1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. UTA Arad vs CFR Cluj - Ponturi pariuri Liga I, 06.03.2021. Iordănescu jr. simte presiune

UTA Arad vs CFR Cluj - Ponturi pariuri Liga I, 06.03.2021. Iordănescu jr. simte presiune

Caramavrov
Caramavrov

2021-03-05 19:24:00

Fotbal România - Liga 1

06 Martie 2021, 20:30

UTA Arad

UTA Arad

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru UTA Arad v CFR Cluj

CFR Cluj se deplasează la Arad pentru meciul cu UTA, din runda a 26-a a Ligii I, care se joacă pe 6 martie, de la ora 20:30.

Echipa antrenată de Edward Iordănescu este pe locul 2 în clasamentul primei ligi, cu 54 de puncte (golaveraj 36-12), în timp ce formația pregătită de Laszlo Balint este pe locul 7, cu 33 de puncte (golaveraj 24-32).

Pronosticul meu pentru meciul UTA Arad vs CFR Cluj poate fi citit în finalul acestei avancronici.

UTA Arad: Forma echipei, știri și statistici

UTA Arad se află în lupta pentru un loc de Play-off, dar această situație se datorează mai ales punctelor aduse din deplasare. Echipa antrenată de Laszlo Balint este pe locul 3 în ierarhia meciurilor jucate pe teren străin, dar abia pe poziția a 15-a în clasamentul meciurilor de acasă (1 victorie, 5 egaluri și 6 înfrângeri, golaveraj 7-18). Arădenii au avut probleme în fața unor adversari care au stat bine în teren, precum este și CFR Cluj.

„Sub nicio formă nu va apărea superficialitatea sau automulțumirea. Noi suntem foarte motivați să creștem, în primul rând, de la meci la meci. Bineînțeles că în momentul în care vom reuși să creștem atât în ceea ce privește exprimarea individuală a jucătorilor și apoi, mai ales, în ceea ce privește exprimarea colectivă a echipei, vor veni și rezultatele”, a Balint.

Toți jucătorii și-au revenit după infectarea cu Covid-19 și sunt apți de joc, dar Benga nu s-a antrenat deloc în ultimele două săptămâni, iar Albu s-a întors de curând la antrenamente. Cei doi pot fi prezenți pe banca de rezerve.

UTA Arad este pe locul 6 în clasamentul formei, cu 9 puncte câștigate în ultimele 5 meciuri (golaveraj 7-3).

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

O statistică publicată de presa sportivă indică faptul că CFR-ul „lui Edward Iordănescu” atacă mai mult și se apără mai bine decât în perioada în care era Dan Petrescu antrenor. Pasează mai mult, driblează mai des, șutează pe poartă de mai multe ori. De altfel, CFR este echipa din Liga I cu cea mai ridicată medie de șuturi pe poartă.

„Mai mare presiune este pe noi pentru, că avem obiectiv campionatul. UTA nu a pornit cu acest obiectiv, și-au completat lotul pe parcurs și au făcut-o bine. Important este să fim eficienți, echilibrați în joc, să adunăm puncte și să rămânem în cursa pentru titlu. Mulți ne vedeau ieșiți din cursă, dar iată că am reintrat și sper să avem un cuvânt foarte important de spus până la finalul campionatului”, a declarat Iordănescu jr., în prefața meciului de la Arad.

Omrani și Burcă sunt suspendați, iar Mike Cestor are probleme medicale, cu șanse mici de a evolua împotriva celor de la UTA.

CFR Cluj este pe primul loc în clasamentul formei, cu 10 puncte obținute în ultimele 5 runde (golaveraj 9-3).

Echipe probabile

UTA Arad Echipă probabilă UTA Arad
Portar Balauru
Fundași Peteleu, Melinte, Fl. Ilie, Shlyakov
Mijlocaşi Roger, Isac, Vorobjovas, D. Rusu
Atacanţi Antal, Ad. Petre
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Bălgrădean
Fundași Susic, Ben Youssef, Vinicius, Camora
Mijlocaşi Deac, Bordeianu, Gîdea
Atacanţi Chipciu, Debeljuh, Costache

Statistica meciurilor directe UTA Arad v CFR Cluj

UTA Arad și CFR Cluj s-au mai întâlnit în 5 meciuri oficiale. Clujenii au câștigat de trei ori, iar arădenii în două rânduri.

În turul sezonului regulat, UTA s-a impus cu 1-0 la Cluj, prin golul marcat de Ioan Hora (minutul 75).

Cote pentru UTA Arad v CFR Cluj

CFR a câștigat cu 5-0 în precedentul meci din Liga I (cu FC Argeș). Selecția „CFR Cluj - 0.75 handicap asiatic” are cota 1.68 în oferta PublicWin.

În 4 din ultimele 5 meciuri jucate de UTA Arad pe teren propriu s-au marcat maxim 2 goluri. Selecția „sub 2.5 goluri” are cota 1.75 pe Betano bet.

UTA Arad vs CFR Cluj Pont: Victorie CFR Cluj

Evoluțiile lui CFR Cluj au fost tot mai bune în ultima perioadă, Edward Iordănescu reușind să regleze multe dintre problemele găsite la preluarea mandatului. Campioana a recuperat cele 6 puncte care o separau de FCSB și nu ar trebui să aibă probleme la Arad, în contextul în care UTA nu joacă foarte bine pe teren propriu. Clujenii nu au primit niciun gol în ultimele trei meciuri de campionat, în timp ce arădenii au înscris o singură dată în ultimele partide de acasă. Cred că oaspeții își vor valorifica superioritatea. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal România - Liga 1

Victorie CFR Cluj

1.57
UTA Arad vs CFR Cluj

06 Mar 21, 20:30

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici