1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FCSB vs UTA Arad - Ponturi pariuri Liga I, 05.12.2020. Coman a revenit la antrenamente

FCSB vs UTA Arad - Ponturi pariuri Liga I, 05.12.2020. Coman a revenit la antrenamente

Caramavrov
Caramavrov

2020-12-04 20:48:00

Fotbal România - Liga 1

05 Decembrie 2020, 21:30

FCSB

FCSB

versus
UTA Arad

UTA Arad

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FCSB v UTA Arad

FCSB are meci cu UTA Arad pe 5 decembrie, de la ora 21:30, în etapa a 12-a a Ligii I.

FCSB este liderul campionatului, cu 27 de puncte (golaveraj 31-12). Echipa ardeleană se află pe locul 6, cu 17 puncte (golaveraj 12-11).

Pronosticul meu pentru meciul FCSB vs UTA Arad poate fi citit în concluzia acestei analize.

 

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB a devenit principala favorită la titlu după evenimentele din ultima lună în Liga I, atât pe teren, cât și în afara lui (plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj și a lui Cristiano Bergodi de la Universitatea Craiova). Echipa pregătită de Toni Petrea merge perfect și poate bifa a șaptea victorie consecutivă, chiar dacă UTA este neînvinsă în deplasare. 

„UTA este o echipă bine organizată, destul de omogenă, care pune probleme și pe contraatac. Trebuie să fim atenți la lucrurile astea, cred eu că avem toate argumentele ca mâine seară să facem un meci bun și să câștigăm”, a spus Petrea, care a anunțat că Florinel Coman și-a reluat antrenamentele. Olaru, Dennis Man și Florin Tănase, cu probleme medicale după meciul cu Gaz Metan, s-au antrenat normal în ultimele zile. Rămâne de văzut care dintre ei va juca din primul minut.

Filip, Nedelcu și Robert Ion sunt accidentați în continuare.

FCSB este pe primul loc în clasamentul formei, cu victorii pe linie în ultimele 5 etape, golaveraj 16-3.

UTA Arad: Forma echipei, știri și statistici

UTA este una dintre revelațiile Ligii I. Echipa antrenată de Laszlo Balint s-a calificat și în optimile de finală ale Cupei României, după 2-0 cu Csikszereda Miercurea Ciuc, dar cele două goluri au fost marcate din penalty-uri discutabile. Majoritatea jucătorilor „Bătrânei Doamne” vor evolua în premieră pe Arena Națională, ca și antrenorul principal.

„Cei de la FCSB au un mod simplu și rapid de a ajunge la poarta adversă, au o forță ofensivă de invidiat, dar sunt bine puși la punct și pe plan defensiv. Este clar o echipă foarte valoroasă, cea mai în formă din Liga 1”, a declarat Balint, care poate conta pe toți jucătorii importanți.

Ioan Hora are ocazia să se răzbune pe FCSB, echipă la care nu a primit prea multe șanse să se afirme.

UTA este pe locul 5 în clasamentul formei, cu 10 puncte câștigate în ultimele 5 meciuri de campionat, golaveraj 7-6.

Echipe probabile

FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar A. Vlad
Fundași Crețu, Iul. Cristea, Miron, Panțîru
Mijlocaşi Oaidă, Perianu, Moruțan
Atacanţi Man, Sg. Buș, Fl. Tănase
UTA Arad Echipă probabilă UTA Arad
Portar Iacob
Fundași Bustea, Erico, Benga, Rumbullaku
Mijlocaşi N. Roșu, Albu - Tescan, Morar, Buhăcianu
Atacanţi Hora

Statistica meciurilor directe FCSB v UTA Arad

FCSB și UTA s-au mai întâlnit de șase ori până acum. Echipa bucureșteană a câștigat de trei ori, iar cea arădeană o dată.

Ultimul meci direct a fost în martie 2008, când FCSB a câștigat la București cu 2-1, în Liga I.

Cote pentru FCSB v UTA Arad

FCSB a marcat minim trei goluri în 3 din ultimele 4 meciuri. Selecția „FCSB peste 2.5 goluri” are cota 2.55 la Betano bet.

Unibet pariuri sportive oferă cota 1.53 pentru selecția „FCSB -1 handicap asiatic”. Echipa pregătită de Toni Petrea a câștigat la diferențe de minim două goluri 4 din cele 5 jocuri de acasă din acest campionat.

FCSB vs UTA Arad Pont: FCSB peste 1.5 goluri

FCSB are cel mai bun atac din Liga I, iar pe teren propriu are o medie de 3 goluri marcate pe meci. Jucătorii pregătiți de Toni Petrea aleargă mult, din primul până în ultimul minut, iar sistemul pare să funcționeze indiferent de absențe. Sunt toate șansele ca Dennis Man și Florin Tănase, cei mai buni marcatori ai Ligii I, să fie pe teren. Cred că „bucureștenii” vor înscrie, din nou, minim două goluri. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal România - Liga 1

FCSB peste 1.5 goluri

1.50
FCSB vs UTA Arad

05 Dec 20, 21:30

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

FCSB vs UTA Arad Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

De regulă nu prea pariez în Liga 1 astfel de pronosticuri, dar cum FCSB se află într-o formă de invidiat, cu victorii pe linie în ultimele 2 luni și cel puțin 2 goluri în 3 din cele mai recente 4 partide până la pauză, nu pot să trec cu vederea peste această cotă enormă oferită de Betano pariuri sportive pe care o și plasez în speranța unui meci reușit din partea celor de la FCSB.

Miza: 5/10
Cota: 4.58
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici