1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Sepsi Sf. Gheorghe vs FC Botoșani - Ponturi pariuri Liga I, 27.05.2021. Moldovenii trag la locul 5

Sepsi Sf. Gheorghe vs FC Botoșani - Ponturi pariuri Liga I, 27.05.2021. Moldovenii trag la locul 5

Caramavrov
Caramavrov

2021-05-26 22:20:00

Fotbal România - Liga 1

27 Mai 2021, 17:30

Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

versus
FC Botoșani

FC Botoșani

2.02

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sepsi Sf. Gheorghe v FC Botoșani

Pronosticul meu pentru Sepsi Sf. Gheorghe vs FC Botoșani poate fi citit în finalul acestei avancronici. Este ultimul meci din această ediție a Play-off-ului Ligii I și se dispută pe 27 mai, de la ora 17:30.

Covăsnenii se află pe locul 4, cu 37 de puncte (golaveraj 10-8), iar moldovenii s-au poziționat pe 6, cu 31 de puncte (golaveraj 13-17).

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Elevii lui Leo Grozavu joacă fără presiune în ultimul meci din Play-off. Sepsi nu mai are cum să piardă locul 4 și va juca barajul pentru participarea în Conference League, cu învingătoarea din confruntarea Chindia Târgoviște vs Viitorul Constanța. Covăsnenii vor fi motivați, însă, de prezența spectatorilor, care cu siguranță doresc să vadă o victorie a favoriților. Grozavu nu are de ce să schimbe tactica obișnuită, una profilată pe ofensivă.

Apropo de antrenorul echipei din Sf. Gheorghe, se spune că acesta este în atenția lui CFR Cluj. Campioana îi poate propune un contract în cazul în care Edward Iordănescu nu își va prelungi înțelegerea. În Play-off, Grozavu a bătut toate echipele de pe podium. 

Nu sunt absențe importante din tabăra gazdelor, dar este posibil să fie menajați câțiva jucători, în perspectiva barajului.

Sepsi este pe locul 3 în clasamentul formei, cu 7 puncte câștigate în ultimele 5 întâlniri, golaveraj 7-6.

FC Botoșani: Forma echipei, știri și statistici

După Unuversitatea Craiova - Clinceni 0-0, FC Botoșani poate încheia pe locul 5 dacă învinge la Sfântu Gheorghe. Echipa antrenată de Marius Croitoru a practicat un joc plăcut în acest sezon, bazat pe atac, dar a fost trasă în jos de erorile din apărare. Moldovenii au cea mai slabă defensivă din Top 6 și a doua cea mai puternică ofensivă, alături de FCSB.

Croitoru nu poate conta pe jucători importanți la Sfântu Gheorghe. „Am probleme mari de lot, Mawas a plecat în Emirate, pentru că joacă în preliminariile Mondialului, cu China. L-am pierdut pe Keita (n.r. - care dorește să se transfere), pe Rodrigues (n.r. - care s-a transferat la CFR Cluj). Ongenda are şi el o problemă medicală. Mergem să jucăm pentru locul 5”, a spus antrenorul lui FC Botoșani. Pe lista absențelor se află și Așkovski, aflat în negocieri avansate cu Rapid.

Botoșani se află pe locul 4 în clasamentul formei, cu 6 puncte câștigate în ultimele 5 meciuri, golaveraj 9-11.

Echipe probabile

Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, Ștefănescu
Mijlocaşi Vașvari, Fofana - Gonzalez, Purece, Aganovic
Atacanţi Dumiter
FC Botoșani Echipă probabilă FC Botoșani
Portar Pap
Fundași Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu
Mijlocaşi Caia, Florescu, Papa
Atacanţi Camara, Tîrcoveanu, Fili

Statistica meciurilor directe Sepsi Sf. Gheorghe v FC Botoșani

Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Botoșani s-au întâlnit de 11 ori până în prezent. În ultimele trei jocuri directe s-au înscris minim trei goluri.

Aceste confruntări au avut loc în sezonul 2020-2021: Sepsi vs FC Botoșani 2-2, FC Botoșani vs Sepsi 1-2 și FC Botoșani vs Sepsi 2-1.

Cote pentru Sepsi Sf. Gheorghe v FC Botoșani

În ultimele două meciuri jucate în deplasare de FC Botoșani s-au marcat minim cinci goluri. Selecția „peste 2.75 goluri total asiatic” are cota 2.35 pe Betano Bet.

Sepsi a înscris și a primit gol în ultimele două partide, iar FC Botoșani a marcat și a primit gol în 4 din ultimele 5 confruntări. Selecția „ambele echipe marchează” are cota 1.92 în oferta PublicWin.

Sepsi Sf. Gheorghe vs FC Botoșani Pont: Peste 2.5 goluri

Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Botoșani sunt două dintre echipele cu filosofie ofensivă, indiferent de adversarul pe care îl au în față. Moldovenii au nevoie de victorie pentru a termina pe locul 5, deci vor ataca. Sepsi și-a apărat corect șansele în această ediție de campionat și nu se va da, probabil, la o parte nici în acest meci. Ar trebui să rezulte o confruntare interesantă, cu multe goluri, așa cum au fost toate partidele directe din campionatul curent. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 2.02
Status: Pierdut

Sepsi Sf. Gheorghe vs FC Botoșani Pont: Sepsi Sf. Gheorghe victorie

Sepsi va beneficia de sprijinul fanilor la acest meci, iar jucătorii care vor intra pe teren vor încerca să arate că merită să joace și în sezonul următor la Sf Gheorghe. Botoșani este o formație care se apără slab, dar atacul poate pune probleme, mai ales că Onghenda a arătat o formă bună. Totuși, Sepsi este superioară la toate capitolele, are motivația de a le oferi fanilor un succes prin care să pregătească meciul de baraj pentru Europa. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri și este una excelentă.

Miza: 10/10
Cota: 1.92
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici