1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Voluntari - Sepsi. Ponturi pariuri România Liga 1. 26.07.2020

Voluntari - Sepsi. Ponturi pariuri România Liga 1. 26.07.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-07-25 23:13:00

Fotbal România - Liga 1

26 Iulie 2020, 20:00

Voluntari

Voluntari

versus
Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

1.79

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Voluntari v Sepsi Sf. Gheorghe

În etapa a 11-a din playout-ul Ligii 1, Voluntari primește vizita celor de la Sepsi, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Voluntari ocupă locul trei, cu 28 de puncte, în timp ce Sepsi este pe patru, cu același număr de puncte.

Voluntari: Forma echipei, știri și statistici

Voluntari este în pierdere de turație și a scos doar un punct din ultimele trei meciuri. Ilfovenii și-au pierdut entuziasmul, iar jocul din atac suferă foarte mult. Cea mai bună apărare din playout, în urmă cu trei runde, a încasat câte două goluri în ultimele două etape. Mihai Teja are soluții la dispoziție și ar putea încerca alte nume în atac. Astfel, Tudorie ar putea fi titular, după golul cu Clinceni, iar lui Eric i-ar putea fi oferite mai multe minute. CU o victorie, Voluntari ar pune 9 puncte față de locul de baraj ocupat de Poli Iași și ar mai avea nevoie de un punct în ultimele trei etape pentru a rămâne în Liga 1. Nu sunt probleme de lot pentru acest meci.

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi vine după dezamăgirea pierderii finalei Cupei României, dar trebuie să-și mute atenția spre campionat. Echipa lui Leo Grozavu a părut sufocată miercuri, după o primă repriză decentă, pe care a controlat-o. Dar, covăsnenii au avut timp să-și revină din punct de vedere fizic și să digere înfrângerea din punct de vedere mental. Safranko îi va lua locul lui Karanovic în atac, iar Istvan Fulop va intra ca titular în fața lui Carnat. Sepsi are un egal și două înfrângeri în ultimele trei deplasări și va încerca să se agațe de acest meci pentru a fi mai liniștită în ultimele trei runde. 

Echipe probabile

Voluntari Echipă probabilă Voluntari
Portar Cojocaru
Fundași Belu, Pașcanu, Achim, Vlad
Mijlocaşi De Lucas, Căpățână, Ion Gheorghe
Atacanţi Sanoh, Tudorie, Mățan
Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Csiszer, Bouhenna, Tincu, Ștefan
Mijlocaşi Vașvari, IStvan Fulop, Kovacs
Atacanţi Lorand Fulop, Safranko, Ștefănescu

Statistica meciurilor directe Voluntari v Sepsi Sf. Gheorghe

În sezonul regulat, cele două partide s-au încheiat la egalitate, 0-0. În turul playout-ului, Voluntari a câștigat cu 2-1 la Sf Gheorghe

Cote pentru Voluntari v Sepsi Sf. Gheorghe

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 2,4 pentru o victorie a gazdelor și o cotă de 1,98 pentru PSF 1.

Voluntari vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: I1 sau II1 (Voluntari câștigă o repriză)

Voluntari a avut timp să pregătească în liniște acest meci și cred că va domina din punct de vedere fizic. În meciul din tur, ilfovenii au dominat-o pe Sepsi la ea acasă și cred că se va repeta acest lucru acum. Pentru Sepsi, uzura morală este mare și se va simți mai ales în repriza a doua. Merg pe mâna gazdelor, care au soluții în atac și un joc de echipă bine pus la punct.

Miza: 10/10
Cota: 1.79
Status: Castigat

Voluntari vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Peste 2 goluri asiatic

Ambele echipe vor să câștige pentru a-și asigura în mare măsură rămânerea în prima ligă. Sepsi a marcat cel puțin un gol în 7 din ultimele 8 deplasări din campionat, în timp ce Voluntari a reușit să perforeze poarta adversă tot în 7 din ultimele 8 partide de pe teren propriu. Teja a imprimat echipei un stil ofensiv. Băieții lui sunt în permanență în căutarea golului și au arătat de multe ori că au calitate în ofensivă. Și Sepsi are fotbaliști buni de atac. La fix două goluri marcate, primim suma mizată înapoi.

Miza: 5/10
Cota: 1.65
Status: Anulat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici