1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Petrolul Ploiești vs Astra Giurgiu – Ponturi pariuri sferturi de finală Cupa României, 03.03.2021. Moral excelent pentru divizionara secundă

Petrolul Ploiești vs Astra Giurgiu – Ponturi pariuri sferturi de finală Cupa României, 03.03.2021. Moral excelent pentru divizionara secundă

Caramavrov
Caramavrov

2021-03-02 19:36:00

Cupa Romaniei

03 Martie 2021, 20:30

Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești

versus
Astra Giurgiu

Astra Giurgiu

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Petrolul Ploiești v Astra Giurgiu

Pont pe meciul din sferturile Cupei României dintre Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu, care se dispută pe 3 martie, de la ora 20.30.

Petrolul e pe locul 3 în clasamentul Ligii a doua, iar în Cupă a trecut pe rând de Metaloglobus București (Liga a doua), Ceahlăul Piatra Neamț (Liga a 3-a) și Poli Iași (Liga 1), pe care a învins-o clar, cu 3-0, în optimi.

Astra se află pe poziția a 10-a în prima divizie, iar în competiția KO le-a eliminat pe Ripensia și pe ASU Poli, ambele din Timișoara, ambele din eșalonul secund.

Petrolul Ploiești: Forma echipei, știri și statistici

Petrolul a început excelent anul 2021, 3 victorii, 8-0 golaveraj, eliminarea unei echipe de Liga 1 din optimile Cupei României.

În ultimul meci disputat, „găzarii” s-au distrat la Târgu Jiu, cu Pandurii, pe care au învins-o cu 4-0, scor consemnat la pauză, ceea ce i-a permis antrenorului Viorel Moldovan să schimbe 3 jucători înainte de începerea reprizei a doua.

Moralul petroliștilor este excelent, așa că aceștia vor juca fără complexe în fața prim-divizionarei, dar obiectivul principal este campionatul și accederea în play-off-ul de promovare.

„Întâlnim o echipă riguroasă, disciplinată, o disciplină implementată de antrenorul Eugen Neagoe, discipolul lui Victor Pițurcă. Eu am mare încredere în băieții mei. Chiar le-am spus că nu avem absolut nimic de pierdut, ci numai de câștigat, dacă vom reuși să ne calificăm”

Fundașul Lică a suferit o comoție în partida cu Pandurii și e posibil să fie lăsat pe bancă.

Mijlocașul Mihai Constantinescu, prins într-o agenție de pariuri, nu a fost pedepsit de club, președintele Costel Lazăr spunând că acesta nu a pariat pe meciuri de fotbal, ci a jucat la „păcănele”. Tot atunci, Constantinescu a fost bătut de câțiva fani ai Petrolului. Totuși, el a jucat titular în ambele partide de după incident!

Astra Giurgiu: Forma echipei, știri și statistici

Astra are 4 meciuri al rând fără înfrângere, 3 în Liga 1 și unul în optimile Cupei. În ultima partidă disputată, echipa antrenată de Eugen Neagoe a scos un 1-1 la Clinceni, după ce a fost condusă cu 1-0. Tehnicianul astralilor a fost nemulțumit de arbitraj și de nenumăratele întreruperi ale jocului provocate de jucătorii gazdă.

Șansele pentru play-off sunt, însă, foarte mici, trupa din Giurgiu fiind la 7 puncte de locul 6.

Astra rămâne măcinată de scandalurile interne, cu patronul în pușcărie și cu amenințarea retrogradării din cauza celor trei fotbaliști care s-ar fi dopat.

Totuși, ca joc, echipa n-a resimțit încă aceste scandaluri, așa cum nu s-a simțit nici plecarea liderului Budescu.

E foarte posibil ca Neagoe să menajeze doi-trei jucători, dintre cei care au evoluat mai mult în 2021.

Echipe probabile

Petrolul Ploiești Echipă probabilă Petrolul Ploiești
Portar Kitanov
Fundași A. Olaru, Manolache, Meijers, Țicu
Mijlocaşi Vl. Mitrea - M. Constantinescu, R. Moise, Pol Roige, Vajushi
Atacanţi Val. Balint
Astra Giurgiu Echipă probabilă Astra Giurgiu
Portar Lazar
Fundași Raspopovic, Găman, Graovac, David Bruno
Mijlocaşi Wuthrich, Boe Kane, Răduț
Atacanţi Sthal, Krpic, Canadjija

Statistica meciurilor directe Petrolul Ploiești v Astra Giurgiu

Cele două, rivale altădată în Ploiești, nu s-au mai întâlnit de pe 12 decembrie 2015, când Astra a câștigat cu 2-1 în Liga 1.

Petrolul și Astra s-au confruntat de 18 ori în Liga 1, de trei ori în Cupa României și de două ori în Liga a doua.

Ele s-au bătut pentru finala Cupei în 2014, în semifinale tur-retur, Astra calificându-se după 0-0 în deplasare și 2-1 pe propriul teren.

Cote pentru Petrolul Ploiești v Astra Giurgiu

O victorie a Astrei, care a făcut câteva meciuri foarte bune în ultimul timp, este cotată cu 2.74 și poate crește pe Publicwin live, odată cu începerea meciului.

Pentru „Astra se califică mai departe”, am găsit cea mai bună cotă la agenția Betano, 1.87.

Petrolul Ploiești vs Astra Giurgiu Pont: Handicap asiatic 0 Astra

Oricât ar fi petroliștii de sus cu moralul, au în față o formație foarte solidă, greu de învins și de adversarele din Liga 1. Echipa din eșalonul doi poate câștiga doar dacă astralii nu sunt interesați de Cupă, dar, de ce n-ar fi, când, oricum, în Liga 1 nu prea mai au șanse la play-off? În celelalte două meciuri disputate în competiția KO, ambele cu două echipe din divizia secundă, Astra și-a arătat superioritatea în joc. Am ales acest tip de pariu pentru că ne securizează banii mizați în cazul unui egal la finalul timpului regulamentar (90 de minute).

Miza: 6/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici