Share

Pont Universitatea Craiova vs Dinamo, Liga I România: dezavantaj pentru olteni

Liga 1

Cota: 2.03

Adaugat de: Caramavrov

03 Noi 2019 22:16 2,2k 0
Logo Universitatea Craiova
Logo Dinamo Bucuresti
Universitatea Craiova
Dinamo Bucuresti
VS
20:30 04 Noiembrie 2019
Fotbal România - Liga 1

Analiză și informații pentru Universitatea Craiova v Dinamo Bucuresti

Derby-ul etapei a 15-a din Liga I se joacă la Severin, între Universitatea Craiova și Dinamo, pe 4 noiembrie, de la ora 20:30.

Craiova este pe locul 3 în clasamentul primei ligi, cu 24 de puncte (golaveraj 18-14), iar Dinamo este pe 9, cu 20 de puncte (golaveraj 21 - 23).

Pontul pentru meciul Universitatea Craiova vs Dinamo poate fi citit în concluzia acestei avancronici.

Pariază la o cotă mărită de 30.00 pe victoria lui Liverpool cu Genk!

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

E Î E V V

Meciul se joacă la Severin, nu pe „Ion Oblemenco”, iar acesta este un dezavantaj pentru echipa „gazdă”.

Victor Pițurcă trece prin clipe delicate la Universitatea Craiova, după trei meciuri fără victorie în campionat. „Satana” era văzut ca un salvator de suporterii olteni, însă nu are performanțe deosebite în acest sezon, în care a câștigat numai 7 meciuri din 14.

Universitatea a marcat un singur gol în ultimele 270 de minute jucate. Echipa antrenată de Pițurcă este fără idei ofensive atunci când dă peste un adversar mai bine organizat.

Universitatea a câștigat cu 4-1 în Cupă cu FC Voluntari („lanterna” din Liga I), dar l-a pierdut pe Koljic, care s-a accidentat din nou și nu va mai juca în 2019. Este o absență foarte importantă. Contra lui Dinamo nu va juca nici Bălașa, suspendat.

Universitatea Craiova este pe locul 6 în clasamentul formei, cu 8 puncte câștigate în ultimele 5 meciuri, golaveraj 7-6.

Dinamo Bucuresti: Forma echipei, știri și statistici

V V E V Î

În ciuda problemelor financiare, Dinamo trece printr-o perioadă foarte bună. Dușan Uhrin jr. a reușit să construiască o echipă puternică, cu un joc închegat, care a pierdut un singur meci în ultimele nouă etape. Cel puțin în prima repriză a confruntării cu Viitorul (3-2), Dinamo a arătat ca o formație de play-off, iar Perovic pare a-l suplini fără probleme pe Montini. Sârbul a înscris cu Viitorul și a reușit o dublă și în meciul de Cupă (4-0 cu Foresta).

Sorescu s-a accidentat și va rata derby-ul de la Severin. În schimb, Fabbrini și Montini și-au reluat antrenamentele, putând apărea pe banca de rezerve. Nu va lipsi din prima echipă Nistor, cel mai important jucător al „câinilor”.

Dinamo este pe locul 3 în clasamentul formei, cu 10 puncte câștigate în ultimele 5 meciuri, golaveraj 10-7.

Echipe probabile

Universitatea Craiova

Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Vlădoiu, Cosic, Acka, Bancu
Mijlocaşi Ivanov, Cicâldău, Mateiu
Atacanţi Zakaric, Roman, Mihăilă

Dinamo Bucuresti

Echipă probabilă Dinamo Bucuresti
Portar Piscitelli
Fundași Ciobotariu, Puljici, M. Popescu, Corbu
Mijlocaşi Nistor, I. Filip, Mrzljak
Atacanţi Brito, Perovic, Moldoveanu

Statistica meciurilor directe Universitatea Craiova v Dinamo Bucuresti

Universitatea Craiova și Dinamo s-au întâlnit de 15 ori în ultimii 5 ani. Oltenii au câștigat numai două din precedentele opt meciuri în campionat.

Universitatea a profitat de perioada neagră a lui Dinamo de la începutul acestui sezon regulat și s-a impus cu 2-0 în „Ștefan cel Mare”.

Cote pentru Universitatea Craiova v Dinamo Bucuresti

Dinamo este într-o formă mai bună decât Universitatea. Un pariu pe victoria „câinilor” are cota 4.05 pe Netbet.ro.

Selecția „Dinamo peste 0.5 goluri” are cota 1.54.

Universitatea Craiova vs Dinamo Bucuresti Pont: Dinamo +0.5 handicap asiatic

Dinamo este echipa care vine din urmă, în timp ce Universitatea Craiova nu reușește să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor. Este posibil ca Universitatea să aibă inițiativa, însă „câinii” au forța să echilibreze jocul și să reacționeze prin acțiunile construite de Nistor, pe fondul siguranței date la mijlocul terenului de Filip și de Mrzljak. Absența lui Koljic e greu de compensat de către Roman. Nu cred că Dinamo va pierde.

Pont pariuri: Dinamo +0.5 handicap asiatic

Miza: 10/10

Cota: 2.03

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Universitatea Craiova vs Dinamo Bucuresti Pont: GG - Ambele marchează

Dinamo este într-o foarte bună, mai ales după venirea pe bancă a tehnicianului ceh, Dusan Uhrin. Dinamoviștii vin după două succese categorice, ultimul în Cupă, 4-0 cu Suceava. De partea cealaltă, Craiova traversează o perioadă total opusă, fără succes de 3 etape în Liga 1. Totuși gruparea de pe Ion Oblemenco a câștigat categoric disputa din Cupă, 4-1 cu Voluntari, iar moralul este bun. Oltenii își doresc victoria în seara asta, dar nu va fi deloc ușor. Dinamo are forța să marcheze măcar o dată la Turnu Severin, în timp ce elevii lui Pițurcă au și ei calitatea necesară de a da mari bătăi de cap unei defensive ce a arătat bine în ultima perioadă. Merg pe un meci cu reușite de ambele părți, la o cotă ce ne dublează suma investită!

Pont pariuri: GG - Ambele marchează

Miza: 10/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Caramavrov

Ponturi:

8

Castigate:

4

Pierdute:

1

Anulate:

2

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru pariori. Sporturile favorite: fotbal, handbal, tenis.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici