Share

CS Universitatea Craiova vs. FCSB. Ponturi pariuri. Liga 1. 28.11.2021, stabilirea urmăritoarei liderului

Liga 1

Cota: 1.75

Adaugat de: Alin Buzărin

24 Noi 2021 12:15 594 0
Logo Universitatea Craiova Universitatea Craiova
Logo FCSB FCSB
VS
20:30 28 Noiembrie 2021
Fotbal România - Liga 1

Analiză și informații pentru Universitatea Craiova v FCSB

Duelul dintre pozițiile a doua și a treia e întotdeauna un derby. Cel din Bănie va avea rolul de a ne lămuri dacă atât Craiova (28 de puncte), cât și FCSB (34 de puncte), o vor urmări în continuare  pe CFR Cluj (42 de puncte). Dar cum ardelenii întâlnesc în această rundă acasă lanterna roșie din Clinceni, putem să scriem deja 45 în dreptul punctajului lor. Caz în care oltenii și-ar păstra calitatea de urmăritori teoretici ai liderului numai în situația în care ar câștiga contra lui FCSB, totalizând 31 de puncte. Dacă vor pierde vor rămâne cu 28, la egal vor face 29. Iar la 16-17 puncte de lider, nu te prea mai numești urmăritor al acestuia. De aceea miza e mai ales pe ei, pe cei de la Universitatea. La finalul analizei am ales și un pariu. UPDATE. Meciul se va juca pe tot parcursul său cu spectatori, în număr limitat, dar cu spectatori

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

Ultimele două meciuri ale oltenilor au însemnat tot atâtea înfrângeri, la Constanța și la Pitești.

De aceea statutul de echipă ofensivă care li s-a atribuit în urmă cu două-trei săptămâni, de veritabilă mașină de goluri (au cel mai bun atac din divizie, 30 de reușite), începe să se cam clatine.

Parcă nici Reghecampf nu mai e atât de sigur pe el ca acum o lună. La modul concret, Craiova are nevoie de un șoc, iar acesta s-ar putea produce numai printr-o victorie cu FCSB.

Orice alt rezultat e echivalent cu ieșirea încă de pe acum din cursa pentru titlu.

Alb-albaștrii au și un mare dezavantaj: tribunele goale. Un meci cu FCSB ar fi adus, în condiții normale, spre 30.000 de oameni în tribune.

Indisponibil: Al. Crețu (suspendat)

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

V E V V V

Principala problemă a oaspeților este lipsa unui antrenor veritabil pe bancă, după despărțirea de Iordănescu jr.

Bineînțeles că antrenamentele săptămânii vor fi conduse de Toni Petrea, dar componența echipei de start se va stabili în decorul aurit de la Palat.

O formulă care probabil că nu-i va cuprinde pe Budescu și pe Keșeru, pe care patronul e cam supărat. Și nici pe Iulian Cristea, aflat cam în aceeași situație.

Se va miza în față, aproape sigur, pe Ianis Stoica, principalul produs de export al clubului în acest moment.

Probabil Budescu și Keșeru vor fi numai soluții pentru repriza a doua.

Echipe probabile

Universitatea Craiova

Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Vlădoiu, M. Constantin, V. Găman, Bancu
Mijlocaşi Nistor, Screciu, Roguljic
Atacanţi Gustavo, Koljic, A. Ivan

FCSB

Echipă probabilă FCSB
Portar A. Vlad
Fundași V. Crețu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu
Mijlocaşi Olaru, Șut, Fl. Tănase
Atacanţi V. Gheorghe, I. Stoica, Oct. Popescu

Statistica meciurilor directe Universitatea Craiova v FCSB

De când oltenii au promovat pe prima scenă, adică din 2014, s-au disputat 25 de partide directe. Bilanț net favorabil bucureștenilor, 18 succese, 3 remize, doar 4 înfrângeri. În tur, în etapa a doua a sezonului, pe Arena Națională, a fost 4-1 pentru FCSB, goluri Moruțan, Oct. Popescu, Fl. Tănase, Cordea/ J. Markovic. Așadar, din punct de vedere al statisticii, putem vorbi de un veritabil complex al oltenilor, care nu se simt deloc în largul lor atunci când zăresc roșu și albastru înaintea ochilor.

Cote pentru Universitatea Craiova v FCSB

Specialiștii indică ușor favorită Craiova, cu o cotă de peste 2 (2,15) față de aproape 3,5, cât e cotată victoria oaspeților. Remiza prețuiește și ea 3,30. Balanța este aplecată ușor spre partea oltenilor are drept cauză motivația acestora de a nu pierde contactul cu liderul și, implicit, șansele la titlu.

Universitatea Craiova vs FCSB Pont: Peste 2 goluri asiatic

E de așteptat ca Universitatea să desfășoare o partitură ofensivă, știindu-se că numai victoria o avantajează. Craiova va căuta să revină la acel joc de atac care a proclamat-o drept cea mai ofensivă echipă a lunii octombrie. Pentru aceasta va trebui însă să aibă mingea, lucru deloc ușor, dat fiind că și FCSB are o linie de mijloc laborioasă, cu multă mișcare, iar la posesie contribuie și atacanții, care coboară destul de mult. Cum niciuna dintre defensive nu excelează, e posibil ca fiecare echipă să marcheze. Înclinăm spre un meci spectaculos, cu goluri la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic

Miza: 6/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Alin Buzărin

Status: Castigat

Alin Buzărin

Ponturi:

2

Castigate:

1

Pierdute:

1

Anulate:

0

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici