1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Gaz Metan Mediaș - Voluntari. Ponturi pariuri fotbal Liga 1. 12.09.2021

Gaz Metan Mediaș - Voluntari. Ponturi pariuri fotbal Liga 1. 12.09.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-09-12 09:51:00

Fotbal România - Liga 1

12 Septembrie 2021, 18:15

Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias

versus
Voluntari

Voluntari

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Gaz Metan Medias v Voluntari

În etapa a opta a Ligii 1, Gaz Metan Mediaș joacă pe teren propriu cu Voluntari, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Gaz Metan ocupă locul 15, cu doar patru puncte, în timp ce Voluntari este pe 11, cu nouă puncte. 

Meciul va fi arbitrat de Adrian Cojocaru.

Gaz Metan Medias : Forma echipei, știri și statistici

Gaz Metan Mediaș are patru înfrângeri consecutive î, golurile sale însemnând șase punn Liga 1 și are un joc care nu convinge, de aceea această partidă ar putea fi ultima pentru Mihai Teja. Lotul este slab pentru a face față în Liga 1, dar primul 11 arată decent și ar putea obține rezultate mai bune împotriva unor echipe de nivelul playout-ului. Însă jocul este unul lipsit de orizont în atac, unde nu s-au marcat goluri decât din faze fixe. Gaz Metan are cel mai slab atac din Liga 1, iar golgheter este fundașul Matricardi cu două reușite. În această pauză competițională, Gazul a disputat un amical cu CFR Cluj, pe care l-a pierdut cu 0-6. Teja nu prea are soluții în apărare, unde nu are încredere în Yuri și îl folosește pe Filip fundaș central. Deaconu arată o formă modestă ca mijlocaș ofensiv, iar Irobiso și Sar nu conving ca atacanți. Alceus ar putea bifa primul meci ca titular în acest sezon în fața apărării, iar Gabriel de Moura ar putea trece la locul său în flancul drept al apărării. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Voluntari: Forma echipei, știri și statistici

FC Voluntari se află într-o situație mai bună în clasament față de Gaz MEtan datorită evoluțiilor de pe teren propriu. Ilfovenii au câștigat cu Chindia la ultima partidă din Liga 1, datorită unei prestații foarte bune a lui Adam Nemec. Atacantul slovac pare să fie jucătorul pe care și l-au dorit cei din conducere și joacă din ce în ce mai bine, golurile sale însemnând șase puncte. În deplasare, elevii lui Liviu CIobotariu nu au obținut niciun punct și au încasat cel puțin două goluri per meci. A fost împrumutat Meleke de la CFR Cluj, fotbalist care poate juca fundaș central sau mijlocaș în fața apărării. Acesta ar putea debuta în această partidă ca mijlocaș, deoarece Achim este suspendat, după ce a fost eliminat cu Chindia în runda precedentă. Ar putea fi singura modificare la nivelul primului 11. Voluntari joacă destul de închis, nu are un fotbal de calitate pe atac, unde se bazează mult pe forța lui Nemec și lipsește un coordonator adevărat.

Echipe probabile

Gaz Metan Medias Echipă probabilă Gaz Metan Medias
Portar Vâlceanu
Fundași Moura, Matricardi, Filip, Trif
Mijlocaşi Alceus, Iancu, Deaconu
Atacanţi Grădinaru, Irobiso, Chamed
Voluntari Echipă probabilă Voluntari
Portar Popa
Fundași Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag
Mijlocaşi Droppa, Meleke, Rață
Atacanţi Ion Gheorghe, Nemec, Marcelo Lopes

Statistica meciurilor directe Gaz Metan Medias v Voluntari

Voluntari nu a câștigat niciodată la. Mediaș, unde avem un bilanț de șapte victorii pentru medieșeni și două egaluri. În sezonul precedent, fiecare echipă a câștigat acasă în sezonul regulat, iar în playout a fost un egal la Mediaș

Cote pentru Gaz Metan Medias v Voluntari

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,55 pentru un meci cu cel mult două goluri și o cotă de 1,6 pentru PSF X.

Gaz Metan Medias vs Voluntari Pont: DNB Voluntari

Jocul Mediașului nu convinge și pare să nu existe chimie între antrenorul Teja și vestiar. Situația este una grea și acest meci se va juca sub o presiune imensă pentru antrenorul Gazului. Voluntari mi se pare solidă pe partea defensivă și capabilă să anihileze un atac și așa anemic, incapabil să marcheze din acțiune. Merg pe o victorie a oaspeților cu banii înapoi la egal, deoarece îi văd capabili să profite de forma slabă a gazdelor. Cota este excelentă și am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici