1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Rapid București vs CS Mioveni

Rapid București vs CS Mioveni - Ponturi pariuri Liga 1 România, 27.11.2021. Se joacă la Mioveni, cu Rapid gazdă!

Caramavrov
Caramavrov

2021-11-26 18:42:00

Fotbal România - Liga 1

27 Noiembrie 2021, 20:30

Rapid București

Rapid București

versus
CS Mioveni

CS Mioveni

1.53

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Rapid București v CS Mioveni

Pariuri la Rapid București vs CS Mioveni, meci care are loc pe 27 noiembrie, de la ora 20.30, în cadrul etapei a 17-a a Ligii 1 din România.

Rapid e poziționată pe 5 în clasament, cu 27 de puncte adunate în 16 runde, golaveraj 21-14, în timp ce Mioveni se găsește pe locul 12, cu 16 puncte din 16 meciuri, doar 10 goluri marcate și 22 primite.

Meciul trebuia să se dispute pe Arena Națională, dar rapidiștii au ales până la urmă, culmea, Mioveniul, așa că vor fi gazdă doar pe hârtie, considerând că e prea mare chiria pe Național Arena, mai ales că se joacă fără fani în tribune.

Rapid a jucat ultimele meciuri de pe teren propriu la Mioveni, câștigând cu CFR Cluj, 2-0, în timp ce partida cu FCU Craiova s-a terminat la egalitate, 0-0. 

Rapid București: Forma echipei, știri și statistici

Rapid s-a făcut de râs în deplasare cu Chindia din etapa precedentă, când n-a reușit să câștige în fața unei echipe aflate în dublă inferioritate! Giuleștenii au egalat greu, pe final, printr-un gol marcat dintr-un ofsaid nesemnalizat!

Horațiu Moldovan și Alex Albu au fost aleși în echipa turului sezonului regular, pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal. Ultimul a lipsit în partida împotriva Chindiei, dar poate juca acum. Hlistei pare să fie și el apt după accidentarea suferită.

Carnat și Alex Ioniță sunt accidentați, cel din urmă reluând doar antrenamentele individuale. Carnat e în cârje.

„Nu se schimbă nimic dacă jucăm pe alt stadion. Într-adevăr, este puțină oboseală, pentru că ne plimbăm dintr-o parte în alta, dar în rest nu ne afectează deloc. Sper, totuși, să terminăm cu aceste plimbări cât mai repede și să jucăm pe stadionul nostru, în Giulești.”, și-a exprimat dorința mijlocașul Dragoș Albu într-o conferință de presă prilejuită de partida cu Mioveni.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CS Mioveni: Forma echipei, știri și statistici

Mioveniul a reușit să câștige în etapa precedentă, 1-0 acasă cu Gaz Metan Mediaș, după 9 meciuri de secetă!

Formația antrenată de Alexandru Pelici are cel mai slab atac din Liga 1, cu numai 10 goluri marcate în 16 partide din acest campionat.

„Echipa care va greși mai puțin va avea sorți de izbândă. Sper să fim inspirați, și noi, și cei care intră în teren. Starea de spirit este una bună, după victoria cu Gaz Metan. Ne convine că jucăm aici, e un avantaj, într-adevăr, din acest punct de vedere”, și-a exprimat părerea tehnicianul argeșenilor în conferința de presă dinaintea întâlnirii cu Rapid.

Mijlocașul central polonez Cierpka s-a accidentat cu Gaz și va lipsi până la finalul acestui an.

Echipe probabile

Rapid București Echipă probabilă Rapid București
Portar H. Moldovan
Fundași Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais
Mijlocaşi Albu, Crepulja, Sefer
Atacanţi Stahl, Ad. Bălan
CS Mioveni Echipă probabilă CS Mioveni
Portar Ducan
Fundași Balaur, Scarlatache, Garutti
Mijlocaşi Oancea, Panait, Dumitriu, Șerbănică
Atacanţi Blănaru, B. Rusu, Sanoh

Statistica meciurilor directe Rapid București v CS Mioveni

Au fost 11 confruntări oficiale între cele două: cinci în Liga 1, cinci în Liga 2 și una în Cupa României, cu 6 victorii rapidiste și numai două ale argeșenilor.

În 2021, Rapid și Mioveni s-au întâlnit de 6 ori, în patru partide oficiale și în două amicale: două victorii giuleștene și două ale Mioveniului. Anul acesta, cele două combatante s-au întâlnit și în Cupa României, „alb-vișiniii” învingând după loviturile de departajare (la finalul timpului regulamantar a fost 0-0).

În turul sezonului regular, a fost 2-0 pentru Rapid.

Cote pentru Rapid București v CS Mioveni

Pentru victoria Rapidului, cota cea mai bună o oferă Unibet pariuri sportive: 2.15.

5 din celșe 6 partide disputate între cele două echipe în 2021 (4 oficiale și două amicale) au fost de Under 2,5! Pentru un astfel de pariu, cea mai bună cotă am găsit-o pe Betano: 1.57 (la totaluri asiatice).

Rapid București vs CS Mioveni Pont: Rapid Bucuresti HA+0 (mizele vor fi returnate dacă se termină egal)

Rapid a dezamăgit cu Chindia și vrea să se reabiliteze în fața fanilor printr-o victorie cu Mioveni. Echipa lui Mihai Iosif poate face față celui mai slab atac din Liga 1, sunt jucători experimentați în defensiva giuleștenilor, au fost câteva meciuri în care Săpunaru și Compania nu au primit gol. De altfel, în cele două confruntări de la Mioveni din acest sezon echipa argeșeană nu a reușit să depășească apărarea vișinie: a fost 0-0 în Cupa României și 2-0 pentru Rapid în turul sezonului regular. Am ales cota din oferta Unibet pariuri sportive.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici