1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Sepsi Sf. Gheorghe vs CFR Cluj - Ponturi pariuri Liga I, 21.04.2021. Covăsnenii, adversarii perfecți pentru CFR

Sepsi Sf. Gheorghe vs CFR Cluj - Ponturi pariuri Liga I, 21.04.2021. Covăsnenii, adversarii perfecți pentru CFR

Caramavrov
Caramavrov

2021-04-20 23:09:00

Fotbal România - Liga 1

21 Aprilie 2021, 21:30

Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

2.02

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Sepsi Sf. Gheorghe v CFR Cluj

Pariuri și ponturi pentru Sepsi Sf. Gheorghe vs CFR Cluj, partidă din etapa a doua a Play-off-ului Ligii I, de pe 21 aprilie, ora 21:30.

Sepsi este pe 4 în clasament, cu 24 de puncte (golaveraj 0-0), iar CFR se află pe locul secund, având 35 de puncte (golaveraj 3-0).

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi a reușit să o încurce pe Universitatea Craiova în prima etapă din acest Play-off, dar echipa antrenată de Leo Grozavu a avut noroc să plece cu un punct de pe „Ion Oblemenco” (0-0). Formația covăsneană este bine organizată în defensivă, însă nu prea are forță de atac. Cu excepția lui Safranko (care a semnat cu liderul din Africa de Sud), jucătorii ofensivi au rămas datori față de fani în acest sezon.

„Ne propunem locul 4, dar ne propunem să fim și mai sus, locul 3 dacă se poate. Nu sunt genul războinic și nu vreau război. Dacă nu punem în fața noastră țeluri mărețe, n-are niciun rost să mai jucăm. Vrem să batem CFR Cluj! Cât timp eu sunt la Sepsi, nu vor exista aranjamente cu alte echipe sau cu arbitrii”, a spus Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi.

Este foarte probabil ca Florin Ștefan să nu fie folosit nici în acest meci. Grozavu a dezvăluit că fundașul stânga, căruia îi expiră contractul la finalul actualei ediții de campionat, este cu gândul la plecare.

Sepsi a câștigat 6 puncte în ultimele 5 etape, golaveraj 4-5.

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

Campioana a început Play-off-ul cu o victorie categorică (3-0 cu Academica Clinceni). Deși are absenți din cauza coronavirusului și accidentărilor, echipa antrenată de Edward Iordănescu rămâne una solidă. Sunt destule soluții în lot pentru înlocuirea unor jucători precum Vinicius, Omrani, Aurelio sau Bordeianu.

„Orice punct contează acum, la nivelul clasamentului există o continuitate. Noi, ca să avem speranţe pentru titlu, trebuie să rezolvăm o mare problemă de joc, şi mă refer la eficienţa în faţa porţii. Va fi aproape imposibil fără asta”, a declarat Iordănescu jr, care, probabil, va apela la o strategie precaută contra lui Sepsi.

Bordeianu revine după suspendare, dar nu se știe dacă va fi negativat după Coronavirus. Nici despre Itu nu sunt informații după ce acesta a contactat virusul.

CFR a câștigat 10 puncte în ultimele 5 etape, golaveraj 8-3.

Echipe probabile

Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Ștefănescu, B. Mitrea, Ninaj, Dimitrov
Mijlocaşi N. Păun, Aganovic, Fofana
Atacanţi Nouvier, Safranko, Golofca
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Arlauskis
Fundași Susic, Burcă, Ben Youssef, Camora
Mijlocaşi A. Păun, Soares, Joca
Atacanţi Deac, Rondon, Costache

Statistica meciurilor directe Sepsi Sf. Gheorghe v CFR Cluj

Cele două s-au mai întâlnit de 10 ori până în acest moment. Au fost 8 victorii ale CFR-ului și doar două remize!

În ultima confruntare directă, CFR s-a impus cu 1-0 la Sfântu Gheorghe, în returul sezonului regulat, iar în tur a fost 0-0 la Cluj.

Cote pentru Sepsi Sf. Gheorghe v CFR Cluj

CFR a câștigat cu 3-0 în prima rundă din Play-off (cu Academica Clinceni). Selecția „CFR Cluj 0.75 handicap asiatic” are cota 2.26 în oferta PublicWin.

Se poate încerca și un pariu pe selecția „CFR peste 1.5 goluri”, care are cota 2.37 pe Betano.

Sepsi Sf. Gheorghe vs CFR Cluj Pont: Victorie CFR Cluj

Sepsi Sf. Gheorghe nu a mișcat până acum în fața celor de la CFR Cluj. Covăsnenii au făcut doar două remize în zece meciuri directe și nu prea au argumente să spere că tradiția va fi contrazisă acum. Echipa antrenată de Leo Grozavu stă bine în teren, dar parcă nu are forța să îndrăznească mai mult. De partea cealaltă, cu Ciprian Deac în teren, campioana en-titre poate învinge pe oricine în Liga I. Echipa a arătat forță și încredere în precedentul meci, câștigat lejer cu o echipă incomodă, Academica Clinceni. Am ales cota din oferta Publicwin pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 2.02
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici