1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Oțelul Galați vs. FCU 1948 Craiova

Oțelul Galați vs. FCU 1948 Craiova. Ponturi pariuri România Superliga, 09.02.2024. Două moduri complet diferite de a privi fotbalul

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2024-02-08 18:01:00

România - Superliga

09 Februarie 2024, 17:00

Oțelul Galați ASC

Oțelul Galați ASC

versus
FCU Craiova 1948

FCU Craiova 1948

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Oțelul Galați ASC v FCU Craiova 1948

Înaintea acestei runde, cele două combatante din uvertura rundei sunt în partea a doua a clasamentului, dar niciuna dintre ele nu a abandonat ideea de a ajunge în playoff. Oțelarii (locul 12, 28 p) au 5 puncte până la poziția cu numărul 6, oltenii (locul 10, 30 p), doar 3.

Exprimarea fotbalistică a celor două e însă radical diferită. Pe de o parte Oțelul se axează pe joc organizat, tacticizat, și colecționează remize, ca dovadă că și deține (ex-aequo cu Petrolul) recordul intern al egalurilor, 13. Numărul de goluri marcate e mic, 24, al celor primite e și el relativ mic, 25.

Pe de altă parte FCU preferă o partitură ofensivă susținută, (o ajută și calitatea bună a jucătorilor), de unde rezultă un joc tranșant, cu doar 3 remize până acum, cele mai puține din Superliga. Golaverajul lui FCU, 38-39, ilustrează perfect aptitudinile ofensive și neajunsurile din apărare.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Oțelul Galați ASC: Forma echipei, știri și statistici

Sâmbăta trecută, în Giulești, Oțelul a pierdut (1-2) pentru prima dată în acest campionat pe teren străin. Dar are 5 eșecuri acasă, unde a înregistrat un singur succes, 1-0 cu Dinamo, în toamnă. Altfel spus, o echipă ”de deplasare”.

Se preconizează câteva schimbări în formula de start. Se pare că proaspăt adusul portar Eduard Pap îi va lua locul lui Relu Stoian, nu foarte sigur în Giulești. Gafeurul din meciul cu Rapid, Joao Pedro Lameira, mijlocaș închizător, s-ar putea să-i lase locul mult mai defensivului Zivulic.

Cum și Miguel Silva a greșit, e posibil ca fundaș stânga să fie bulgarul Zhelev, polivalent, iar în dreapta apărării să intre Rus, care ar fi și obligatoriul ”Under”.

Despărțirea recentă de Kehinde Fatai dovedește că Dorinel e mulțumit de noul atacant Rusevic, titular mai mereu în ultima vreme.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FCU Craiova 1948: Forma echipei, știri și statistici

Oltenii încă savurează succesul cu Dinamo (2-1), dar mai ales minunatul gol marcat de Bauza, întreaga lor evoluție de vinerea trecută încredințându-i că pot năzui la playoff.

Problema lor, relevată destul de clar în ultima vreme, e dependența de Bauza. Când argentinianul e în formă, echipa merge bine, când Pepe joacă mai slăbuț, și jocul oltenilor suferă.

Revin după suspendări Chițu și Baeten, dar pare-se că doar primul va fi titular, belgianul trebuind să-i lase locul ”Under”-ului Blidar. Acesta e posibil să intre în locul lui Bauza, care runda trecută a ratat cam mult.

Va lipsi Mascarenhas, suspendat, fundaș stânga urmând să joace Padula.

Echipe probabile

Oțelul Galați ASC Echipă probabilă Oțelul Galați ASC
Portar Ed. Pap
Fundași A. Rus, Cisse, Lovric, Zhelev
Mijlocaşi Teles, Zivulic, Cisotti
Atacanţi Maciel, Rusevic, Al. Pop
FCU Craiova 1948 Echipă probabilă FCU Craiova 1948
Portar Gurău
Fundași R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula
Mijlocaşi Vl. Achim, D. Albu, Blidar, Bauza, Bahassa
Atacanţi Chițu

Statistica meciurilor directe Oțelul Galați ASC v FCU Craiova 1948

Cele două formații au lipsit mult de pe prima scenă în ultimul deceniu, așa că singura întâlnire directă de dată relativ recentă este cea din tur, 2-0 pentru oțelari în Bănie, goluri Fatai și Bodișteanu.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Oțelul Galați ASC v FCU Craiova 1948

Pentru cei cu spirit aventurier recomand FCU DNB @2,05 sau chiar victoria oaspeților @3,00, ambele cote venind din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Oțelul Galați ASC vs FCU Craiova 1948 Pont: Șansă dublă: X2

E o reală curiozitate care stil de joc se va impune. Cel riguros al lui Dorinel sau cel avântat și spectaculos al oltenilor. Determinant în acest meci echilibrat prin excelență (conform cotelor) s-ar putea să fie amănuntul, deloc irelevant, că Oțelul are mari probleme în meciurile de acasă, unde a câștigat o singură dată și a pierdut de 5 ori. S-ar putea să nu învingă nici de data aceasta, oricare alt rezultat fiind însă posibil, adică egal sau victorie olteană. De aceea alegem de la Superbet Pariuri Sportive, la o cotă de 1,60, un X2- șansă dublă.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Oțelul Galați ASC vs FCU Craiova 1948 Pont: FC U Craiova handicap asiatic 0

Oțelul a obținut o singură victorie pe teren propriu în actualul campionat, și aceea împotriva lui Dinamo! În rest, 6 egaluri și 5 eșecuri! E clar că băieții lui Dorinel nu se simt bine atunci când trebuie să atace și să construiască, jocul lor fiind axat pe ruperea acțiunilor adverse și pe contraatac. Cum-necum, Craiova lui Mititelu a ajuns la numai trei puncte de play-off și va dori să se apropie și mai mult de Sepsi, mai ales că aceasta joacă împotriva liderului, în fief-ul acestuia. Oaspeții au jucători buni în ofensivă, care pot specula orice greșeală, iar dacă gălățenii se vor hotărî să atace la un moment dat, Bauza și Compania au viteză și tehnică și pot surprinde pe contre. În cazul în care FC U 1948 câștigă, acest pariu este verde. Spre deosebire de "2"-ul clasic, la egal primim înapoi banii mizați.

Miza: 7/10
Cota: 2.28
Status: Pierdut

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici