FC Voluntari vs. FCSB. Ponturi pariuri. Liga 1, playoff. 14.05.2022, Fiecare echipă, cu gândul la altă finală.

Liga 1

Cota: 1.44

Adaugat de: Alin Buzărin

13 Mai 2022 08:53 721 0
Logo Voluntari Voluntari
Logo FCSB FCSB
VS
21:00 14 Mai 2022
Fotbal România - Liga 1

Analiză și informații pentru Voluntari v FCSB

Deziderate diferite pentru cele două combatante. FCSB, loc 2 în playoff, 52 de puncte, trebuie neapărat să câștige, situație în care va trece măcar pentru 24 de ore în fruntea clasamentului și va avea posibilitatea să aștepte cu argumente solide ”finala campionatului” cu CFR, din 22 mai. Pe de altă parte, ilfovenii, locul 4 în playoff, cu 31 de puncte, mai trag doar speranțe iluzorii că păstrându-și această poziție pot merge în Europa. Nădejdile lor se leagă de altă finală (una fără ghilimele, veritabilă), cea a Cupei României, care se va disputa pe 19 mai. Roș-albaștri privesc așadar acest meci prin prisma victoriei obligatorii, ilfovenii îl joacă doar pentru că a fost programat. Am ales și un pariu pentru acest meci.

Voluntari: Forma echipei, știri și statistici

V E Î Î V

Calificarea în finala Cupei a galvanizat întrucâtva atmosfera din tabăra ilfoveană, măcinată de destule probleme (mai mulți jucători, dar și antrenorul se află la final de contract, situația financiară nu este nici ea roză).

Faptul că peste doar 5 zile Voluntariul va evolua cu trofeul Cupei pe masă schimbă radical datele acestui meci.

Probabil că Liviu Ciobotariu va menaja mai mulți titulari, mai ales dintre cei care au o anumită vârstă (Tamaș, Armaș, Nemec) și va alinia la start mai mulți ”rezerviști”, plus că Vadim Rață e suspendat.

Amănuntul că se joacă pe Arena Națională (stadionul din Voluntari a intrat în reparații) pare să-i dezavantajeze vădit pe ilfoveni, majoritatea asistenței urmând a fi de partea oaspeților.

Absent: V. Rață (suspendat).

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Cu mijlocul săptămâni trecute  liber, vicecampionii privesc odihniți acest meci, ca pe o stație intermediară pe drumul către marele derby cu CFR.

Dar, chiar și  văzută ca stație intermediară, partida trebuie obligatoriu câștigată, altfel șansele la titlu putând fi compromise, sau chiar anulate, dacă FCSB nu bate Voluntariul, iar CFR câștigă cu Craiova.

De aceea, roș-albaștrii nu au în vedere nimic altceva decât victoria.

Forma excelentă din ultima vreme și faptul că nu au indisponibilități le dau tot dreptul să spere la o victorie, care ar fi a șasea la rând.

Echipe probabile

Voluntari

Echipă probabilă Voluntari
Portar M. Popa
Fundași Ricardinho, D. Ciobotariu, C. Achim, A. Vlad
Mijlocaşi Tavares, Meleke, Droppa, I. Gheorghe
Atacanţi M. Lopes, L. Fulop

FCSB

Echipă probabilă FCSB
Portar Târnovanu
Fundași Ov. Popescu, Miron, I. Cristea, Radunovic
Mijlocaşi Olaru, Șut, Fl. Tănase
Atacanţi Cordea, I. Stoica, Oct. Popescu

Statistica meciurilor directe Voluntari v FCSB

16 partide directe în prima ligă, jumătate dintre ele (8) fiind câștigate de FCSB. Au mai fost 4 succese ilfovene și 4 remize. Cea mai recentă înfruntare, 4-0 pentru roș-albaștri, acum o lună, pe 11 aprilie, goluri Olaru, Ianis Stoica și FL. Tănase (2). Ultimul meci pe terenul Voluntariului s-a încheiat cu o remiză albă, în noiembrie anul trecut, însă într-un cu totul alt context decât cel de acum.

Cote pentru Voluntari v FCSB

Putem încerca și alte cote, precum peste 1 gol asiatic la pauză @1,85 sau FCSB HA-1,5 @1,80, ambele din oferta Betano pariuri sportive.

Voluntari vs FCSB Pont: FCSB peste 1,5 goluri

Își închipuie cineva că Voluntariul, cu obiectivul Cupei la orizont, cu mai mulți jucători menajați și cu publicul ostil, chiar dacă evoluează teoretic acasă, poate împiedica FCSB-ul să câștige? Probabil că nu, iar lucrurile chiar așa stau, echipa din Berceni este nu marea, ci imensa favorită a acestei partide! E de presupus că trupa lui Petrea se va instala de la început la cârma ostilităților, căutând să marcheze cât mai devreme și cât mai mult. Este și miza lui Fl. Tănase de a puncta în clasamentul golgeterilor, dar acesta este doar un obiectiv secundar. Cel principal rămâne obținerea victoriei, cât mai concludent, fără emoții. Motiv pentru care acel (doar!) 1,25 cu care e cotată victoria oaspeților, trebuie neapărat combinat și cu alte variante. De pildă cu aceea că FCSB va marca măcar de 2 ori. Ideea de cel mai bun atac din Liga 1, 73 de goluri înscrise până acum, dă crezare acestei prezumții. Ca și valoarea net superioară a lotului, plus motivația de a câștiga în mod obligatoriu acest meci. De aceea am ales pariul FCSB peste 1,5 goluri din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: FCSB peste 1,5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Alin Buzărin

Status: Castigat

Alin Buzărin

Ponturi:

8

Castigate:

3

Pierdute:

5

Anulate:

0

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici