1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Universitatea Craiova vs FC Voluntari

Universitatea Craiova vs FC Voluntari. Ponturi Pariuri Superliga, 30.09.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-09-29 15:24:00

Superliga

30 Septembrie 2022, 21:00

Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

versus
Voluntari FC

Voluntari FC

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Universitatea Craiova v Voluntari FC

Universitatea Craiova și FC Voluntari deschid etapa a 12-a din Superliga. Oltenii sunt la 7 puncte de lider, dar vin după 4 victorii consecutive pe teren propriu. Ilfovenii dau semne de revenire, după ce au scos 4 puncte în ultimele două runde. Meciul va fi arbitrat de Istvan Kovacs, aflat la a patra delegare în acest sezon. În precedentele 3 partide, a dat 24 de cartonașe galbene, un roșu și 3 penalty-uri, toate în meciul câștigat de Universitatea Craiova cu FCU Craiova. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova dă semne de revenire, deși această revenire se simte, deocamdată, doar în meciurile de pe teren propriu. Echipa lui Rădoi a câștigat ultimul meci jucat în campionat, 2-1 cu FCSB, ceea ce le-a permis oltenilor să aibă o perioadă destul de liniștită. A fost al 4-lea succes consecutiv pe teren propriu, iar Craiova îl vizează și pe cel de-al 5-lea. Deocamdată, doar deplasările rămân problematice pentru echipa lui Rădoi, care a câștigat doar o dată în ultimele 5 partide jucate ”afară”. Momentan, oltenii se află pe poziția a 5-a, la 7 puncte de lider, dar cu un meci mai puțin disputat. 

Marea problemă a lui Rădoi o reprezintă accidentările din compartimentul ofensiv. Koljic și Ivan au probleme, dar Markovic a jucat la naționala de tineret și ar trebui să fie titular. Bancu, venit după două meciuri în care a dat 4 pase decisive la echipa națională, va acoperi flancul stâng. Roguljic va fi titularizat în zona ofensivă, unde în meciul anterior a jucat Nistor. 

Revenită la Craiova după exilul de la Severin, echipa lui Rădoi se poate lăuda cu rezultate excelente pe teren propriu. A câștigat ultimele 4 partide jucate acasă, unde a cedat puncte doar în primele două apariții, 2-2 cu Sepsi și 0-1 cu Rapid. Universitatea Craiova a luat gol în 4 dintre cele 6 meciuri jucate pe teren propriu, dar a avut un singur meci în care nu a marcat.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Voluntari FC: Forma echipei, știri și statistici

FC Voluntari dă semne de revenire. Participantă în play-off, în ultima ediție de campionat, echipa lui Liviu Ciobotariu a reușit să pună punct seriei de meciuri fără victorie. După 7 partide în care nu cunoscuse gustul succesului, FC Voluntari s-a impus în ultima rundă pe teren propriu, 1-0 cu FCU Craiova, printr-un gol marcat de Droppa, în finalul primei reprize. A fost un succes venit cum nu se poate mai bine, înaintea pauzei competiționale, și s-a legat de un alt rezultat pozitiv, remiza obținută pe Arena Națională, 1-1 cu FCSB. Victoria cu FCU Craiova i-a dus pe ilfoveni pe locul 11, la 5 puncte de poziția a 6-a, ocupată de Petrolul. 

Liviu Ciobotariu nu va umbla prea mult la primul 11 și este posibil să mizeze pe aceiași jucători din partida cu FCU Craiova. Singura problemă o reprezintă accidentarea lui Ricardinho, care ar putea fi înlocuit cu Achim. Droppa ar urma să joace în locul lui Tavares, în linia mediană. Ofensiva rămâne neschimbată, cu Rață, Damașcan și Nemec.

Meciurile din deplasare reprezintă o problemă pentru FC Voluntari, care are un singur succes pe teren străin, 1-0 cu Petrolul, în debutul campionatului. De atunci, ilfovenii au mai scos doar un punct în următoarele deplasări, 1-1 cu FCSB, și acela cu mare noroc, dintr-un penalty obținut la ultima fază. În rest, 3 eșecuri, 1-2 cu Hermannstadt și Farul și un 0-4 cu CFR Cluj.

Echipe probabile

Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Lazar
Fundași Papp, R. Silva, Mitrea
Mijlocaşi Vătăjelu, Crețu, Screciu, Mateiu, Bancu
Atacanţi Roguljic, Markovic
Voluntari FC Echipă probabilă Voluntari FC
Portar Popa
Fundași Achim, Matricardi, Armaș
Mijlocaşi Costin, Meleke, Droppa, Aliji
Atacanţi Rață, Nemec, Damașcan

Statistica meciurilor directe Universitatea Craiova v Voluntari FC

Universitatea Craiova a obținut 9 victorii și 4 remize în ultimele 14 meciuri jucate cu FC Voluntari, care și-a trecut în cont un singur succes, în această perioadă. A fost 3-1 în sezonul precedent, pe teren propriu. Ultimul meci jucat la Craiova s-a încheiat cu un chinuit 1-0 pentru olteni, în primăvară. În cele 9 meciuri jucate în campionat pe terenul Universității, ilfovenii au câștigat doar o dată, în 2015, când s-au impus cu 2-1. Alte 6 partide s-au încheiat cu victoria oltenilor, iar două dintre ele au fost remize.

Cote pentru Universitatea Craiova v Voluntari FC

O partidă cu cel puțin 9 cornere are 1.85. Un meci cu cel puțin 5 cartonașe, 1.65.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Craiova vs Voluntari cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Universitatea Craiova vs Voluntari FC Pont: Peste 2 goluri asiatic

În general, meciurile dintre cele două echipe au avut destul de multe goluri. În 10 dintre ultimele 11 meciuri s-a marcat de cel puțin două ori, ceea ce cred că se va întâmpla și de această dată. În ultimele 3 meciuri ale oltenilor am avut cel puțin două reușite, la fel și în ultimele 4 deplasări ale ilfovenilor. Dacă se înscrie doar de două ori, miza va fi returnată. Cota am ales-o din oferta de pariuri sportive Betano.

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici