1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Universitatea Craiova vs Sepsi. Ponturi Liga 1, 17.04.2021. Start în play-off

Universitatea Craiova vs Sepsi. Ponturi Liga 1, 17.04.2021. Start în play-off

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-04-16 19:34:00

Fotbal România - Liga 1

17 Aprilie 2021, 20:30

Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

versus
Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

1.90

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Universitatea Craiova v Sepsi Sf. Gheorghe

Universitatea Craiova și Sepsi se întâlnesc în primul meci al play-off-ului din Liga 1. Cele două au intrat în play-off de pe pozițiile 3 și 4 și sunt separate de 6 puncte. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova n-a reușit să strângă distanța față de primele două clasate, împotriva cărora a obținut două puncte, în ultimele două etape ale sezonului regulat. Remizele cu CFR și FCSB, ambele fără goluri, au lăsat loc întrebărilor în ceea ce privește capacitatea echipei lui Marinos Ouzounidis de a se implica în lupta pentru titlu. Craiova a dominat-o pe FCSB timp de 60 de minute, dar a ratat ocazii mari, inclusiv un penalty. Cu CFR, oltenii au avut 3 bare în prima repriză, dar nu s-au mai apropiat de poarta oaspeților, după pauză. La mijlocul săptămânii, Craiova și-a asigurat, în mare parte, calificarea în finala Cupei României, după 3-0 în turul semifinalelor, cu Viitorul Târgu Jiu.

Andrei Ivan încă nu și-a revenit, astfel că e posibil să-l vedem pe Tudorie din primul minut. Koljic a fost titular în cupă, dar randamentul său a fost necorespunzător și a ieșit la pauză. Înlocuitorul său, Tudorie, a marcat imediat după startul părții secunde. Camara va reveni printre titulari, după ce a jucat doar în partea a doua a meciului din cupă. Screciu și Ofosu au probleme și rămân pe margine. Cel mai probabil, Ouzounidis va folosi aceeași formulă din partida cu CFR Cluj.

Craiova e neînvinsă pe teren propriu, în 2021. Pe Ion Oblemenco, oltenii nu au luat niciun gol de când a venit Marinos Ouzounidis și au 5 victorii în ultimele 6 meciuri de campionat. În ultimele 7 meciuri jucate acasă, campionat + cupă, oltenii nu au luat gol. 

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi a prins play-off-ul pentru a doua oară la rând și speră să termine măcar pe poziția pe care a încheiat și sezonul regulat. Echipa lui Leo Grozavu este a 4-a, la 6 puncte de Craiova, o distanță ce poate fi recuperată, dar este improbabil ca acest lucru să se întâmple. Nu pentru că Sepsi n-ar avea un lot valoros, ci pentru că există o limită în exprimarea echipei, o limită care vine dinspre banca tehnică. Sepsi se pregătește pentru momentul în care va juca pe noul stadion și va avea obiective mult mai îndrăznețe, dar această schimbare trebuie să se petreacă și în ceea ce-l privește pe Leo Grozavu, adeptul unui  joc minimalist, în care este mai important să nu pierză decât să câștigi. Asta a făcut ca Sepsi să fie campioana egalurilor în Liga 1, cu 15 rezultate de egalitate în cele 30 de partide de până acum. Ultimul egal este cel cu FCSB, din runda precedentă, 1-1 pe teren propriu. În ultimele 3 etape din Liga 1, Sepsi a obținut două puncte și are un singur succes în ultimele 5 runde. 

Sepsi tocmai a anunțat că Pavol Safranko, golgheterul echipei, va pleca la finalul sezonului în Africa de Sud. Teoretic, acest lucru nu-l va împiedica pe Grozavu să-l titularizeze pe atacantul slovac, dar rămâne de văzut cum va juca Safranko - va fi ca până acum sau va avea rețineri din princina unei posibile accidentări? Bouhenna și Vasvari sunt suspendați, iar în locul lor vor juca Tincu și Eder Gonzalez. Niczuly se va întoarce în poartă, după o etapa de suspendare. 

Sepsi a pierdut doar două meciuri în deplasare, al doilea, chiar în ultima etapă jucată departe de Sfântu Gheorghe. A fost un 0-2 la Arad, pe terenul unei echipe care câștigase o singură dată acasă. 7 dintre cele 15 remize au fost obținute pe teren străin. 

Echipe probabile

Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu
Mijlocaşi Mateiu, Nistor - Câmpanu, Cicâldău, Camara
Atacanţi Tudorie
Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ștefănescu
Mijlocaşi Aganovic, Eder Gonzalez, Nouvier
Atacanţi Golofca, Safranko, Dragomir

Statistica meciurilor directe Universitatea Craiova v Sepsi Sf. Gheorghe

Craiova s-a simțit mai bine în deplasare decât pe teren propriu, în meciurile cu Sepsi. Oltenii au doar două victorii în cele 5 meciuri jucate acasă, împotriva echipei din Covasna. Sepsi s-a impus o dată, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate, inclusiv ultimul, jucat la începutul anului. Sepsi n-a marcat în cele două meciuri cu Universitatea Craiova, în acest sezon. În turul sezonului regulat, oltenii s-au impus cu 1-0. 

Cote pentru Universitatea Craiova v Sepsi Sf. Gheorghe

Un meci cu maximum două goluri este cotat la 1.60. O altă variantă interesantă este cea pe numărul de cornere. Craiova are 1.87 pentru un handicap (-1.5) la cornere. 

Universitatea Craiova vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Universitatea Craiova câștigă

Craiova nu are cum să fie decât favorită în fața lui Sepsi. Obiectivele celor două echipe sunt diferite, iar cei doi antrenori au cam demonstrat cum stau lucrurile în ceea ce-i privește. Pe de o parte, Ouzounidis s-a declarat nemulțumit de remizele cu FCSB și CFR, pe de altă parte, Leo Grozavu a fost mulțumit că nu a luat gol în Ștefan cel Mare, în urmă cu câteva etape. Cred că oltenii se vor impune, nici nu au altă șansă dacă vor să țină pasul în lupta pentru titlu. Craiova este mai bună și ar trebui ca valoarea superioară a lotului și a antrenorului să se vadă. Winmasters pariuri propune o cotă bună.

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Universitatea Craiova vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Over 2,5 total asiatic

Sepsi ar trebui să joace pe atac, dacă vrea să câștige și să se apropie de Craiova. De fapt, acum e șansa ei, nu are de ce să stea la așteptare, altfel nu se justifică prezența în play-off, poate doar datorită banilor mai mulți din drepturile tv. Covăsnenii au marcat cel puțin un gol în trei din ultimele patru deplasări. Echipa lui Ouzounidis trebuie să-și ridice și ea nivelul în această fază a competiției pentru a spera la titlu, se poate baza acum și pe Koljic la capacitate maximă, după minutele jucate în precedentele două jocuri. Așa că anticipez măcar 3 goluri în această partidă.

Miza: 6/10
Cota: 2.85
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici