Share

Viitorul - Universitatea Craiova. Ponturi pariuri Liga 1. 14.09.2020

Liga 1

Cota: 2.62

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

13 Sep 2020 23:55 1,8k 0
Logo Viitorul
Logo Universitatea Craiova
Viitorul
Universitatea Craiova
VS
21:00 14 Septembrie 2020
Fotbal România - Liga 1

Analiză și informații pentru Viitorul v Universitatea Craiova

În etapa a treia a Ligii 1, Viitorul joacă pe teren propriu cu Universitatea Craiova, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet. Viitorul are doar un punct după două runde și ocupă locul 15, în timp ce Craiova are șase puncte și ocupă locul cinci. 

Meciul va fi arbitrat de Andrei Chivulete.

Viitorul: Forma echipei, știri și statistici

Î E E Î Î

Viitorul are doar un punct după două etape cu Ruben de la Barrera pe bancă și au apărut deja zvonuri cu privire la demiterea sa. În meciul pierdut cu FCSB, Viitorul nu a existat din punct de vedere ofensiv și a fost surclasată la toate capitolele. Ruben de la Barerra încearcă să aducă o notă personală în jocul echipei, dar fotbaliștii nu par să înțeleagă ceea ce li se cere. Apărarea construiește greu, inia de mijloc este confuză, iar atacul, fără Gabi Iancu, este inexistent. Iancu nu a fost folosit cu FCSB deoarece s-a spus că va pleca în zona Golfului, dar va fi pe teren cu Craiova, după ce a debutat în echipa națională. Luckassen ar trebui să fie vârful Viitorului în acest meci, în timp ce Cosmin Matei a fost reprimit la echipă și va juca la mijlocul terenului. Andrei Ciobanu a marcat la tineret și a arătat o formă bună, de aceea ar putea reveni printre titulari. Viitorul are doar o victorie în ultimele șapte meciuri de Liga 1, în care a primit 12 goluri. 

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Universitatea Craiova a trecut peste eliminarea din Europa League cu o victorie împotriva Astri Giurgiu. Craiova este singura echipă care poate avea nouă puncte după primele trei etape, astfel că oltenii nu vor să rateze această șansă. Cicâldău și Nistor nu au fost folosiți cu Austria și vor fi proaspeți la acest meci. Koljic are două gluri în două meciuri, a jucat pentru naționala Bosniei, astfel că are un moral excelent înaintea acestui meci. S-a refăcut fundașul dreapta Vlădoiu, care ar putea fi folosit în locul lui Vătăjelu. Mihăilă a marcat pentru naționala de tineret și are argumente pentru a fi titular, în timp ce Andrei Ivan poate reveni după o accidentare în primul 11. Craiova a marcat în ultimele 13 meciuri oficiale și o poate face și de această dată împotriva unui adversar care se va deschide și va lăsa spații în apărare

Echipe probabile

Viitorul

Echipă probabilă Viitorul
Portar Cojocaru
Fundași Boboc, Mladen, Ghiță, Martinez
Mijlocaşi Ciobanu, Matei, Artean
Atacanţi Iancu, Luckassen, Mățan

Universitatea Craiova

Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Vlădoiu, Bălașa, Constantin, Bancu
Mijlocaşi Mateiu, Nistor, Cicâldău
Atacanţi Ivan, Koljic, Mihăilă

Statistica meciurilor directe Viitorul v Universitatea Craiova

În urma celor 22 de întâlniri, Viitorul conduce cu 9-8 la victorii. În cinci din ultimele șase meciuri s-au marcat cel puțin trei goluri. Craiova a câștigat ambele meciuri din sezonul precedent, cu 3-1 și 2-1

Cote pentru Viitorul v Universitatea Craiova

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați alte două cote din oferta Superbet. Avem o cotă de 2,05 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 4,85 pentru ca Universitatea să câștige la cel puțin două goluri diferență.

â

Viitorul vs Universitatea Craiova Pont: Universitatea Craiova câștigă

Viitorul este o echipă care se caută, iar jucătorii nu au aceeași atitudine cum o aveau cu Hagi pe bancă. Craiova este echipa mai omogenă și căreia îi place să evolueze cu Viitorul, deoarece are spații de contraatac. Merg pe mâna oltenilor, care sunt motivați că pot trece pe primul loc și care formeză echipa mai valoroasă. Dușul rece din Georgia le-a prins bine și se pot concentra acum pe campionat. Cota din oferta Betano nu trebuie ratată.

Pont pariuri: Universitatea Craiova câștigă

Miza: 10/10

Cota: 2.62

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

60%

Nu 2

40%

Viitorul vs Universitatea Craiova Pont: Peste 1,5 goluri în meci

Pont pentru proiectul #Cota 2. Apărarea Viitorului scârțâie serios în ultimul timp. Constănțenii au luat gol în ultimele 7 partide din campionat, iar în ultimul joc, la FCSB, au primit nu mai puțin de 3! Craiova are un atac luminos, cu trioul Mihăilă, Koljic, Ivan, toți jucători cu execuții senzaționale. Echipa lui Bergodi poate fi eficientă și pe contraatac, datorită calităților celor 3 atacanți, dar poate pune presiune și cu atacuri poziționale și posesie prelungită, datorită mijlocașilor ei. Craiova poate înscrie singură cele două goluri care fac câștigător acest pariu, dar e posibil să marcheze și gazdele.

Pont pariuri: Peste 1,5 goluri în meci

Miza: 1/10

Cota: 1.38

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Viitorul vs Universitatea Craiova Pont: 2-4 goluri

Craiova va avea de tras pentru a lua toate cele 3 puncte in disputa de pe malul mării. Viitorul nu mai e echipa solida din sezonul trecut, dar e capabilă de rezultate bune. Cred ca partida va avea goluri și merg pe un interval de 2-4 goluri. Cota oferită de Betano este una bună.

Pont pariuri: 2-4 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

20

Castigate:

13

Pierdute:

6

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici