1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Universitatea Craiova vs Poli Iași - Ponturi pariuri Liga I, 02.10.2020. Moldovenii au dat 8 goluri în ultimele două meciuri!

Universitatea Craiova vs Poli Iași - Ponturi pariuri Liga I, 02.10.2020. Moldovenii au dat 8 goluri în ultimele două meciuri!

Caramavrov
Caramavrov

2020-10-01 18:50:00

Fotbal România - Liga 1

02 Octombrie 2020, 21:00

Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

versus
Nefolosibil1

Nefolosibil1

1.77

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Universitatea Craiova v Nefolosibil1

Liderul cu victorii pe linie al Ligii I, Universitatea Craiova, joacă în etapa a 6-a contra lui Poli Iași. Partida se dispută pe stadion „Ion Oblemenco”, pe 2 octombrie, de la ora 21:00.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi are 15 puncte și golaveraj 11-3, în timp ce formația pregătită de Daniel Pancu este pe locul 4 al clasamentului cu 9 puncte și golaveraj 10-12.

Predicția mea pentru meciul Universitatea Craiova vs Poli Iași poate fi citită în concluzia acestei avancronici.

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova are un start de sezon excelent în campionat. Elevii lui Cristiano Bergodi au trecut peste eliminarea rușinoasă din Europa League și par de neoprit. Au marcat minim două goluri în ultimele patru etape, beneficiind de forma bună a lui Koljic. În ultimele trei runde au și primit gol. La Pitești, Universitatea a avut emoții pe final, deși controlase întâlnirea.

Apropo de Koljic, presa sportivă a scris că acesta ar putea pleca la Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu și care s-a calificat recent în grupele Champions League!

„Am vorbit cu băieţii şi despre căderea din meciul cu FC Argeş. Eu cred că am găsit cauza şi soluţia, dar vedem în meciul de vineri, cu Iaşiul, dacă am învăţat din greşeli. Eu cred că am reglat nişte lucruri, dar încă nu suntem 100% din toate punctele de vedere”, a spus Bergodi. 

Atacantul Mihăilă are probleme medicale și va rata meciul cu Poli Iași. Vor lipsi și fundașul central Papp și atacantul Tudorie, depistați pozitiv cu COVID-19. Cei trei nu au jucat nici în runda precedentă.

Nefolosibil1: Forma echipei, știri și statistici

Andrei Cristea a marcat trei goluri în poarta lui FCSB în etapa precedentă, pentru o victorie istorică a lui Poli: 5-2. A fost o evoluție remarcabilă în ofensivă, chiar dacă apărarea adversă a fost una improvizată, din cauza problemelor mari de lot avute de echipa lui Becali. După 5 etape, Poli are al treilea atac și cea mai slabă apărare din Liga I.

„Mergem la Craiova ca la o sărbătoare a fotbalului. Întâlnim liderul, un club foarte bine dezvoltat pentru nivelul României. Universitatea nu a pierdut niciun punct până acum. Am vrut să găsesc acestei echipe niște minusuri şi nu am reușit”, a declarat Pancu, în prefața meciului cu „Știința”.

Din delegaţia lui Poli nu face parte fundașul central Frăsinescu, accidentat. În schimb, mijlocașul ofensiv argentinian Chacana a fost recuperat și poate apărea pe banca de rezerve.

Echipe probabile

Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Vlădoiu, M. Constantin, Bălașa, Bancu
Mijlocaşi Bic, Nistor, Cicâldău
Atacanţi Ivan, Koljic, Baiaram
Nefolosibil1 Echipă probabilă Nefolosibil1
Portar Axinte
Fundași Onea, Mihalache, Baxevanos, Bușu
Mijlocaşi Vanzo, Breeveld, Passaglia
Atacanţi Platini, A. Cristea, Calcan

Statistica meciurilor directe Universitatea Craiova v Nefolosibil1

Este a 18-a confruntare între cele două echipe. În 6 din ultimele 8 meciuri s-au marcat minim trei goluri.

Sezonul trecut, au fost trei confruntări directe: 1-1 la Craiova și 2-5 la Iași în Liga I (sezonul regulat), 3-2 pentru Poli în Cupa României, la Iași, după un meci spectaculos.

Cote pentru Universitatea Craiova v Nefolosibil1

În ultimele trei meciuri ale Universității din Liga I s-au marcat minim trei goluri, iar în ultimele patru partide disputate de Poli s-au înscris minim 4 goluri. Este cota 1.98 pentru un pariu pe selecția „peste 2.75 goluri handicap asiatic” la Unibet pariuri sportive.

Cota pentru o nouă victorie a Universității este 1.46 la Betano bet.

Universitatea Craiova vs Nefolosibil1 Pont: Peste 2.5 goluri

Daniel Pancu i-a imprimat lui Poli o mentalitate ofensivă. Ieșenii au marcat opt goluri în ultimele două meciuri de campionat. Ce-i drept, au și primit opt în ultimele trei etape. La rândul ei, Universitatea are atac puternic și apărare care a cedat de fiecare dată în ultimele trei runde. Sunt premise pentru o confruntare cu multe goluri. Echipa gazdă se află pe val, iar cea oaspete nu are ce să piardă, din moment ce joacă împotriva unei candidate la cucerirea titlului.

Miza: 8/10
Cota: 1.77
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici