1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. Gaz Metan Mediaș vs FC Botoșani - Ponturi pariuri Liga I, 23.10.2020. Întăriri pentru ofensiva lui Croitoru

Gaz Metan Mediaș vs FC Botoșani - Ponturi pariuri Liga I, 23.10.2020. Întăriri pentru ofensiva lui Croitoru

Caramavrov
Caramavrov

2020-10-22 20:47:00

Fotbal România - Liga 1

23 Octombrie 2020, 18:00

Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias

versus
FC Botoșani

FC Botoșani

1.60

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Gaz Metan Medias v FC Botoșani

Gaz Metan Mediaș joacă împotriva celor de la FC Botoșani în runda a 8-a a Ligii I, pe 23 octombrie, de la ora 18:00. Arbitru central este Istvan Kovacs (Carei).

După 7 etape jucate din actuala ediție de campionat, medieșenii sunt pe locul 12 în clasamentul primului eșalon, cu 7 puncte (golaveraj 9-10). De partea cealaltă, botoșănenii sunt pe locul 10, cu 8 puncte (golaveraj 10-9).

Pontul meu pentru meciul Gaz Metan Mediaș vs FC Botoșani poate fi citit la finalul acestei analize.

Gaz Metan Medias : Forma echipei, știri și statistici

Venirea antrenorului Jorge Costa nu a ajutat-o cu nimic pe Gaz Metan Mediaș în meciul cu la Ploiești, cu Chindia (0-1). Chiar dacă au evoluat multe minute în superioritate numerică, ardelenii nu au reușit să se apropie periculos de poarta adversă, dar așa s-a întâmplat în mai toate meciurile jucate în deplasare. În schimb, Gazul a înscris măcar o dată în fiecare partidă de acasă în această ediție de campionat.

„Va dura ceva timp până vom atinge forma sportivă pe care ne-o dorim. Avem jucători departe de forma fizică optimă. Meciul cu FC Botoșani e important, punctele sunt importante. Am de făcut niște alegeri și știu exact ce putem obține. Vreau să construiesc o echipă. Cu siguranță vom mai face greșeli”, a spus Jorge Costa în conferința de presă care a precedat partida.

Nu sunt absențe, chiar dacă la centrul de copii și juniori al clubului au fost depistate mai multe cazuri de Covid-19.

Atacantul Cardoso a solicitat încetarea raporturilor contractuale cu Gaz Metan din cauza restanțelor financiare, dar Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor a respins cererea.

Gaz Metan Mediaș este pe locul 13 în clasamentul formei, cu 4 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 6-8.

FC Botoșani: Forma echipei, știri și statistici

FC Botoșani vine după trei înfrângeri consecutive în Liga I, iar conducerea clubului moldovean a perfectat trei transferuri: mijlocașii ofensivi Toutouh Youssef și Camara Sekou, plus fundașul dreapta Christopher Braun. Urmează să vină un alt jucător ofensiv: Mahmoud Al Mawas, una dintre vedetele naționalei Siriei. Dintre noile achiziții, Toutouh are cele mai mari șanse să fie titular contra lui Gaz Metan Mediaș. 

„Suntem destul de puternici și de maturi pentru a intra pe făgașul normal. FC Botoșani are în componență jucători buni. Este important ca fotbaliștii să își schimbe mentalitatea. Vreau să câștig la Mediaș”, a spus antrenorul Marius Croitoru.

Sunt câteva absențe din primul unsprezece: fundașul dreapta Haruț și mijlocașul central Babunski sunt izolați din cauza infectării cu Covid-19, mijlocașul defensiv Papa este accidentat, iar fundașul central Moescu este suspendat. În schimb, Chindriș revine după o suspendare.

FC Botoșani este pe locul 15 în clasamentul formei, cu 2 puncte câștigate în ultimele 5 etape, golaveraj 3-7.

Echipe probabile

Gaz Metan Medias Echipă probabilă Gaz Metan Medias
Portar Buzbuchi
Fundași Butean, Larie, Baco, Velisar
Mijlocaşi Droppa, R. Deaconu - Chamed, Valente, Horșia
Atacanţi Cardoso
FC Botoșani Echipă probabilă FC Botoșani
Portar Hankic
Fundași Patache, Chindriș, Șeroni, Țigănașu
Mijlocaşi Târșă, Rodriguez, Florescu
Atacanţi Toutouh, Keyta, Ongenda

Statistica meciurilor directe Gaz Metan Medias v FC Botoșani

Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani s-au mai confruntat de 18 ori. În 8 din ultimele 10 meciuri directe s-au marcat minim două goluri.

În ultima partidă directă a fost FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș 4-1, sezonul trecut. În aceeași ediție de campionat, echipele s-au mai întâlnit de trei ori: 0-2 și 0-0 la Mediaș, 1-1 pe stadionul din Botoșani.

Cote pentru Gaz Metan Medias v FC Botoșani

În cele 4 meciuri jucate în deplasare de FC Botoșani și în cele 3 meciuri jucate acasă de Gaz Metan Mediaș s-au marcat minim 2 goluri. Un pariu pe selecția „peste 2.25 goluri handicap asiatic” are cota 1.89 la Unibet pariuri sportive.

Betano bet oferă cota 1.85 pentru selecția „ambele echipe să înscrie”.

Gaz Metan Medias vs FC Botoșani Pont: Peste 2 goluri handicap asiatic

Gaz Metan Mediaș a înscris în toate meciurile jucate pe teren propriu, iar FC Botoșani a marcat în toate partidele din deplasare. Defensivele ambelor echipe au comis multe erori în etapele precedente și, așa cum recunoșteau și antrenorii, e puțin probabil să nu greșească și în continuare, fie din cauza lipsei formei sportive, fie din cauza lipsei concentrării. Cred că va fi un joc cu goluri.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Gaz Metan Medias vs FC Botoșani Pont: Peste 1,5 goluri

Pont pentru proiectul #cota2. Botoșani e cam haotică în ultimul timp, au fost multe schimbări în lot, așa că în precedentele 3 confruntări a primit câte două goluri pe meci. Echipa antrenată de Croitoru a pierdut toate aceste ultime 3 partide, așa că va juca la risc, pe atac, acest meci de la Mediaș și trebuie să înscrie dacă vrea să câștige punct sau puncte. Și Gaz este o formație în suferință, are nevoie ca de aer de cele trei puncte, așa că jocul ei trebuie concentrat pe ofensivă.

Miza: 1/10
Cota: 1.36
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici