Share

Pariul pentru Juventus București - Astra Giurgiu, oaspeții caută victoria pentru a rămâne în playoff

Liga 1

Cota: 2.05

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

08 Dec 2017 09:56 3,6k 1
Logo Juventus București
Logo Astra Giurgiu
Juventus București
Astra Giurgiu
VS
21:00 08 Decembrie 2017
Liga 1 Betano

Analiză și informații pentru Juventus București v Astra Giurgiu

Etapa a 21-a a Ligii 1 Betano se deschide la Ploiești, cu partida dintre Juventus și Astra, iar pontul îl puteți afla dacă parcurgeți aceste rânduri. Meciul va fi arbitrat de Andrei Chivulete. În tur, Astra s-a impus cu 2-0, prin golurile lui Belu și LeTallec.

Juventus continuă seria partidelor dificile cu echipe din zona playoff-ului și pare victimă sigură și acum. Bucureștenii au probleme în partea a doua a meciurilor, când par să cadă fizic și moral dacă sunt conduși. De altfel, încrederea este foarte scăzută și toți jucătorii au prestații ezitante. Pentru meciul cu Astra, Marin Barbu nu se poate baza în continuare pe Beța și Benga, accidentați, dar vestea bună este că nu are suspendați, Juventus reușind să nu ia niciun galben cu FCSB. Cu 14 goluri încasate în ultimele 4 partide oficiale, apărarea este dezastruoasă. Nici atacul nu a performat decât o dată plasa porții adverse, prin Țâră, la Craiova. Așadar, echipa pregătită de Marin Barbu pare pe tobogan în acest moment și doar venirea vacanței o poate opri. Barbu ar putea aborda acest meci cu 2 atacanți, deoarece Țâră a intrat bine cu FCSB și ar putea primi o nouă șansă.

Stoian - Dima, Mihăescu, Wallace, Ștefan - Bărbulescu, Sesar - Călințaru, Dzalamidze, Țîră - Măzărache

Astra vine după cele trei puncte la Ploiești, deoarece un alt rezultat ar submina munca de până acum și încrederea jucătorilo. Eșecul de la Iași a fost greu de digerat, deoarece giurgiuvenii nu au jucat rău, ba chiar au dominat pe alocuri, însă au încasat un gol stupid. Echipa este bine pusă la punct de Edi Iordănescu, însă rămân problemele de la finalizare. Acesta este genul de meci în care Alex Ioniță trebuie să iasă la rampă și să demonstreze că nu se cere degeaba o sumă cu șase zerouri pe el. Iliev va revei între buturi, dar Dandea este suspendat. După gafa cu Iași, Polczak îi va lăsa locul lui Erico în centrul defensivei. Astra are două înfrângeri în ultimele trei deplasări.

Iliev - Belu, Erico, Bejan, Stan - Seto, Mrzljak - Ioniță, Moise, Nyiuadzi - Abang

 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Botoșani la o cotă mărită de 12.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei! 

Descoperă și alte promoții tentante valabile în weekend-ul 8-10 decembrie!

Pont Juventus București vs Astra Giurgiu: 2 și peste 1,5 goluri

Astra este echipa mai motivată la acest meci și mai bine pregătită tactic. Giugiuvenii se vor baza din nou pe aportul lui Iliev în poartă, dar și pe forma bună a lui Abang în față. Jocul lui Juventus este unul rudimentar, care poate pune probleme, însă apărarea nu cred că va resita la raidurile oaspeților. Dacă nu învinge ultima clasată, Astra are șanse meri de a nu prinde playoff-ul. Mergem cu încredere pe capacitatea lui Edi Iordănescu de a-și motiva jucătorii și pe dorința acestora de a nu da cu piciorul la tot ce au acumulat până acum

Pont pariuri: 2 și peste 1,5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 8

80%

Nu 2

20%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

17

Castigate:

8

Pierdute:

9

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici