1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Sepsi OSK vs. Poli Iași

Sepsi OSK vs. Poli Iași, ponturi pariuri România Superliga, 13.07.2024. Ambele echipe vin cu multe noutăți la startul noului sezon

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2024-07-11 12:59:00

Fotbal - România Superliga

13 Iulie 2024, 17:00

Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

versus
Poli Iași

Poli Iași

1.80

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Sepsi Sf. Gheorghe v Poli Iași

O echipă care a făcut un playoff destul de bun, Sepsi, reușind să evite ultimul loc al acestuia și să termine ediția trecută pe locul 5 primește o adversară care abia a scăpat de retrogradarea directă și de baraj în ultima rundă.

În mod normal covăsnenii ar trebui să fie socotiți favoriți, dar cum în ambele loturi au avut loc multe modificări față de campionatul trecut, orice e posibil.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi nu-l mai are pe Marius Ștefănescu, acum la FCSB. Nu mai e nici Pavol Safranko, plecat pe meleaguri arăbești. Nu mai e nici Andres Dumitrescu, întors la Praga.

Nici Bălașa, nici Aganovic, nici Jonathan Rodriguez, nici Rondon, nici R. Varga. Iar Nicu Păun e accidentat pe termen lung. Lipsește așadar aproape o echipă întreagă față de formula din trecuta ediție.

Au venit Neskovic, de la Vozdovac (Serbia), Sota Mino, de la Hermannstadt, Bardea (de la Sabail, Azerbaidjan), portarul Gyenge de la Csikszereda, Drăghiceanu de la Reșița și Marius Coman, golgeterul Corvinului.

În meciurile amicale, formația pregătită de Bernd Stork n-a prea făcut mari grozăvii: 1-1 cu Slobozia și un 1-3 cu Austria Viena.

 

 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Poli Iași: Forma echipei, știri și statistici

Și la ieșeni mișcările de trupe sunt ample. Nu mai sunt pe listă Silviu Lung jr, Sergiu Buș, Bentaleb, Kabran, Jatoba, Katanec sau Martac, oameni de bază în sezonul trecut.

Antrenorul Toni a încercat să aducă oameni pe care-i cunoaște, mai ales din campionatul Portugaliei. Așa au ajuns în Copou Tailson (de la Santos, din Brazilia) sau C. Silva (de la Feirense). Plus portarul Jesus Fernandez de la Voluntari sau Vali Gheorghe de la U Cluj.

Ieșenii au disputat patru partide de pregătire. Două remize, 1-1 cu Montana, din Bulgaria și 2-2 cu sârbii de la Radnicki Niș, un eșec, 1-2 cu CSKA Sofia și o victorie, 2-0, cu Pirin Blagoevgrad, tot din Bulgaria.

 

 

Echipe probabile

Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Oteliță, D. Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ștefan
Mijlocaşi C. Matei, Alimi, Sota Mino, Kevin Varga
Atacanţi Debeljuh, M. Coman
Poli Iași Echipă probabilă Poli Iași
Portar J. Fernandez
Fundași Todoroski, Samayoa, Bouhenna, R. Ispas
Mijlocaşi V. Gheorghe, Bordeianu, A. Roman, Ștefanovici
Atacanţi Tailson, C. Silva

Statistica meciurilor directe Sepsi Sf. Gheorghe v Poli Iași

Superioritate a covăsnenilor, cu 9 victorii din ultimele 15 dispute directe. Ultima, la 19 ianuarie, la Sf. Gheorghe, a însemnat un dur 6-0 pentru Sepsi. Au mai fost 4 remize și doar 2 succese moldovene.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Sepsi Sf. Gheorghe v Poli Iași

Încercăm și o victorie cu goluri puține a celor de la Sepsi, așadar Sepsi & sub 2,5 goluri @3,80 merită încercată, dar și 1X & sub 2,5 goluri @2,05 are o cotă bună, ambele variante venind din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sepsi Sf. Gheorghe vs Poli Iași Pont: Sub 2,5 goluri

În ciuda plecărilor importante din lotul său, tot Sepsi rămâne favorită, pentru că de la Iași au plecat și mai mulți fotbaliști importanți. Ca și la alte meciuri de debut de sezon, ideea principală o reprezintă tot lipsa omogenității echipelor. Lucru care îndeamnă la prudență chiar și atunci când avem o favorită cum e Sepsi în cazul nostru. Chiar dacă anul trecut a fost 6-0, probabil că acum nu se va mai marca atât de mult. Ci radical mai puțin. Pentru un ”sub 2,5 goluri” Superbet Pariuri Sportive propune o cotă de 1,80.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Sepsi Sf. Gheorghe vs Poli Iași Pont: Sepsi victorie

În ciuda plecării lui Ștefănescu, Sepsi a rămas o echipă sudată, iar in lot sunt mulți dintre jucătorii care au încheiat sezonul trecut. Poli Iași, în schimb, a schimbat masiv, de unde și prestațiile mai puțin reușite din presezon. Mizez pe un succes al covăsnenilor, care n-ar trebui să aibă mari probleme în a-și adjudeca cele trei puncte. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici