1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Gaz Metan Mediaș vs Universitatea Craiova - Ponturi pariuri Liga I, 03.07.2020. Probleme de lot pentru gazde

Gaz Metan Mediaș vs Universitatea Craiova - Ponturi pariuri Liga I, 03.07.2020. Probleme de lot pentru gazde

Caramavrov
Caramavrov

2020-07-01 23:18:00

Fotbal România - Liga 1

03 Iulie 2020, 20:00

Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias

versus
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

1.59

Cele mai bune cote:

Las Vegas
L1213853W001291
Pariază acum la Las Vegas

Analiză și informații pentru Gaz Metan Medias v Universitatea Craiova

Universitatea Craiova se deplasează la Mediaș, pentru meciul din etapa a 6-a a Play-Off-ului Ligii I, pe 3 iulie, de la ora 20:00. Gaz Metan este pe locul 6 în Liga I, cu 25 de puncte (golaveraj 3-6), în timp ce Universitatea se află pe 2, cu 35 de puncte (golaveraj 10-9).

Pontul meu pentru meciul Gaz Metan Mediaș vs Universitatea Craiova poate fi citit la finalul acestei analize.

Gaz Metan Medias : Forma echipei, știri și statistici

Gaz Metan Mediaș a pierdut fără replică ultimul meci jucat pe teren propriu (0-2 cu FC Botoșani). Sunt probleme mari pentru Dușan Uhrin jr., în contextul în care Cardoso este suspendat, Sergiu Buș are șanse mici să joace din cauza problemelor medicale (a ieșit accidentat în timpul confruntării cu botoșănenii), iar nu mai puțin de opt jucători și-au încheiat contractul pe 30 iunie: Batista, Pleașcă, Juel-Nielsen, Fofana, Roșu, Costea, Ely și Hora.

Cei mai importanți dintre fotbaliștii plecați sunt Fofana, Ely Fernandes și Pleașcă. Potrivit portarului Pleșca, Gazul va avea doar 12 seniori în lot pentru meciul cu Universitatea. E și o veste bună: Larie revine după o suspendare.

Gaz Metan Mediaș este pe ultimul loc în clasamentul formei, cu 3 puncte adunate în ultimele 5 runde, golaveraj 3-6.

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Cristiano Bergodi are trei victorii din tot atâtea posibile pe banca tehnică a Universității Craiova. Ultimul succes, 3-2 pe terenul lui CFR Cluj, nu numai că a fost de răsunet, dar a și relansat lupta pentru titlu. Oltenii sunt acum la un singur punct în spatele campioanei și au acasă meciurile cu FCSB și cu CFR. În plus, echipa antrenată de Dan Petrescu are două alte deplasări grele: cu Astra, la Giurgiu, și cu FCSB, în București.

Bergodi nu își permite să facă experimente în ceea ce privește echipa de start, chiar dacă adversara are probleme de lot. Constantin este accidentat în continuare.

Universitatea Craiova este pe primul loc în clasamentul formei, cu 12 puncte adunate în ultimele 5 runde, golaveraj 10-9.

Echipe probabile

Gaz Metan Medias Echipă probabilă Gaz Metan Medias
Portar Pleşca
Fundași Butean, Larie, M. Constantin, Romeo
Mijlocaşi Droppa, Avram - Ciocan, Chamed, Velisar
Atacanţi Drăghici
Universitatea Craiova Echipă probabilă Universitatea Craiova
Portar Pigliacelli
Fundași Vlădoiu, Bălașa, Acka, Bancu
Mijlocaşi Nistor, Mateiu, Cicâldău
Atacanţi A. Ivan, Koljic, Mihăilă

Statistica meciurilor directe Gaz Metan Medias v Universitatea Craiova

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 11 ori. Universitatea Craiova a marcat minim 2 goluri în fiecare din ultimele 5 meciuri directe.

Oltenii au înscris minim două goluri în fiecare din cele trei meciuri jucate în acest sezon: 2-1 și 3-1 pe teren propriu, 3-2 în deplasare.

Cote pentru Gaz Metan Medias v Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a marcat trei goluri pe terenul lui CFR Cluj, în etapa precedentă. Selecția „Universitatea Craiova peste 2.5 goluri” are cota 2.85. Se poate încerca și un pariu pe selecția „peste 2.5 goluri”, care are cota 1.90.

Gaz Metan Medias vs Universitatea Craiova Pont: Universitatea Craiova peste 1.5 goluri

Universitatea Craiova trece printr-o perioadă excelentă, care coincide cu revenirea lui Koljic. Bosniacul este un marcator pur-sânge și e foarte posibil să nu o ierte nici pe Gaz Metan Mediaș. Nistor, Cicâldău și Mihăilă îl sprijină bine pe Koljic, astfel că ar fi normal ca Universitatea să înscrie măcar de două ori în poarta ardelenilor pentru a obține punctele care să o mențină în lupta pentru titlu.

Miza: 5/10
Cota: 1.59
Status: Castigat

Gaz Metan Medias vs Universitatea Craiova Pont: -1 HA Craiova

Craiova speră mai mult ca oricând la titlu, mai ales după victoria de la CFR, din etapa precedentă, un spectaculos 3-2. Nu oricine poate să-i dea 3 goluri lui Dan Petrescu, iar asta arată o forță ofensivă extraordinară, cu un trident devastator în față, Ivan, Koljic, Mihăilă. Echipa antrenată de Bergodi ar trebui să câștige lejer astăzi în fața unui adversar care abia a adunat un prim 11 competitiv, după ce mai mulți titulari și-au încheiat contractele. Gaz a pierdut cu 2-0 ultimul meci de acasă, cu Botoșani.

Miza: 10/10
Cota: 1.62
Status: Anulat

Gaz Metan Medias vs Universitatea Craiova Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Având în vedere subțirimea lotului celor de la Gaz Metan Mediaș, fără aportul a 8 jucători al căror contract expirat, plus alte absențe și cu antrenorul Uhrin fiind nevoie să apeleze și la juniori, nu văd cum Gaz Metan Mediaș va putea face față unei Craiovie furibunde care s-a apropiat la un punct de CFR Cluj. Gazul oricum se afla într-o formă foarte slabă, acum situația este de-a dreptul dezastruoasă, așa că nu ezit să mizez pe un meci plin cu goluri încă din prima repriză.

Miza: 5/10
Cota: 5.00
Status: Anulat

Gaz Metan Medias vs Universitatea Craiova Pont: Universitatea Craiova victorie

CS U Craiova poate urca pe primul loc cu o victorie in seara asta. Oltenii au parte de un meci aparent ușor, dar vor trebui sa joace același fotbal precum în partida cu CFR. Trupa lui Bergodi e în mare formă și cred ca se ca impune în fața unei echipe care nu are un obiectiv anume și e și distrasă de alte probleme. Cota oferită de superbet e una mică, dar are șanse bune de reușită!

Miza: 10/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici