1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. UTA - CFR Cluj. Ponturi pariuri fotbal Liga 1. 26.09.2021

UTA - CFR Cluj. Ponturi pariuri fotbal Liga 1. 26.09.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-09-25 20:33:00

Fotbal România - Liga 1

26 Septembrie 2021, 21:00

UTA Arad

UTA Arad

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru UTA Arad v CFR Cluj

În etapa a zecea a Ligii 1, UTA joacă pe teren propriu cu CFR Cluj, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Betano pariuri. UTA ocupă locul cinci, cu 16 puncte, în timp ce CFR Cluj este lider, cu 24 de puncte.

Arbitrul partidei este Horia Mladinovici.

UTA Arad: Forma echipei, știri și statistici

UTA revine la campionat după o eliminare ruşinoasă şi dureroasă în cupă. Arădenii au pierdut la Filiaşi, împotriva unei echipe de liga a treia, unde antrenorul Balint a aliniat o formulă cu multe reyerve. Deşi a trimis în reprza a doua o parte din titulari, jocul a fost la fel de prost şi golul a lipsit. Laszlo Balint a anunţat că fundaşul Tomozei nu mai face parte din lot şi că toţi cei implicaţi la Filiaşi, antrenori şi jucători au fost amendaţi. Î

În campionat, UTA stă bine, pe loc de playoff şi cu o serie de cinci meciuri fără înfrângere. De altfel, arădenii au pierdut doar o dată, cu Botoşani, în deplasare. Apărarea este la înălţime, reuşind să nu primească gol în patru din ultimele cinci meciuri de campionat. În atac, Hora va fi titular, cu Roger şi Ubbink la susţinere. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României de Universitatea Craiova, dar a fost o eliminare previzibilă, deoarece Dan Petrescu a folosit jucători care au jucat puţin spre deloc, cu excepţia lui Deac.

Ciprian Deac este suspendat pentru meciul cu UTA, în timp ce Alibec, Omrani şi Debeljuh sunt accidentaţi. Dan Petrescu s-a plâns de subţirimea compertimentului ofensiv, unde Costache ar trebui să joace vârf împins. În locul lui Deac ar trebui să intre Chipciu.

În meciurile jucate sub comanda lui Petrescu, nu s-a marcat mai mult de un gol pe meci. Echipa a arătat că este pragmatică şi a recăpătat spiritul de luptă şi organizarea perfectă. Culio a demonstrat că stă bine fizic în partida cu Universitatea Craiova şi va juca la mijloc alături de Bordeianu şi Păun. În ultimele trei deplasări, CFR Cluj nu a marcat. 

Echipe probabile

UTA Arad Echipă probabilă UTA Arad
Portar Iacob
Fundași Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas
Mijlocaşi Batha, Isac, Vorobjovas
Atacanţi Hora, Roger, Ubbink
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Bălgrădean
Fundași Manea, Bouehnna, Burcă, Camora
Mijlocaşi Bordeianu, Culio, Păun
Atacanţi Chipciu, Costache, Petrila

Statistica meciurilor directe UTA Arad v CFR Cluj

În sezonul precedent, UTA a câştigat la CFR cu 1-0, iar CFR a câştigat la retur cu 1-0

Cote pentru UTA Arad v CFR Cluj

Din oferta Betano pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercaţi la acest meci. Avem o cotă de 1,65 pentru un PSF X şi o cotă de 1,85 pentru 1X.

UTA Arad vs CFR Cluj Pont: Sub 2,5 goluri asiatic

Se întâlnesc două formaţii cu apărări excelente, dar cu mari probleme în atac. UTA nu a reuşit să marcheze în repriza a doua cu o echipă de liga a treia, deşi au jucat câţiva titulari, în timp ce CFR Cluj nu a dat gol în ultimele trei deplasări. Dan Petrescu nu are un atacant pentru a desfăşura jocul pe care îl vrea, cu minge lungă. Mizez pe un meci cu puţine goluri, la o cotă pe care am ales-o din oferta Betano pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

UTA Arad vs CFR Cluj Pont: CFR Cluj HA+0

Chiar dacă Dan Petrescu iese la rampă mai mult cu văicăreala, rămâne un antrenor bun, care stoarce tot ce poate din echipa avută la dispoziție. Cu mulți titulari odihniți în cupă, CFR Cluj are prima șansă în meciul cu UTA Arad. Până acum campioana are un parcurs excelent în Liga 1, 8 victorii și doar o înfrângere, și nu cred că arădenii pot câștiga acest meci. Sezonul trecut CFR Cluj a învins în stilu-i caracteristic aici cu 0-1 și mă îndrept spre un rezultat asemănător. Dar îmi iau o doză de siguranță și ales CFR Cluj handicap asiatic +0 la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal România - Liga 1

CFR Cluj HA+0

1.45
UTA Arad vs CFR Cluj

26 Sep 21, 21:00

Miza: 1/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici