1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Universitatea Craiova vs Academica Clinceni

Universitatea Craiova vs Academica Clinceni - Ponturi Liga I, 18.10.2021. Oltenii caută podiumul cu „lanterna”

Caramavrov
Caramavrov

2021-10-17 21:48:00

Fotbal România - Liga 1

18 Octombrie 2021, 20:30

Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

versus
Academica Clinceni

Academica Clinceni

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Universitatea Craiova v Academica Clinceni

În concluzia acestei avancronici puteți citi pronosticul meu pentru meciul Universitatea Craiova vs Academica Cliceni, care se dispută pe 18 octombrie 2021, de la ora 20:30, în runda a 12-a a Ligii I.

Craiovenii sunt pe poziția a 7-a în prima ligă, cu 19 puncte (golaveraj 17-10), iar ilfovenii se află pe ultimul loc, cu 3 puncte (golaveraj 9-23).

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova nu are voie să se încurce cu „lanterna roșie”, mai ales că FCSB și FC Voluntari și-au câștigat meciurile din această rundă. Elevii lui Laurențiu Reghecampf au un moral foarte bun după victoriile cu FC U Craiova și Dinamo și, în mod normal, vor obține un nou succes.

„Vom aborda acest meci cu cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziţie, cu mare seriozitate, indiferent de poziţia din clasament a celor din Clinceni. Vom juca la 100%, vom încerca să câştigăm cele 3 puncte, iar asta depinde numai de noi. Dacă vom intra cu o determinare bună, probabil vom avea un meci mai uşor”, a spus Reghecampf.

Atacantul Koljic și fundașul lateral Konte sunt accidentați. De asemenea, Screciu este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Universitatea Craiova este pe locul 5 în clasamentul formei, cu 10 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 10-3.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Academica Clinceni: Forma echipei, știri și statistici

Venirea lui Ionuț Chiriță a schimbat ceva în jocul Academicii Clinceni, în sensul că echipa are mai multă eficiență în atac. Ilfovenii au marcat două goluri în poarta celor de la FCSB și unul contra celor de la FC Botoșani, echipe fruntașe din Liga I. Totuși, sunt multe probleme de rezolvat, cea mai stringentă fiind reprezentată de apărarea vulnerabilă.

Rămâne de văzut dacă noul tehnician va opta pentru un joc deschis și pe „Ion Oblemenco”, cu doi mijlocași centrali mai avansați. Pe de altă parte, defensiva nu pare a fi pregătită să reziste unui atac pozițional prelungit al gazdelor.

Nu sunt absențe importante în tabăra Academicii.

Academica Clinceni este pe locul 14 în clasamentul formei, cu două puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 4-11.

Echipe probabile

Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Vlădoiu, Constantin, Bancu
Mijlocaşi Nistor, Al. Crețu, Houri
Atacanţi Gustavo, Markovic, Ivan
Academica Clinceni Echipă probabilă Academica Clinceni
Portar Dobre
Fundași Achim, Ventura, Patriche, Pîrvulescu
Mijlocaşi Cascini, Moulin - Cioiu, Chandarov, William
Atacanţi Omoh

Statistica meciurilor directe Universitatea Craiova v Academica Clinceni

Universitatea Craiova și Academica Clinceni s-au mai întâlnit de șase ori.

În Bănie, Universitatea a câștigat o dată, Academica o dată, iar un al treilea meci s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Ilfovenii s-au impus de două ori cu 1-0 în sezonul trecut.

Cote pentru Universitatea Craiova v Academica Clinceni

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a câștigat la minim două goluri diferență în ultimele două etape. Betano bet oferă cota 1.65 pentru selecția „Universitatea Craiova -0.75 handicap asiatic”.

În 5 din ultimele 6 meciuri jucate de Academica Clinceni în Liga I s-au marcat minim două goluri. Selecția „peste 2 goluri total asiatic” are cota 1.65 la Unibet pariuri sportive.

Universitatea Craiova vs Academica Clinceni Pont: -1 handicap asiatic Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a câștigat 3 din ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu, fără să primească gol în meciurile încheiate cu victorie. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf pare să-și fi găsit cadența și este obligată să câștige pentru a rămâne aproape de echipele din Top 3. De partea cealaltă, Academica Clinceni nu a suferit o tranformare miraculoasă după schimbarea antrenorului. Problemele financiare își spun cuvântul și cred că oaspeții vor mai bifa o înfrângere, posibil chiar la scor. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.91
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici