Share

Pariuri fotbal, Casaliga1, Gaz Metan Mediaș - FCSB

Liga 1

Cota: 2.05

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

24 Aug 2019 23:42 1,7k 0
Logo Gaz Metan Medias
Logo FCSB
Gaz Metan Medias
FCSB
VS
21:00 25 August 2019
Fotbal România - Liga 1

Analiză și informații pentru Gaz Metan Medias v FCSB

În etapa a șaptea a Casaliga1, se întâlnesc Gaz Metan Mediaș și FCSB, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Mediesenii sunt pe cinci, cu 12 puncte, în timp ce FCSB este pe 12, cu 4 puncte. Meciul va fi arbitrat de Marius Avram.

Pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 35.00!

Gaz Metan Medias : Forma echipei, știri și statistici

V V E E V

Gaz Metan este neinvinsă si vine după un succes categoric cu Voluntari. Dumitru Cardoso, fostul jucător al lui Napoli a fost omul meciului cu un gol și pasă de gol. Cardoso se apropie de parametrii fizici normali si poate fi un atuu important în lupta pentru playoff. Iordănescu se teme de forța roș albastrilor, chiar dacă aceștia sunt cu gândul la returul cu Guimaraes. Sunt probleme în flancul drept, unde Pleasca e accidentat, ceea ce l va titulariza pe Roberto Romeo. Gaz Metan este neinvinsă de 9 meciuri oficiale, în care a marcat cel puțin un gol. Ultima înfrângere pe teren propriu a avut loc în februarie, 0-1 Cu Sepsi.

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

E Î Î Î Î

FCSB are un nou antrenor, Bogdan Argeș Vintilă, fost portar si cu un CV modest de antrenor. Vintilă va sta pe bancă la acest meci, în care FCSB are mare nevoie de victorie, altfel poate ajunge pe loc direct retrogradabil. Coman va începe ca rezerva acest meci, iar Pintilii va fi păstrat pentru Guimaraes. Marc, Stan si Gikiewicz vor fi lăsați să plece și nu fac parte din lot. Belu va intra în locul lui Crețu, iar Cristea va juca în centrul apărării cu Planic. FCSB are 12 goluri primite în cele 6 etape de până acum.

Echipe probabile

Gaz Metan Medias

Echipă probabilă Gaz Metan Medias
Portar Plesca
Fundași Romeo, Larie, Constantin, Velisar
Mijlocaşi Fofana, Droppa, Olaru, Fernandes
Atacanţi Cardoso, Buș

FCSB

Echipă probabilă FCSB
Portar Vlad
Fundași Belu, Cristea, Planic, Panțâru
Mijlocaşi Oaidă, Vână, Popescu
Atacanţi Roman, Gnohere, Moutinho

Statistica meciurilor directe Gaz Metan Medias v FCSB

FCSB a câștigat ultimele 4 întâlniri directe fără. Din cele 25 de meciuri directe, 18 au fost câștigate de FCSB, numai 4 de Gaz Metan.

Cote pentru Gaz Metan Medias v FCSB

Pentru acest meci puteți încerca si următoarele două cote. Avem 2,22 pentru victoria gazdelor si o cotă de 1,8 pentru ambele marchează.

Pont Gaz Metan Medias vs FCSB: Peste 2,5 goluri

Se anunță un meci spectaculos, în care Gaz Metan va încerca să profite de apărarea penetrabilă a oaspeților. FCSB are însă și ea forță în atac, odată cu revenirea lui Gnohere si nu va rămâne datoare. Gazonul este excelent la Mediaș, astfel că vom vedea un meci deschis, spectaculos.

Pont pariuri: Peste 2,5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Gaz Metan Medias vs FCSB: Peste 2 goluri asiatic

Va continua degringolada la FCSB? Sau venirea noului antrenor va aduce cu el o nouă atmosferă în sânul clubului? Sigur este faptul că FCSB nu își mai permite un nou eșec în Liga 1 după cele 4 consecutive care au dus-o pe o ingrată poziție 12 înaintea acestui meci cu Gaz Metan Mediaș. FCSB nu are decât arma atacului la dispoziție, așa că va încerca să preseze poarta gazdelor, dar Gaz Metan Mediaș a arătat că este o echipă solidă, nu are încă eșec în Liga 1, și a marcat de 10 ori în acest început de campionat. Condițiile sunt propice pentru a vedea un meci cu goluri, FCSB este strânsă cu menghina din 2 părți, trebuie să obțină puncte din acest meci, dar trebuie să se concentreze și pe returul din Portugalia, astfel Gaz poate profita de spațiile ce vor fi lăsate de FCSB și poate marca lejer 1-2 goluri. Nici FCSB nu ar trebui să termine cu 0 în dreptul golurilor marcate, așa că pentru #cota2 voi paria peste 2 goluri asiatic, în caz că meciul va avea doar 2 goluri marcate, miza va fi returnată.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic

Miza: 10/10

Cota: 1.46

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont Gaz Metan Medias vs FCSB: DNB FCSB

După ce a neglijat campionatul timp de 6 etape, ajungând la o situație catastrofală (o victorie, un egal și 4 înfrângeri), FCSB are nevoie de mobilizare totală pe ambele fronturi. Sigur că prioritatea absolută o constituie returul cu Vitoria Guimaraes, de joia viitoare (după 0-0 în tur, șanse există), pentru că o calificare în grupele Ligii Europa aduce mulți bani și mai multă încredere. Dar nici Liga 1 nu poate fi abandonată la nesfârșit, pentru că deja coarda a fost întinsă prea mult și este pusă în pericol participarea în viitoarea ediție a cupelor europene! Chiar dacă va menaja mai mulți titulari, FCSB poate trimite în teren un "11" valoros, capabil să întrerupă seria eșecurilor. În plus, noul antrenor, Bogdan Vintilă, are posibilitatea de a forța după pauză prin introducerea a 2-3 jucători de bază.

Pont pariuri: DNB FCSB

Miza: 5/10

Cota: 2.28

Adaugat de: Grigore Cartianu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Pont Gaz Metan Medias vs FCSB: Victorie FCSB

FCSB are câțiva jucători foarte buni pentru campionatul românesc, clar peste cei ai lui Gaz Metan. Problema e că ei au fost bulversați până acum, fiecare a jucat pentru el, și nu pentru echipă. Ar fi cazul ca Gigi Becali să nu mai facă experimente tâmpite, chiar dacă urmează meciul retur cu Guimaraes. Pintilii, Gnohere, Florinel Coman, Vînă pot tranșa meciul în favoarea FCSB, mai ales că primii doi au avut timp să se rodeze după accidentările suferite. Dacă oaspeții nu vor mai da rateuri în apărare, victoria e posibilă.

Pont pariuri: Victorie FCSB

Miza: 10/10

Cota: 3.20

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Pont Gaz Metan Medias vs FCSB: Peste 1 gol asiatic la pauză

FCSB este condamnată la atac pentru că situația devine una disperată, fără victorie de 5 etape și cu 4 eșecuri consecutive, trupa lui Becali are nevoie ca de aer de o victorie, și așa înseamnă să lase deoparte orice tactică defensivă, ocazie bună pentru găzari pentru a pișca pe contraatac. De aceea aștept un meci cu goluri sau cel puțin un gol până la pauză pentru a nu pierde pariul.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

25

Castigate:

13

Pierdute:

9

Anulate:

2

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici