1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Sepsi Sfântu Gheorghe vs FCSB - Ponturi pariuri Liga 1 România, 10.04.2021. FCSB vrea să se mențină pe locul 1

Sepsi Sfântu Gheorghe vs FCSB - Ponturi pariuri Liga 1 România, 10.04.2021. FCSB vrea să se mențină pe locul 1

Caramavrov
Caramavrov

2021-04-09 21:59:00

Fotbal România - Liga 1

10 Aprilie 2021, 19:00

Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

versus
FCSB

FCSB

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sepsi Sf. Gheorghe v FCSB

Pariuri pentru Sepsi Sfântu Gheorghe vs FCSB, meci din etapa a 30-a a Ligii 1 (ultima a sezonului regulat), care se dispută pe 10 aprilie, de la ora 19.00.

Sepsi s-a poziționat pe 4, cu 42 de puncte, golaveraj 42-30, și e deja calificată în play-off, iar FCSB e lider, cu 64 de puncte (56 de goluri marcate, 21 primite).

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi și-a văzut sacii în căruță - calificarea în play-off - și a pierdut cu 2-0 la UTA, în etapa a 29-a, fără să opună o prea mare rezistență.

Covăsnenii n-au reușit să câștige niciunul din ultimele 5 meciuri de pe teren propriu: o înfrângere și 4 remize! Ehipa lui Grozavu a jucat slab acasă: doar 4 victorii, 7 egaluri și 3 eșecuri.

„Mizez pe o mobilizare a băieților, așa cum reușesc, de obicei, cu echipele importante. Noi am făcut un meci bun, de luptă, în tur, la FCSB acasă. Aștept atitudine, o altă stare de spirit față de ultimele evoluții ale noastre”, a declarat antrenorul Leo Grozavu în avanpremiera partidei. Tehnicianul se teme de arbitraj, spunând că, în general, echipele mari sunt avantajate.

Sepsi se vrea un arbitru în lupta pentru titlu, în sensul că va lupta pentru puncte în fiecare confruntare cu candidatele la locul 1. Cel puțin așa declară oficialii echipei.

Niczuly a primit cartonaș roșu la finalul întâlnirii de la Arad, în minutul 87, și nu va juca în compania FCSB-ului.

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

După ce a bătut-o clar pe CFR Cluj cu 3-0, FCSB n-a mai reușit un joc strălucit împotriva Craiovei, cu care a remizat acasă (s-a jucat la Giurgiu), 0-0. Impresia a fost că oltenii au jucat mai bine, ei creându-și mai multe ocazii de gol, printre care și un penalty, ratat de Cicâldău.

Miza pentru FCSB e locul 1 la finalul sezonului regulat, pentru că există această regulă nescrisă că echipa care termină în frunte după prima parte a campionatului câștigă titlul.

„Suntem pregătiți, ne-am refăcut după egalul cu Craiova. Sper să reușim o partidă foarte bună și să câștigăm”, e optimist "principalul" Toni Petrea înainte de meci. Antrenorul era îngrijorat de starea terenului de joc de la Sfântu Gheorghe, acoperit vineri cu zăpadă! Totuși, se anunță temperaturi cu plus mâine în orașul din Covasna.

Florinel Coman este accidentat în continuare și nu va putea evolua.

Se așteaptă mai mult de la Moruțan, care era în mare formă înainte de turneul final al Campionatului European de tineret, unde nu a avut evoluții strălucite.

Becali a anunțat că grecul Soiledis nu mai face parte din planurile echipei.

Echipe probabile

Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Fernandez
Fundași Csiszer, Bouhenna, Mitrea, Fl. Ștefan
Mijlocaşi Vașvari, Fofana, L. Fulop
Atacanţi Petrila, Safranko, Golofca
FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar Vlad
Fundași Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic
Mijlocaşi Olaru, Șut, Oaidă
Atacanţi Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu

Statistica meciurilor directe Sepsi Sf. Gheorghe v FCSB

Au fost nouă întâlniri între cele două, 8 în Liga 1 și una în Cupa României. În campionat, FCSB a câștigat de 6 ori, iar Sepsi doar o dată.

În turul actualei ediții, a fost 1-1 cu FCSB gazdă. Iulian Cristea a deschis scorul în minutul 30, iar oaspeții de atunci au egalat prin Fofana, în minutul 37.

Cote pentru Sepsi Sf. Gheorghe v FCSB

Over 1,5 goluri total asiatic are cota 1.50 la agenția de pariuri Betano.

O cotă excelentă, tot pe Betano, este pentu Over 2,5, mai ales că se întâlnesc echipele cu cele mai bune atacuri din campionat (Sepsi e la egalitate, pe poziția a doua, cu CFR – ambele cu câte 42 de goluri marcate în 29 de partide): 2.45.

Sepsi Sf. Gheorghe vs FCSB Pont: Peste 2 goluri asiatic

În 4 din ultimele 5 meciuri ale lui Sepsi s-au marcat cel puțin două goluri. În plus, covăsnenii sunt relaxați după accederea în play-off, ar trebui să joace fotbal fără frică și să încerce să marcheze în poarta lui Vlad. FCSB a înscris foarte puțin în ultimul timp, în afara, culmea, partidei cu CFR Cluj, câștigat cu 3-0. Dar băieții lui Petrea vor să se mențină pe locul 1, ar fi un ascendent moral în play-off, așa că trebuie să atace și să dea goluri. La fix două reușite în acet meci, ni se dau banii mizați înapoi. De la 3 goluri ăn sus, câștigăm acest pariu.

Miza: 10/10
Cota: 1.82
Status: Anulat

Sepsi Sf. Gheorghe vs FCSB Pont: Peste 1.5 goluri asiatic

Sepsi vrea să termine sezonul regulat într-o notă pozitivă, în special deoarece în ultimul meci, la UTA, echipa a jucat extrem de slab. Acum însă motivația va fi alta, Sepsi întâlnind una dintre rivalele sale principale, antrenorul Grozavu știind să-și ambiționeze echipa, lucru care s-a văzut în meciul tur, acel 1-1 în care Sepsi a jucat foarte bine. FCSB are ca obiectiv locul 1, având nevoie de victorie aici pentru a obține acest lucru, momentan având doar 1 punct peste CFR Cluj și 7 peste Craiova. FCSB a jucat oscilant în ultima perioadă, trecând 3-0 de CFR însă având mari probleme cu Universitatea Craiova, jucând destul de slab și la UTA în ciuda victoriei 1-0. Consider astfel că vom vedea un meci spectaculos, pariu mergând pe over 1.5 goluri la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici