1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Viitorul - Sepsi. Ponturi pariuri Liga 1. 26.01.2021

Viitorul - Sepsi. Ponturi pariuri Liga 1. 26.01.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-01-25 19:26:00

Fotbal România - Liga 1

26 Ianuarie 2021, 15:30

Viitorul

Viitorul

versus
Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Viitorul v Sepsi Sf. Gheorghe

În etapa 19-a a Ligii 1, Viitorul joacă pe teren propriu cu Sepsi, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Viitorul ocupă locul opt, cu 23 de puncte, în timp ce Sepsi este pe patru, cu 31 de puncte. 

Viitorul: Forma echipei, știri și statistici

Viitorul continuă seria partidelor dificile cu echipe aflate în zona de playoff. Până acum, elevii lui Mircea Rednic au scos două remize din meciurile cu FCSB și Craiova. Împotriva oltenilor, Rednic a făcut patru schimbări la pauză, când scorul era 1-0 pentru gazde, iar elevii săi au jucat mult mai bine și au reușit să egaleze prin golul superb al lui Artean. Dobrogenii sunt la patru puncte de locul șase și speră să obțină cele trei puncte din confruntarea cu Sepsi. Rednic l-a pierdut pe fundașul central Ghiță, cedat în Ungaria la Ferencvaros. Astfel, centrul apărării va fi format din Mladen și Dobrosavlevic. Gaztanaga ar putea începe titular, alături de Dussault și Ely Fernandes, adică jucătorii intrați la pauză cu Craiova. Viitorul are doar o victorie cu Mircea Rednic pe bancă, iar în partidele de pe teren propriu întotdeauna au înscris ambele echipe. 

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi a făcut o partidă excelentă cu Astra, în care s-a impus cu 4-1, deși a avut mulți jucători indisponibili plus antrenorul Leo Grozavu. Grozavu va lipsi și la acest meci, fiind în carantină, alături de Ștefan, Achachbar, Ștefănescu, Lorand Fulop și Golofca. Va reveni în centrul apărării, căpitanul Bouehnna, după o etapă de suspendare. Sepsi are doar trei înfrângeri în acest sezon, două cu CFR Cluj. Safranko va continua în atac alături de Nandor Tamas. Tamas a marcat la debutul său în Liga 1 și se anunță o soluție puternică pentru jucătorul sub 21 de ani. Jucătorul adus de la Csikszereda, Eder Gonzalez a înscris și el împotriva Astrei și poate fi mijlocașul ofensiv pe care l-au tot căutat covăsnenii. Sepsi are al doilea cel mai bun atac din campionat, cu 28 de goluri, jumătate dintre ele marcate în deplasare. 

Echipe probabile

Viitorul Echipă probabilă Viitorul
Portar Cojocaru
Fundași Dussault, Mladen, Dobrosavlevic, Boboc
Mijlocaşi Artean, Gaztanaga, Ciobanu
Atacanţi Ganea, Luckassen, Ely Fernandes
Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Dimitrov, Bouehnna, Mitrea, Csiszer
Mijlocaşi Vașvari, Fofana, Aganovic
Atacanţi Tamaș, Safranko, Eder Gonzalez

Statistica meciurilor directe Viitorul v Sepsi Sf. Gheorghe

La ultima vizită la Ovidiu, Sepsi s-a impus cu 3-0. În tur, a fost 1-1. 

Cote pentru Viitorul v Sepsi Sf. Gheorghe

Descarcă oferta Superbet pariuri pentru a avea acces la alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 1,74 pentru X2 și  cotă de 3,65 pentru o victorie a oaspeților.

Viitorul vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Peste 2,5 goluri

Se întâlnesc două echipe cu un joc ofensiv și cu două apărări care dau rateuri. La Viitorul se va simți plecarea lui Ghiță, iar Mircea Rednic pare să caute o formulă de joc pe care să o stabilizeze. Sepsi are jucători noi care au debutat bine în runda precedentă și vor dori să confirme, de aceea mă aștept la o prestație bună la nivel ofensiv. Ultimele cinci întâlniri între cele două echipe la Ovidiu au avut peste 2,5 goluri, de aceea vom merge pe mâna tradiției. COta am ales-o din oferta Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici