Rapid vs. FC Argeș. Ponturi pariuri România Superliga. 06.08.2022, Giuleștenii sunt într-o formă de zile mari

Superliga

Cota: 1.70

Adaugat de: Alin Buzărin

05 Aug 2022 09:10 1,2k 0
Logo Rapid Bucuresti Rapid Bucuresti
Logo FC Arges FC Arges
VS
21:45 06 August 2022
România - Superliga

Analiză și informații pentru Rapid Bucuresti v FC Arges

Un meci pasionant, care în mod cert că va umple din nou tribunele în Giulești. Două echipă care au început campionatul cu destule plusuri. După trei runde giuleștenii ocupă locul 4, cu 6 puncte, golaveraj 3-1. Tot 6 puncte are și Argeșul (locul 6, golaveraj 5-5), însă trebuie operată o diferență esențială: în timp ce giuleștenii au întâlnit cele mai bune echipe ale campionatului (CFR, FCSB, Universitatea Craiova), piteștenii au avut altă categorie de preopinenți: UTA, Sepsi, U Cluj. La finalul analizei vă propun un pariu.

Pariază la Winner pe meciul dintre Rapid vs Argeș cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Rapid Bucuresti: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Acel 7-1 cu care giuleștenii pierdeau pe finalul pregătirilor meciul amical cu Slavia Praga dădea de înțeles că atât Rapidul, cât și Adrian Mutu, vor avea o viață infernală în acest debut de sezon.

N-a fost însă așa, ”Briliantul” reușind să ne arate în primele trei runde, în fața celor mai puternici adversari cu putință, o echipă care stă foarte bine în teren, primește foarte greu gol, iar în atac speculează aproape tot ceea ce i se oferă.

Rămâne de văzut însă dacă Rapidul se va descurca la fel de bine și în fața unor adversari mai slab cotați, când este limpede că va trebui să preia inițiativa, mai ales sub imboldul tribunei din Giulești mereu doritoare de ofensivă, de spectacol și de goluri.

În planul formației Mutu nu prea are ce să schimbe (dacă nici după două victorii la rând, cu FCSB și cu Craiova nu ți se cristalizează o formulă de bază, atunci când?!), până și Albu, în alt context titular indiscutabil, părând că trebuie să se supună principiului conform căruia echipa învingătoare nu se schimbă.

FC Arges: Forma echipei, știri și statistici

V Î V E E

Cu mari fluctuații în componența lotului în această vară (au venit 14 jucători noi!), Argeșul, chiar dacă a obținut deja două  victorii, ambele acasă,  (2-0 cu UTA și 3-1 cu U Cluj) pare să-și caute încă vadul.

Cele două succese se suprapun peste rezultatul catastrofal de la Sepsi (0-4, toate golurile în repriza a doua), așa că ne vine destul de greu să ne dăm seama care e adevărata față a acestei echipe.

Probabil că undeva între cele două extreme.

După meciul câștigat cu U. Cluj, antrenorul Andrei Prepeliță s-a găsit să-i certe în public tocmai pe doi dintre oamenii determinanți în obținerea victoriei.

Pe portarul Straton, care a apărat totuși un penalty, și pe vârful de atac Garita, cel care a marcat golul desprinderii decisive. Ce-i drept, vârful francez a mai și ratat, dar probabil că se va regăsi în formula de start. Ca și Ișfan, a cărui mult trâmbițată plecare pare să se mai amâne.

Echipe probabile

Rapid Bucuresti

Echipă probabilă Rapid Bucuresti
Portar H. Moldovan
Fundași J. Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ștefan
Mijlocaşi Kait, Crepulja, Al. Ioniță
Atacanţi Sefer, Dzugandzic, Costache

FC Arges

Echipă probabilă FC Arges
Portar Straton
Fundași Tofan, Turda, M. Constantin, Cestor, Latovlevici
Mijlocaşi Ișfan, Mezza Colli, Njike, Bertrand
Atacanţi Garita

Statistica meciurilor directe Rapid Bucuresti v FC Arges

6 meciuri directe de la revenirea Rapidului în eșaloanele superioare. 4 partide în liga secundă, doar 2 în primul eșalon. Per total, 3 succese giuleștene, 2 ale Argeșului, o remiză. Ultima confruntare directă, la 10 decembrie anul trecut, 2-0 pentru Rapid, în calitate de gazdă, golurile fiind marcate de Stahl și Albu.

Cote pentru Rapid Bucuresti v FC Arges

Putem alege ceva mai puțin riscant, pauză sau final Rapid la o cotă de 1,50, sau Rapid câștigă minim o repriză @1,40, ambele cote preluate din oferta Winner pariuri sportive.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Rapid vs Argeș cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Rapid Bucuresti vs FC Arges Pont: Rapid Bucuresti victorie

Dacă ai bătut FCSB-ul și Craiova și nu reușești să treci pe teren propriu de FC Argeș, parcă e păcat de tot ce ai obținut până acum. Așa că Mutu și ai săi vor da totul să câștige, având în spate și entuziaștii suporteri din Giulești. Au toate șansele să și reușească, dat fiind faptul că Argeșul s-a întors cu traista plină de goluri din singura deplasare de până acum. Probabil că vișiniii se vor strădui să marcheze cât mai repede, rezultatele recente dovedind că dacă apucă să înscrie, nu le mai dai gol cu una-cu două. Așadar, e de mers pe o victorie a Rapidului.

Pont pariuri: Rapid Bucuresti victorie

Miza: 6/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Alin Buzărin

Status: Castigat

Alin Buzărin

Ponturi:

5

Castigate:

3

Pierdute:

1

Anulate:

0

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici