1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FCU 1948 Craiova vs. FC Voluntari

FCU 1948 Craiova vs. FC Voluntari. Ponturi pariuri România Superliga. 26.05.2023. Miza unui bilet pentru Conference League

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2023-05-25 09:26:00

România - Superliga

26 Mai 2023, 20:00

FCU Craiova 1948

FCU Craiova 1948

versus
Voluntari FC

Voluntari FC

2.10

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru FCU Craiova 1948 v Voluntari FC

Iată că a venit și vremea barajelor, sistemul (destul de ciudat!) de desfășurare al campionatului nostru dând posibilitatea echipelor care s-au clasat pe locul 7 (1 din play-out, Craiova) și 9 (3 din playout, Voluntari) să dispute un meci care să le confere șansa de a spera la Europa.

Să termini întrecerea internă pe locul 9 și să ai variante de Cupe Europene, iată unul dintre paradoxurile de care numai noi suntem în stare!

Voluntariul participă la acest baraj pentru că a doua clasată din playout, Petrolul, nu a aplicat pentru licența UEFA. Câștigătoarea acestei partide (o singură manșă) va întâlni, de această dată în deplasare, o echipă din playoff (aleasă între CFR și CS Universitatea, în funcție de rezultatele ultimei runde) abia învingătoarea acelui meci urmând să reprezinte România în Conference League.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

FCU Craiova 1948: Forma echipei, știri și statistici

Oltenii au terminat playout-ul pe primul loc, ceea ce și-au și dorit, ca obiectiv ales după ce au ratat calificarea în playoff.

Sunt neînvinși de 7 runde în campionat (ultimul eșec la 31 martie, 0-1 acasă cu Petrolul) și în funcție de rezultatul acestui joc cu Voluntariul pot spune dacă au ratat sau nu sezonul.

Probabil că nu va evolua Andre Duarte, aflat în conflict contractual cu clubul.

Nicolo Napoli (care e la ultimul sau la penultimul meci pe banca olteană, în funcție de ce va arăta tabela la final) va miza probabil din start pe Bauza și pe Bahassa.

Se speră mult de la Chiu, un golgeter redescoperit în ultima vreme.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

 

Voluntari FC: Forma echipei, știri și statistici

Și antrenorul oaspeților, Liviu Ciubotariu, e la final de drum cu echipa sa, pe care o pregătește de doi ani.

În acest timp Ciobi și-a pus amprenta asupra stilului ilfovenilor, a încetățenit sistemul 3-4-3 (uneori 3-5-2), a dat o identitate formației , pe care a reușit s-o aducă, iată, la 13 meciuri fără înfrângere!

Ultimul eșec al Voluntariului s-a înregistrat, culmea, tot pe terenul lui FCU, 1-2 în sezonul regulat, la 20 februarie, deci în urmă cu aproximativ 100 de zile!

Ilfovenii alcătuiesc o garnitură care aproape că se rostește singură, doar accidentările sau suspendările fiind cele care pot modifica formula de start.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

 

Echipe probabile

FCU Craiova 1948 Echipă probabilă FCU Craiova 1948
Portar Gurău
Fundași R. Negru, Danny Henriques, Huyghebaert, Mascarenhas
Mijlocaşi V Achim, D. Albu, Baeten, Bauza, Y.Bahassa
Atacanţi A. Chițu
Voluntari FC Echipă probabilă Voluntari FC
Portar M. Popa
Fundași Ricardinho, Matricardi, I. Armaș
Mijlocaşi Cr. Costin, U. Meleke, V. Rață, Aliji
Atacanţi M. Lopez, Nemec, Damașcan

Statistica meciurilor directe FCU Craiova 1948 v Voluntari FC

Bilanț destul de sărac, cele două combatante înfruntându-se doar de 6 ori, cu 2 succese oltene și 3 victorii ale ilfovenilor. Ultima dispută, la 14 aprilie, în playout, a însemnat un spectaculos 3-3 în Bănie.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru FCU Craiova 1948 v Voluntari FC

Putem încerca un FCU 1948 Craiova DNB @1,50 și, de ce nu, chiar victorie gazde @2,20, ambele cote preluate din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

FCU Craiova 1948 vs Voluntari FC Pont: GG - Ambele marchează

Într-o confruntare destul de echilibrată, e greu de anticipat rezultatul final, și chiar și numele echipei care va merge mai departe. Pare să existe o ușoară șansă în plus pentru gazde, cu toate acestea e riscantă afirmația că ele vor câștiga. Deși Voluntariul știe să se apere, probabil că nu va fi un meci închis. Iar atacurile celor două combatante sunt destul de bune, jucători precum Chițu, Bauza și Bahassa de la gazde, dar și Nemec sa Damașcan de la oaspeți putând să-și înscrie oricând numele pe lista marcatorilor. De aceea e de anticipat un meci cu goluri, de ambele părți, iar pentru un ”ambele marchează” (în timp regulamentar, firește) Superbet Pariuri Sportive oferă o cotă destul de interesantă, de 2,10. Pare cel mai puțin riscant dintre pronosticurile pentru acest meci.

Miza: 8/10
Cota: 2.10
Status: Castigat

FCU Craiova 1948 vs Voluntari FC Pont: Peste 2 goluri asiatic

9 din ultimele 10 partide oficiale disputate de FC Voluntari au avut minim două goluri la total. În 7 dintre acestea, ilfovenii au și marcat, dar au și primit gol. Echipa lui Ciobotariu și-a creat un stil ofensiv, cu jucători de atac periculoși și eficienți. FC U a etalat și ea ultimele două confruntări cu cel puțin două goluri la total. E un meci în care ambele echipe vizează victoria, dacă vor într-adevăr să ajungă în barajul de Conference League. Nu cred că este cazul unui joc închis. În ultima întâlnire directă din campionat s-au marcat șase goluri (3-3 la Craiova, în play-out), iar în penultima s-au dat trei (2-1 pentru olteni, tot pe teren propriu, în sezonul regulat). Dacă vor fi exact două reușite în duelul de azi, miza ne va fi returnată în contul de pariuri. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici