1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Viitorul Constanța vs Dinamo - Ponturi pariuri Liga I, 02.07.2020. S-a accidentat și Mrzljak

Viitorul Constanța vs Dinamo - Ponturi pariuri Liga I, 02.07.2020. S-a accidentat și Mrzljak

Caramavrov
Caramavrov

2020-07-01 19:52:00

Fotbal România - Liga 1

02 Iulie 2020, 20:00

Viitorul

Viitorul

versus
Dinamo București

Dinamo București

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Viitorul v Dinamo București

Viitorul Constanța joacă împotriva lui Dinamo în etapa a 7-a a Play-Out-ului Ligii I, pe 2 iulie, de la ora 20:00.

Viitorul este pe locul 7 în clasamentul Ligii I, cu 31 de puncte (golaveraj 13-9), pe când Dinamo se află pe ultima poziție, cu 17 puncte (golaveraj 1-6), dar și cu trei meciuri mai puțin disputate.

Pronosticul pentru meciul Viitorul Constanța vs Dinamo poate fi citit în concluzia acestei analize.

Viitorul: Forma echipei, știri și statistici

Viitorul a câștigat ultimele două meciuri de campionat de pe teren propriu, marcând minim două goluri în fiecare. Echipa lui Hagi a fost aproape să ia cele trei puncte și la Sf. Gheorghe, în etapa precedentă, dar a fost egalată de Sepsi după ce a condus cu 3-1. Pentru meciul cu Dinamo există o motivație deosebită, astfel că Hagi va folosi cel mai bun „unsprezece”.

„Regele” poate miza pe experiența lui Chițu și, în același timp, pe entuziasmul lui Louis Munteanu. În linia defensivă e puțin probabil să apară schimbări.

Viitorul Constanța este pe locul 2 în clasamentul formei, cu 10 puncte câștigate în ultimele 5 meciuri, golaveraj 13-9.

Dinamo București: Forma echipei, știri și statistici

La Dinamo este o atmosferă foarte proasă din cauza seriei de înfrângeri care a făcut ca echipa antrenată de Adrian Mihalcea să își „rezerve” ultimul loc în prima ligă. Fanii îl somează pe Ionuț Negoiță să vândă cât mai repede clubul, dar cumpărătorii parcă au dispărut. În acest timp, crește și gradul de nemulțumire în rândul jucătorilor, din cauza restanțelor salariale.

Perovic ratează și acest meci din cauza problemelor cu cu inima, iar Mrzljak este absența de ultimă oră, având probleme musculare. Ioan Filip este suspendat, dar a părăsit oricum clubul după meciul cu FC Voluntari (0-1).

Dinamo este pe ultimul loc în clasamentul formei, fără punct câștigat în cele 4 meciuri jucate în Play-Out, golaveraj 1-6.

Echipe probabile

Viitorul Echipă probabilă Viitorul
Portar Căbuz
Fundași Boboc, Mladen, Ghiţă, De Nooijer
Mijlocaşi A. Ciobanu, Artean, L. Munteanu
Atacanţi Iancu, Rivaldinho, Chițu
Dinamo București Echipă probabilă Dinamo București
Portar Piscitelli
Fundași Sorescu, Puljic, M. Popescu, Skovajsa
Mijlocaşi Șerban, Fabbrini, Mihaiu
Atacanţi Moldoveanu, Montini, V. Lazăr

Statistica meciurilor directe Viitorul v Dinamo București

Viitorul Constanța și Dinamo au mai jucat una contra celeilalte de 20 de ori. Constănțenii s-au impus de 8 ori, iar "câinii" - de 6 ori.

În prima etapă din acest campionat, Viitorul a învins-o cu 5-0 pe Dinamo, la Ovidiu. În retur, a fost 3-2 pentru „câini”.

Cote pentru Viitorul v Dinamo București

Viitorul Constanța a câștigat cu 4-1 ultimul meci jucat pe teren propriu în Liga I, contra lui FC Hermannstadt. Este cota 2.00 pe Netbet pentru un pariu pe  „Viitorul Constanța -0.75 handicap asiatic”.

Selecția „peste 2.5 goluri” are cota 1.90.

Viitorul vs Dinamo București Pont: Viitorul Constanța -0.5 handicap asiatic

Viitorul este, incontestabil, cea mai bună echipă din Play-Out. Echipa lui Gheorghe Hagi nu are de ce să fie „miloasă” cu Dinamo, cu siguranță că țintește o victorie confortabilă. Să nu uităm că în precedentul meci jucat la Ovidiu a fost 5-0. Dinamo este la pământ, nu există argumente pentru un rezultat bun al „câinilor”. Cred că favorita se va impune.

Miza: 7/10
Cota: 1.82
Status: Castigat

Viitorul vs Dinamo București Pont: Viitorul HA-1

Dinamo vine pe terenul liderului din playout cu mari probleme. Nu numai ca joc, ci și ca atmosferă și lot. Echipa lui Mihalcea nu are mijlocași centrali și trebuie să improvizeze într-un compartiment care oricum nu funcționa. În plus, Viitorul nu uită că Dinamo a trimis-o în playout, după ce a jucat lamentabil la Mediaș, în ultima etapă a sezonului regulat. Cred că Viitorul se va impune la măcar două goluri, dar iau o marjă de eroare și iau asiaticul, cu banii înapoi în cazul unui succes la limită.

Miza: 8/10
Cota: 2.40
Status: Anulat

Viitorul vs Dinamo București Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Viitorul poate strica viitorul celor de la Dinamo care se află într-o situație echivalentă cu dezastrul. La modul în care se prezintă oaspeții, care au încasat goluri și de la echipă aflată în inferioritate numerică, nu văd cum Dinamo poate rezista prea mult în fața celor de la Viitorul, de aceea anticipez că vom asista la un meci care să se lase cu goluri, mai ales că Dinamo nu are cum să stea în propriul careu să are gazonul pentru că îi sunt necesare puncte pentru a urca în clasament.

Miza: 5/10
Cota: 1.80
Status: Anulat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici