1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Viitorul Constanța vs FCSB - Ponturi pariuri Liga 1 România, 19.01.2021. Rezistă constănțenii celui mai bun atac din prima divizie?

Viitorul Constanța vs FCSB - Ponturi pariuri Liga 1 România, 19.01.2021. Rezistă constănțenii celui mai bun atac din prima divizie?

Caramavrov
Caramavrov

2021-01-18 18:45:00

Fotbal România - Liga 1

19 Ianuarie 2021, 20:00

Viitorul

Viitorul

versus
FCSB

FCSB

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Viitorul v FCSB

Ponturi pentru Viitorul Constanța vs FCSB găsiți în această analiză. Meciul e pe 19 ianuarie 2021, de la ora 20.00 și face parte din runda a 17-a a Ligii 1 România.

Viitorul se poziționează pe locul 7, cu 21 de puncte în 16 etape, golaveraj 21-20, în timp ce FCSB este liderul campionatului, cu 37 de puncte din 16 partide disputate, 40 de goluri marcate și 15 primite.

Partida va fi arbitrată la centru de Istvan Kovacs, care scoate destul de ușor cartonașele.

 

Viitorul: Forma echipei, știri și statistici

Mircea Rednic a rămas cu o victorie de când a preluat echipa (în 5 meciuri), după ce a remizat în etapa trecută la UTA, 0-0. A fost un meci în care constănțenii și-au creat foarte puține ocazii de a marca, fiind departe de echipa care ne încânta în anii trecuți pentru jocul permanent ofensiv. Pozitiv este faptul că echipa de la malul mării n-a luat gol după 9 etape în care a primit meci de meci.

Ghiță a fost eliminat la Arad și va lipsi cu FCSB. În partida cu UTA a jucat și Florin Haită, revenit în lot de la divizionara secundă Turris Turnu Măgurele, care s-a desființat între timp, dar mijlocașul ofensiv nu a avut mari realizări în cele 16 minute cât a stat pe teren.

Cojocaru acuză o durere la gambă și nu s-a antrenat până luni, iar Matei nu a jucat la Arad, dar ar putea reveni în echipă, măcar în repriza a doua a partidei de marți.

„Preocuparea noastră cea mai mare a fost să ne recuperăm după meciul de la Arad, să ne refacem și să abordăm cu încredere partida cu FCSB. Jucăm cu cea mai în formă echipă din campionat, dar noi evoluăm acasă, am crescut din punct de vedere fizic și vrem să câștigăm!”, a spus Rednic în conferința de presă premergătoare confruntării cu liderul campionatului.

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB a câștigat greu cu Astra, deși scorul, 3-0, nu arată asta. Primul gol a fost marcat în minutul 74, într-un moment în care partida se îndrepta spre 0-0 și după ce Astra ratase două ocazii mari în prima repriză.

„Prin jocul nostru, prin organizarea noastră, prin atitudine, prin apetitul nostru ofensiv, sper să dominăm adversarul și să câștigăm”, și-a expus gândurile Toni Petrea la conferința de presă premergătoare meciului cu Viitorul.

Olimpiu Moruțan, unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei în turul campionatului, s-a accidentat în cantonamentul din Turcia, a ratat meciul cu Astra și va mai sta 2-3 etape. În mod clar, nu va putea evolua la Ovidiu.

În locul lui Moruțan a jucat cu Astra Octavian Popescu, care a bifat 88 de minute, cele mai multe într-un joc de când a fost luat de la Craiova. El va fi titular, probabil, și împotriva Viitorului.

Radunovic a debutat cu Astra, fosta sa echipă, ca fundaș stânga, și va fi greu să mai piardă postul de titular.

Echipe probabile

Viitorul Echipă probabilă Viitorul
Portar Cojocaru
Fundași Benzar, Dobroslavevici, Mladen, De Nooijer
Mijlocaşi Dussaut, Artean, Ciobanu
Atacanţi Mățan, Luckassen, G. Ganea
FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar Vlad
Fundași Crețu, I. Cristea, Miron, Radunovic
Mijlocaşi Olaru, Perianu, Fl. Tănase
Atacanţi Man, Oct. Popescu, Fl. Coman

Statistica meciurilor directe Viitorul v FCSB

Viitorul are o singură victorie în ultimele 10 confruntări oficiale cu FCSB!

În campionatul precedent, bucureștenii au învins cu 2-1 acasă și cu 2-0 la Ovidiu, iar în turul actualei ediții a fost 3-0 pentru FCSB, pe propriul teren.

Cote pentru Viitorul v FCSB

FCSB are un atac devastator, cel mai eficient din prima divizie, așa că se poate încerca Over 1,5 goluri oaspeți, cu cea mai bună cotă la Unibet pariuri sportive, 1.86.

Dacă aveți încredere într-o victorie la scor a echipei antrenate de Toni Petrea, puteț juca -1 handicap asiatic FCSB, cotă 2.65 la aceeași agenție.

Viitorul vs FCSB Pont: Victorie FCSB

FCSB este cea mai în formă echipă din campionat, lider meritat până acum, cu o ofensivă fantastică pentru campionatul românesc. Sunt foarte multe meciuri în care echipa antrenată de Toni Petrea a înscris peste două goluri, puține apărări au rezistat, greu de crezut că defensiva Viitorului îi va putea bloca pe golgheterii liderului. La constănțeni lipsește și unul din stâlpii apărării, Ghiță. În plus, Viitorul cu Rednic antrenor nu a impresionat până acum, se exprimă modest pe parcursul celor 90 de minute și își creează puține ocazii. Profităm de SuperCota de la Superbet pariuri sportive.

Fotbal România - Liga 1

Victorie FCSB

1.90
Viitorul vs FCSB

19 Jan 21, 20:00

Miza: 6/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Viitorul vs FCSB Pont: Sub 10.5 cornere

Viitorul și FCSB sunt formații ofensive, însă implicate rar în partide cu multe cornere. Cam asta se întâmplă în general în tot fotbalul românesc care e împânzit etapă de etapă de meciuri de sub 10,5 cornere la total. În cele 5 meciuri disputate sub conducerea lui Mircea Rednic, Viitorul a avut 4 confruntări de sub 10,5 cornere. Notă discordantă a făcut doar confruntarea cu Botoșani, o echipă care construiește mult pe flancuri. Statistica FCSB e și mai clară: 7 din ultimele 8 meciuri au fost de sub 10,5. În victoria recentă cu Astra au fost doar 4 cornere, iar in remiza cu Sepsi doar 3 lovituri de colț. Consider că vom avea sub 10,5 cornere în duelul din această seară, iar cota oferită este una bună. Succes!

Fotbal România - Liga 1

Sub 10.5 cornere

1.50
Viitorul vs FCSB

19 Jan 21, 20:00

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Viitorul vs FCSB Pont: FCSB peste 1,5 goluri

FCSB a arătat un joc bun în prima partidă din 2021 și mă aștept ca și contra constănțenilor să evolueze la fel de bine. Viitorul a remizat în primul meci al anului, 0-0 la UTA, iar jocul trupei lui Rednic nu pare să fie unul prea bun. Chiar dacă elevilor lui Petrea le-a luat 75 de minute să marcheze în meciul cu Astra, cred că împotriva echipei lui Hagi roș-albaștrii vor marca mai rapid și o vor face de mai multe ori. Man, Coman, Tavi Popescu sau Olaru sunt în mare formă și mizez pe minimum 2 goluri reușite de liderul Ligii 1. Cota oferită de către cei de la Betano e una bună!

Fotbal România - Liga 1

FCSB peste 1,5 goluri

1.83
Viitorul vs FCSB

19 Jan 21, 20:00

Miza: 5/10
Cota: 1.83
Status: Castigat

Viitorul vs FCSB Pont: Total goluri: 1-3

Oricum ai privi acest meci, e un derby. Unul în care contează mult rivalitatea machidonească Gică Hagi - Gigi Becali și orgoliul de foste campioane al celor două echipe, dar și "foamea" lor de puncte. Viitorul încearcă să prindă play-off-ul, FCSB încearcă să mențină avansul în fața lui CFR Cluj, care vine tare din urmă. În aceste condiții, se anunță un meci crâncen, prudent, tacticizat, fără goluri prea multe. Dar nici 0-0 nu prea poate fi, dată fiind calitatea ofensivă a jucătorilor pe teren. Total goluri 1-3 acoperă o plajă destul de largă, care cuprinde victorii cu 1-0, 2-0, 2-1 sau 3-0, dar și remiza de 1-1. FCSB este clar favorită să câștige, dar victoriile sale, de obicei, nu sunt la scoruri-fluviu.

Fotbal România - Liga 1

Total goluri: 1-3

1.46
Viitorul vs FCSB

19 Jan 21, 20:00

Miza: 7/10
Cota: 1.46
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici