1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Sepsi Sf. Gheorghe vs CFR Cluj - Ponturi pariuri Liga I, 17.01.2021. Se joacă pe stadionul de gheață

Sepsi Sf. Gheorghe vs CFR Cluj - Ponturi pariuri Liga I, 17.01.2021. Se joacă pe stadionul de gheață

Caramavrov
Caramavrov

2021-01-16 15:42:00

Fotbal România - Liga 1

17 Ianuarie 2021, 16:45

Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

versus
CFR Cluj

CFR Cluj

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sepsi Sf. Gheorghe v CFR Cluj

CFR Cluj are meci la Sf. Gheorghe în etapa a 17-a a Ligii I, pe 17 ianuarie, de la ora 16:45. La ora partidei se anunță -9 grade Celsius în Covasna!

Sepsi este pe locul 4 în clasamentul primului eșalon, cu 28 de puncte (golaveraj 24-13), în timp ce campioana en-titre se găsește pe poziția secundă, cu 34 de puncte (golaveraj 21-7).

Pontul meu pentru meciul Sepsi Sf. Gheorghe vs CFR Cluj poate fi citit în concluzia acestei avancronici.

 

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi are ca obiectiv calificarea în Play-off. Leo Grozavu a construit o echipă care nu strălucește, dar care aleargă foarte mult și, pe fondul unei bune organizări, reușește să întoarcă balanța unui meci în favoarea ei. Totuși, covăsnenii au câștigat doar 3 dintre cele 7 partide jucate acasă în tur. Grozavu este suficient de experimentat și știe că nu ar fi înțelept să atace contra campioanei și să lase spații spre propria poartă.

„CFR are foarte mulți fotbaliști valoroși, joacă de mulți ani în cupele europene. Trebuie să intrăm cu mentalitatea de a câștiga. O să fie dificil pentru toți să joace pe acest ger, dar în ultimele zile ne-am antrenat pe temperaturi de -5 grade. Noi ne bazăm pe unitatea grupului, suntem o echipă greu de bătut, mai ales acasă”, a declarat secundul Robert Ilyes, care îi ține locul „principalului”, blonav de coronavirus.

Este o absență importantă la mijlocul terenului, cea a lui Fofana (suspendat). De asemenea, Petrila nu are drept de joc, pentru că este împrumutat de la CFR. 

Sepsi este pe locul 4 în clasamentul formei, cu 9 puncte în ultimele 5 meciuri, golaveraj 9-3.

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

CFR pare a fi singura echipă capabilă să țină pasul cu FCSB în acest moment. Edward Iordănescu a început să își impună viziunea tactică, campioana urcând tot mai des în atac. Schimbarea de atitudine se vede și din numărul mai mare de goluri marcate în ultima perioadă. Creșterea jocului ofensiv nu a însemnat o apărare mai puțin solidă. Clujenii au primit un singur gol în ultimele cinci partide.

Iordănescu jr. abordează cu precauție deplasarea de la Sf. Gheorghe: „Este foarte greu să ne adaptăm. În perioadele acestea, eram obișnuiți să fim în țări cu o climă mai blândă, în pregătiri centralizate. Mă aștept la cea mai grea deplasare pe care o avem în acest retur, în condițiile în care jucăm și la Craiova, și la FCSB”.

Antrenorul echipei din Gruia poate conta pe toți jucătorii importanți contra lui Sepsi. Pot fi folosiți fotbaliști odihniți, care nu au evoluat deloc sau au jucat puține minute în etapa precedentă, precum Delejuh, Manea sau Itu.

CFR se află pe prima poziție în clasamentul formei, cu 13 puncte obținute în ultimele 5 meciuri, golaveraj 9-1.

Echipe probabile

Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Csiszer, Bouhenna, B. Mitrea, Fl. Ștefan
Mijlocaşi Aganovic, Vașvari, Tincu, Achabar
Atacanţi L. Fulop, Bajrovic
CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Bălgrădean
Fundași Cr. Manea, Burcă, Ben Youssef, Camora
Mijlocaşi Deac, Djokovic, Itu
Atacanţi Pereira, Debeljuh, Costache

Statistica meciurilor directe Sepsi Sf. Gheorghe v CFR Cluj

Va fi cea de-a 11-a confruntare dintre aceste două echipe, Sepsi nereușind să câștige niciodată! CFR a învins de 8 ori până acum, iar alte două meciuri s-au terminat la egalitate.

În tur, CFR și Sepsi au remizat la Cluj, 0-0. Precedentul meci de la Sf. Gheorghe s-a încheiat tot nedecis, 1-1.

Cote pentru Sepsi Sf. Gheorghe v CFR Cluj

CFR Cluj a câștigat 5 din cele 6 meciuri jucate în deplasare în acest campionat. Betano bet oferă cota 2.13 pentru un pariu pe selecția „CFR Cluj -0.25 handicap asiatic”.

Echipa antrenată de Edward Iordănescu a marcat minim două goluri în 3 din ultimele 4 meciuri în Liga I. Selecția „CFR Cluj peste 1.5 goluri” are cota 2.85 la Unibet pariuri sportive.

Sepsi Sf. Gheorghe vs CFR Cluj Pont: CFR Cluj 0 handicap asiatic

Sepsi Sf. Gheorghe nu a câștigat niciodată contra lui CFR Cluj și e puțin probabil să o facă acum, când CFR trece printr-o perioadă bună. Eduard Iordănescu are la dispoziție jucători care stau bine pe picioare și care se pot adapta și la un gazon afectat de ger. Campioana este favorită indiferent că va fi un joc un joc bazat pe tehnică sau unul bazat pe forță. Sepsi se poate mulțumi cu un egal, însă oaspeții trebuie să câștige, ca să nu se îndepărteze de FCSB. Cred că am putea să mizăm pe „2 solist”, mai ales că de la covăsneni lipsește Fofana, unul dintre cei mai importanți jucători. În caz de egal, primim înapoi banii mizați. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Sepsi Sf. Gheorghe vs CFR Cluj Pont: Sub 2,5 goluri

CFR nu va avea o misiune deloc ușoară în deplasarea de la Sepși. Chiar dacă trupa lui Iordănescu a câștigat meciul cu Clinceni, 3-1, partida contra covasnenilor va fi mult mai complicată. Sepsi vine după remiza albă de pe terenul Craiovei, meci în care e drept că condițiile de joc nu au favorizat fotbalul. Chiar și în condiții mai bune, tot era greu să se fi marcat multe goluri. Mizez tot pe un meci închis și în această seară, în care Sepsi va sta la cutie și va încerca să profite de spațiile libere lăsate de clujeni. Pentru maxim 2 goluri în partidă, Betano oferă o cotă decentă!

Fotbal România - Liga 1

Sub 2,5 goluri

1.54
Miza: 5/10
Cota: 1.54
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici