un gol marcat direct din corner de Zaharia. Totuși, echipa e în continuare pe ultimul loc, din cauza penalizării de 14 puncte pe care a primit-o drept consecință a datoriilor față de foști jucători.

Clubul se află în insolvență, cu mari datorii, de sute de mii de euro.

Aproape toți jucătorii importanți din sezonul trecut, când echipa evolua în Liga 1, au părăsit clubul, pentru că nu li se plăteau restanțele salariale.

Dintre numele din actualul lot, doar cel al lui Fatai mai spunea ceva, dar și acesta s-a transferat la finalul lui septembrie la FC Argeș.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dunarea Calarasi: Forma echipei, știri și statistici

Dunărea a pierdut în minutul 95, din penalty, ultima partidă de campionat, 0-1 cu Metaloglobus.

Situația la club este în continuare dramatică din punct de vedere financiar. Direcția administratorului judiciar este calară: renunțarea la „mercenarii” din lot și încurajarea tinerilor fotbaliști călărășeni, dar asta va duce, aproape sigur, la retrogradare.

Vasile Gheorghe, George Cotigă, Marius Fotescu, Alexandru Ciucur, Gelu Velici, Bogdan Șandru, Baudouin Kanda, Adrian Bedea și Alexandru Iulian Stoica au părăsit gruparea în ultimul timp, pentru că au refuzat diminuarea salariului.

Oricum, echipa n-a câștigat niciun meci în actualul campionat, e pe locul 18 și se îndreaptă vertiginos spre Liga a 3-a. În ultimele 7 întâlniri  din Liga a doua, a scos doar un punct! Ultima victorie este în 16-imile Cupei, 2-1 la CSM Slatina (Liga a treia). Dunărea va juca miercuri, 27 octombrie, în optimile Cupei României, împotriva divizionarei secunde FC Buzău. 

Echipe probabile

Astra Giurgiu Echipă probabilă Astra Giurgiu
Portar Moroz
Fundași R. Zamfir, Giuroiu, Buliga, Riza
Mijlocaşi G. Șerban, Banu – Gavîrliță, G. Dumitrașcu, D. Gheorghe
Atacanţi I. Zaharia
Dunarea Calarasi Echipă probabilă Dunarea Calarasi
Portar Al. Costache
Fundași Țenea, M. Leca, B. Matei, Sălceanu
Mijlocaşi D. Filip, Boiangiu - C. Avram, Al. Popescu, Moise
Atacanţi Nica

Statistica meciurilor directe Astra Giurgiu v Dunarea Calarasi

Astra și Dunărea s-au întâlnit de patru ori până acum, de două ori în Liga 1 și de două ori în Cupa României. Giurgiuvenii au câștigat două partide, iar călărășenii – una.

În singurul meci disputat cu Astra gazdă, a fost 1-1 în 2018.

Cote pentru Astra Giurgiu v Dunarea Calarasi

-0.25 handicap Astra are cota 1.72 pe Betano bet. Avantajul față de victorie simplă a gazdelor (sau -0.5 handicap asiatic) este acela că, în caz de egal, pierzi doar jumătate din suma mizată.

Ambele echipe trebuie să caute golul, e posibil să vedem un joc cu mai multe reușite. Pentru Over 2,5 la total, cota este 1.98 la aceeași agenție.

Astra Giurgiu vs Dunarea Calarasi Pont: Victorie Astra

Astra a jucat bine în ultima perioadă, a câștigat acasă cu Brașov și a reușit două remize în deplasare, ultima în fața unei echipe cu nume, 1-1 la CSA Steaua. Parcursul de până acum nu a fost dezastruos, multe meciuri echilibrate, unele pierdute la limită. Giurgiuvenii sunt o echipă de mijlocul clasamentului, acolo unde chiar ar fi fost dacă nu exista penalizarea de 14 puncte. Călărașiul s-a împăcat cu situația actuală, merge clar spre Liga a treia, obiectivul principal al administratorului judiciar este reducerea cheltuielilor, în detrimentul performanței sportive. În ultima deplasare, dunărenii au pierdut clar la Steaua, cu 3-0.

Miza: 10/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici