1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. CS Mioveni vs. Farul Constanța

CS Mioveni vs Farul Constanța Ponturi pariuri SuperLiga, 22.07.2022. Hagi vrea să confirme startul bun

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2022-07-20 10:48:00

Fotbal - România Superliga

22 Iulie 2022, 20:30

Dacia Mioveni CS

Dacia Mioveni CS

versus
Farul Constanţa

Farul Constanţa

1.42

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dacia Mioveni CS v Farul Constanţa

Uvertura celei de-a doua etape a sezonului o găsește pe echipa oaspete bine plasată, locu 3, grație victoriei cu FC U 1948 (2-1), în schimb pe localnici îi află pe ultimul loc, prin prisma neașteptat de durei înfrângeri (0-3) suferite pe terenul nou-promovatei Hermannstadt. Mioveniul probabil că visează să adune primele puncte și să marcheze primele goluri, pe când vizitatorii, în cazul unui succes, pot trece, într-o anumită conjunctură, chiar și în fruntea clasamentului. Haideți să vedem ce pariu alegem de la acest meci.

Pariază la Winner pe meciul dintre Mioveni vs Farul cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Dacia Mioveni CS: Forma echipei, știri și statistici

Scăpată anul trecut de retrogradare fără baraj, echipa din Mioveni a reușit o premieră în istoria ei, aceea de a rămâne în prima ligă, la celelalte două participări în primul eșalon, galben-negrii retrogradând în anul imediat următor promovării.

Acum va fi mai greu ca în ediția trecută, când Mioveniul s-a salvat și prin forțe proprii, dar și prin faptul că două dintre combatante, Clinceni și Gaz Metan, au fost foarte slabe.

Principala noutate din lotul lui Alexandru Pelici o constituie Liviu Antal, în rest cam aceeași echipă serioasă, dar parcă având o defensivă ceva mai penetrabilă decât anul trecut.

A surprins diferența mare de scor a înfrângerii cu Hermannstadt (0-3), știut că în trecuta ediție principalul atu al Mioveniului era acela de a primi greu gol.

Tocmai de aceea se preconizează că Al. Pelici va face câteva schimbări substanțiale față de garnitura folosită în runda inaugurală.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Farul Constanţa: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții de astăzi au jucat bine în runda de start, au avut repede 2-0 cu FC U 1948, prin splendidele goluri reușite de Grameni și Artean, apoi oltenii au redus din handicap, dar Farul a reușit să ia toate punctele.

Același scop îl urmărește Hagi și în această deplasare, pe care probabil că atunci când și-a făcut calculele pentru noul sezon, a bifat-o la meciuri câștigate.

În intenția declarată de a ajunge în playoff Farul și-a consolidat mai ales mijlocul terenului, unde tripleta Artean-Nedelcu-Grameni pare de neclintit.

În atac nu mai e Jefte, plecat la CFR, dar a apărut Torje.

Oricum, Hagi a spus clar că vor mai fi atât plecări, cât și veniri, așa că pentru fiecare meci e un examen susținut sub ochi cât se poate de exigenți.

Echipe probabile

Dacia Mioveni CS Echipă probabilă Dacia Mioveni CS
Portar Croitoru
Fundași Scarlatache, Balaur, Garutti
Mijlocaşi Oancea, Veres, Cierpka, Șerbănică
Atacanţi Antal, Blănaru, Coșereanu
Farul Constanţa Echipă probabilă Farul Constanţa
Portar Aioani
Fundași Mladen, Larie, M. Popescu, Boboc
Mijlocaşi Artean, Nedelcu, Grameni
Atacanţi Torje, Ad. Petre, Pitu

Statistica meciurilor directe Dacia Mioveni CS v Farul Constanţa

8 partide directe în ultima vreme, inclusiv cele disputate în liga secundă (cel care contează e palmaresul Farului, nu al Viitorului lui Hagi). Un succes argeșean, 3 remize, 4 victorii dobrogene. Anul trecut, în sezonul regulat, la Mioveni, a fost 1-1, goluri Scarlatache, respectiv Ad. Petre. Cele două formații s-au întâlnit recent la Brașov (29 iunie), într-un amical încheiat fără gol.

Cote pentru Dacia Mioveni CS v Farul Constanţa

Putem ataca ceva mai riscant în favoarea oaspeților, Farul HA+0 @1.70, sau un meci cu goluri puține, sub 2,5 goluri asiatic @1,60, ambele cote vin din oferta Betano pariuri sportive.

Pariază la Winner pe meciul dintre Mioveni vs Farul cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Dacia Mioveni CS vs Farul Constanţa Pont: Farul Constanţa sau egal (X2)

Într-un meci în care probabil că Farul va avea mingea și inițiativa, iar gazdele vor încerca să acopere cât mai bine spațiile, e greu de mizat din start pe victoria Farului și pe acea cotă de 2,10, pentru că Mioveniul poate oferi surpriza unei remize. Mai greu și surpriza unei victorii, apariția galben-verzilor în prima rundă, la Hermannstadt, nepreaaducând argumente în susținerea acestei ipoteze. În acest scenariu, Mioveniul se apără, Farul atacă, e de așteptat să nu se marcheze foarte mult, și mai ales ca Farul să nu piardă meciul. Cota este mică, dar pare destul de sigură. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Dacia Mioveni CS vs Farul Constanţa Pont: Farul HA+0

Din ce am văzut în prima etapă, Farul e favorită să câștige acest meci. Mioveniul mi s-a părut cam timidă în partida cu Hermannstadt, pierdută cu 3-0, parcă nu a intrat încă în ritm. Țin minte că și anul trecut argeșenii au început prost campionatul și erau dați ca și retrogradați. Prin transferurile făcute în această vară, ale unor jucători experimentați, Hagi pare să fi trecut la nivelul următor, vrea mai mult decât play-off-ul, anume o participare în cupele europene, ba chiar o implicare în lupta pentru titlu, de ce nu? Iar constănțenii au arătat destul de bine în prima etapă. În cazul unui egal, miza este returnată pentru acest tip de pariu.

Fotbal - România Superliga

Farul HA+0

1.55
Miza: 7/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici