Share

Liga 1 Betano, pariul pentru Viitorul - CFR Cluj, gazdele pot intra în cursa pentru titlu

Liga 1

Cota: 2.12

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

15 Apr 2018 01:26 1,7k 0
Logo Viitorul
Logo CFR Cluj
Viitorul
CFR Cluj
VS
20:45 15 Aprilie 2018
Liga 1 Betano

Analiză și informații pentru Viitorul v CFR Cluj

Meci foarte important în cursa pentru titlu la Ovidiu, unde Viitorul primește vizita celor de la CFR Cluj, iar avancronica noastră vă poate ajuta cu un pont de maximă încredere. În sezonul regulat, fiecare a câștigat pe propriul teren, CFR cu 2-0, iar Viitorul cu 1-0. Meciul va fi arbitrat de Istvan Kovacs.

Viitorul practică cel mai bun fotbal din playoff și este pe val după două victorii consecutive în deplasare. Echipa pregătită de Hagi poate intra în cursa pentru titlu, dacă va învinge în această seară. Totuși, misiunea este una dificilă, mai ales că în partidele cu FCSB și Craiova, dobrogenii au obținut doar un punct. Hagi are la dispoziție jucători talentați, dar lipsiți de experiență pentru astfel de confruntări. Viitorul nu a primit gol în ultimele trei partide și este neînvinsă pe teren propriu în ultimele 10 meciuri. Doar Craiova și Dinamo au câștigat la Ovidiu în acest sezon. Hagi obișnuiește să inoveze, în funcție de adversar, dar are un schelet de bază, cu Ianis Hagi punct de rezistență. Ianis a marcat în ultimele două partide și reprezintă principala amenințare pentru poarta lui Arlauskis.

Cojocaru - Mladen, Țâru, Ghiță, Ganea - Băluță, Cicâldău, Vână - Ciobanu, Hagi, Drăguș

CFR Cluj nu mai depinde de ea în cursa pentru primul loc. Dan Petrescu trebuie să schimbe partitura defensivă și să arate că poate juca la victorie, deoarece egalul nu reprezintă o opțiune la Ovidiu. CFR are trei rezultate de egalitate consecutive și va avea de jucat de patru ori în deplasare în următoarele cinci meciuri. Ioniță ar putea fi din nou titular, după ce l-a mulțumit pe Petrescu în meciul cu Astra, iar Mailat poate fi o opțiune în flancul drept. CFR este neînvinsă de opt meciuri. Țucudean rămâne principala opțiune pentru postul de atacant.

Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban, Culio - Deac, Ioniță, Mailat - Țucudean

Pont Viitorul vs CFR Cluj: Viitorul peste 4,5 cornere

Mi-a atras atenția această cotă destul de mare oferită de Betano, în condițiile în care Viitorul a avut, în ultimele trei partide, 6 cornere la Iași, 8 la Giurgiu și 9 cu Craiova. Viitorul atacă mult pe benzi, are jucători care trag mult la poartă și are capacitatea de a o domina pe CFR. Ca rezultat final, aș înclina spre o victorie a echipei lui Dan Petrescu, de aceea mă gândesc că Viitorul va fi forțată să atace ceva mai mult la un moment dat. Pentru un bilet, puteți folosi și cota de 1,55, pentru 4 cornere Viitorul.

Pont pariuri: Viitorul peste 4,5 cornere

Miza: 9/10

Cota: 2.12

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

3

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici