1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Viitorul - Sepsi. Ponturi pariuri România Liga 1. 01.08.2020

Viitorul - Sepsi. Ponturi pariuri România Liga 1. 01.08.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-07-31 23:10:00

Fotbal România - Liga 1

01 August 2020, 19:00

Viitorul

Viitorul

versus
Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

3.29

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Viitorul v Sepsi Sf. Gheorghe

În etapa a 13-a din playout-ul Ligii1 , Viitorul joacă pe teren propriu cu Sepsi, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Viitorul ocupă primul loc cu 42 de puncte, iar Sepsi este pe cinci, cu 28 de puncte. 

Viitorul: Forma echipei, știri și statistici

Viitorul este lider detașat și abordează relaxată finalul de playout. Gheorgh Hagi rămâne exigent, iar înfrângerea de la Sibiu cu Hermannstadt nu va rămâne netaxată. Așa cum ne-a obișnuit, atunci când joacă la trei zile, Hagi face multe modificări la nivelul primului 11.

Cosmin Matei a fost îndepărtat din lot, după ce a petrecut într-un club de noapte, iar Boboc este indisponibil. De Noojier va reveni în flancul stâng, Dussault va juca în flancul drept, iar la mijloc, Ciobanu și Achim vor reveni printre titulari. În atac, Munteanu îi va lua locul lui Rivaldinho, iar Gabi Iancu va fi titular.

Viitorul are cinci victorii și un egal în acest playout, cu un golaveraj de 16-3

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi este aproape de locul de baraj și va veni la Ovidiu să-și apere locul în Liga 1. Echipa pregătită de Leo Grozavu nu a putut reacționa după finala Cupei României și a pierdut și la Voluntari, 0-2. E nevoie de o reacție, mai ales că echipe pregătită de Leo Grozavu are doar un meci restant.

Nu sunt probleme de lot pentru acest meci. Safranko va fi titular, sprijint de Ștefănescu și Carnat, iar Vașvari îi va avea alături pe Achachbar și Deaconu.

Pentru Sepsi este un meci extrem de important, mai ales că sunt doar două puncte față de locul de baraj.

Echipe probabile

Viitorul Echipă probabilă Viitorul
Portar Tordai
Fundași Dussault, Ghiță, Mladen, DE Noojier
Mijlocaşi Achim, Ciobanu, Artean
Atacanţi Iancu, Munteanu, Ganea
Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Dimitrov, Bouehnna, Tincu, Ștefan
Mijlocaşi Vașvari, Deaconu, Achachbar
Atacanţi Carnat, Safranko, Ștefănescu

Statistica meciurilor directe Viitorul v Sepsi Sf. Gheorghe

Pe teren propriu, Viitorul a câștigat trei meciuri și a pierdut unul. În acest sezon, au fost două rezultate de egalitate pe terenul lui Sepsi și o victorie cu 4-1 a Viitorului pe teren propriu

Cote pentru Viitorul v Sepsi Sf. Gheorghe

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem ocotă de 3,44 pentru PSF 2 și o cotă de 4,45 pentru o victorie a oaspeților.

Viitorul vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Sepsi Sf. Gheorghe DNB

Risc la acest meci și merg pe mâna echipei care are mai multă nevoie de puncte. La ultima întâlnire, Sepsi a revenit de la 1-3 cu un om în minus și a demonstrat că poate juca împotriva echipei lui Hagi. Acum, cu cuțitul la os, merg pe mâna oaspeților, deoarece la Viitorul se simte un aer de vacanță.

Miza: 10/10
Cota: 3.29
Status: Castigat

Viitorul vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Sepsi HA+1

Pentru #biletulzilei mergem pe mâna lui Ionuț Angheluță și pariem pe Sepsi HA+1 în ideea că Viitorul lui Hagi este deja cu gândul în vacanța, nu și-a meritat locul în acest play-out, trebuia să fie în cealaltă grupă. Sepsi este în foame de puncte, Iași se apropie periculos de locul ei din clasament și având în vedere haosul din această grupă, unde domnește o nebuloasă, orice punct obținut de Sepsi este aur curat în vederea evitării locului de baraj. Astfel, pentru acest meci voi alege un pariu asiatic, Sepsi HA+1, pariul fiind pierdut dacă Sepsi pierde de la 2 goluri în sus.

Fotbal România - Liga 1

Sepsi HA+1

1.58
Miza: 1/10
Cota: 1.58
Status: Castigat

Viitorul vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: X2

Sepsi e mai motivată, are nevoie de puncte pentru a scăpa de emoțiile retrogradării. Echipa lui Grozavu e puternică dacă se mobilizează, nu degeaba a ajuns în finala Cupei României, unde a jucat de la egal la egal cu vedetele fecesebiste. Viitorul a câștigat deja play-out-ul, jucătorii nu mai au motivație, nu mai pun osul, s-a văzut și la Hermannstadt, unde a pierdut cu 2-0. Relaxarea e firească în rândul băieților lui Hagi, e posibil să vedem un rezultat bun al oaspeților.

Fotbal România - Liga 1

X2

2.04
Miza: 5/10
Cota: 2.04
Status: Castigat

Viitorul vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Viitorul nu mai este interesată de acest final de campionat, este de departe cea mai bună echipă din play-out, în timp ce Sepsi are emoții, Iași se apropie de locul salvator deținut de Sepsi, de aceea oaspeții (dacă mai putem vorbi în asemenea condiții de gazde și oaspeți) ar trebui să iasă la joc pentru a marca împotriva unei formații care nu se mai concentrează.

Miza: 8/10
Cota: 5.50
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici