1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Viitorul - Academica Clinceni. Ponturi pariuri, Casaliga 1, 23.02.2020

Viitorul - Academica Clinceni. Ponturi pariuri, Casaliga 1, 23.02.2020

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-02-23 00:09:00

Fotbal România - Liga 1

23 Februarie 2020, 16:30

Viitorul

Viitorul

versus
Academica Clinceni

Academica Clinceni

1.97

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Viitorul v Academica Clinceni

În ultima etapă din sezonul regulat al ligii 1, Viitorul joacă pe teren propriu cu Academica Clinceni, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Viitorul ocupă locul șapte, cu 39 de puncte, în timp ce Academica este pe 13, cu 21 de puncte.

EXCLUSIV: Încasează acum un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + până la 500 de runde gratuite în Age of Gods!

Viitorul: Forma echipei, știri și statistici

Viitorul are nevoie de victorie pentru a avea șanse să prindă un loc în playoff, dar și de măcar un rezultat favorabil în celelalte două partide, care se joacă la aceeași oră. Echipa lui Gheorghe Hagi nu este la mâna ei și va trebui să aștepte ajutor de la Dinamo sau Sepsi. Forma dobrogenilor nu este grozavă, dar pare în creștere. Viitorul a câștigat la Iași, apoi a făcut o partidă bună cu Craiova, deși a pierdut, după care a smuls un 0-0 la CFR. Moralul este bun, iar Hagi nu are probleme de lot. George Ganea s-a mișcat slab cu CFR, de aceea ar trebui să apară Chițu alături de Rivaldinho în atac, cu Iancu la coordonare. Viitorul are trei înfrângeri consecutive pe teren propriu, toate împotriva unor echipe de playoff. Anterior, echipa pregătită de Hagi obținuse șase victorii consecutive, cu minim două goluri marcate. Viitorul are al doilea cel mai bun atac, cu 44 de goluri, majoritatea înscrise în repriza a doua.

Academica Clinceni: Forma echipei, știri și statistici

Academica Clinceni staționează pe loc retrogradabil, după a doua înfrângere pe teren propriu din acest an. Ilfovenii au jucat slab cu Gaz Metan și speră să repete jocul bun din deplasarea cu FCSB pentru a mai adăuga ceva în clasament. Ilie Poenaru pare să nu găsească soluții la problemele defensive, chiar dacă apărarea este schimbată în proporție de 75% față de tur. În atac, Moussa nu a dat satisfacție, astfel că Poenaru ar putea reveni la sistemul cu Vojtus vârf, sprijinit de Buzuc sau Merloi. Academica a primit 47 de goluri în acest sezon, iar meciul cu FCSB a fost primul fără gol primit în deplasare. Poenaru nu are probleme de lot la acest meci.

Echipe probabile

Viitorul Echipă probabilă Viitorul
Portar Căbuz
Fundași Boboc, Mladen, Ghiță, De Noojier
Mijlocaşi Artean, Matei, Ganea
Atacanţi Iancu, RIvaldinho, Chițu
Academica Clinceni Echipă probabilă Academica Clinceni
Portar Santos
Fundași Kontoes, Munoz, Bejan, Dobrescu
Mijlocaşi Șut, Cebotaru, Robert Ion, Merloi
Atacanţi Buziuc, Vojtus

Statistica meciurilor directe Viitorul v Academica Clinceni

În tur a fost 0-0

Cote pentru Viitorul v Academica Clinceni

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,78 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 1,97 pentru 1 pauză, 1 final.

Viitorul vs Academica Clinceni Pont: Viitorul câștigă cu h (-1)

Viitorul va încerca să joace fără să se gândească la ce se întâmplă pe celelalte terenuri. Iar o detașare pe tabelă la cel puțin două goluri ar face ca dobrogenii să aștepte mai liniștiți finalul meciului. Academica joacă ofensiv și nu prea se închide, mai ales că un punct nu o ajută foarte tare. Văd un meci deschis, în care Viitorul are mai multă calitate și va încerca să profite de lacunele din defensiva adversă.

Miza: 10/10
Cota: 1.97
Status: Pierdut

Viitorul vs Academica Clinceni Pont: Viitorul victorie

Viitorul Constanța se află într-o situație grea, intrând în ultima etapă din campionatul regulat doar de pe locul 7, unul care duce în play-out. Însă Viitorul încă este motivată, având nevoie în primul rând de un succes, apoi trebuind să spere că Gaz Metan nu câștigă cu Dinamo sau că Astra pierde acasă cu Sepsi. Așadar Viitorul va încerca în primul rând să-și facă treaba și anume să câștige cele 3 puncte. Academica Clinceni este destul de modestă, fiind pe locul 13 și luptându-se să evite retrogradarea. Echipa oaspete are 3 înfrângeri în ultimele 4 partide, remizând 0-0 la FCSB însă pierzând 1-2 cu Voluntari sau 2-3 etapă trecută cu Gaz Metan. Consider astfel că Viitorul este favorită, pariul mergând pe victoria lor la o cotă oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.35
Status: Pierdut

Viitorul vs Academica Clinceni Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Viitorul tremură din toate încheieturile pentru prezența în play-off și are nevoie de o mică minune în meciul dintre Gaz și Dinamo, anume ca oaspeții să plece cu măcar un punct. Dar înainte să spere la acest rezultat, echipa lui Hagi are nevoie de victorie în partida cu Academica, formația cu cea mai slabă defensivă din Liga 1, astfel încât cred că elevii lui Hagi vor fi capacitați la maxim și vor perfora rapid poarta oaspeților.

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici