1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FCSB vs Gaz Metan. Ponturi Pariuri Liga 1, 07.03.2021

FCSB vs Gaz Metan. Ponturi Pariuri Liga 1, 07.03.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-03-06 17:37:00

Fotbal România - Liga 1

07 Martie 2021, 20:30

FCSB

FCSB

versus
Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FCSB v Gaz Metan Medias

FCSB și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc pe Arena Națională, în etapa a 26-a din Liga 1. Cu 4 meciuri rămase de jucat până la finalul sezonului regulat, echipa lui Toni Petrea este prima, la egalitate cu CF Cluj, în vreme ce Gaz Metan și-a cam luat adio de la play-off. Pontul recomandat, în cele ce urmează. 

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB pare să-și fi revenit după cele 3 eșecuri în serie, din campionat și cupă. Echipa lui Toni Petrea a câștigat în ultimele două etape și nu a luat gol. Victime au fost Chindia (1-0) și FC Botoșani (2-0). FCSB este pe primul loc, la egalitate de puncte cu CFR Cluj. Ambele au 4 puncte peste Craiova, care a învins-o în această etapă pe FC Botoșani. Pentru un final mai liniștit de sezon regulat, în condițiile în care le va întâlni pe Craiova, CFR și Sepsi în ultimele 3 etape, FCSB nu-și permite pași greșiți în fața unui adversar care a pierdut ultimele 4 meciuri .

Toni Petrea are ceva probleme de lot, dar are și variante pentru a acoperi absențele. Nedelcu s-a accidentat din nou și va mai lipsi o perioadă,astfel încât în centrul apărării vor juca, cel mai probabil, tot Ovidiu Popescu și Miron. Haruț, schimbat la pauza meciului cu Botoșani, ar urma să mai primească o șansă. Marea provocare este înlocuirea lui Florinel Coman, suspendat. În mod normal, ar trebui să joace Vukusic, dar normalitatea nu face tocmai casă bună cu FCSB. Așa că, foarte probabuil, va fi titularizat Oaidă în zona ofensivă.

FCSB a pierdut un singur meci pe teren propriu, în acest sezon. A fost 0-1 cu Academica, în etapa a 23-a. În afara ilfovenilor, de pe terenul FCSB-ului a mai plecat neînvinsă Sepsi, care a scos un punct la Buftea, în finalul lui 2020. FCSB a câștigat 10 dintre cele 12 meciuri jucate pe teren propriu, în acest sezon, iar golaverajul este 31-7.

Gaz Metan Medias : Forma echipei, știri și statistici

Gaz Metan și-a cam luat adio de la ideea de a juca în play-off. Gazul este pe locul 12, deasupra pozițiilor de baraj, la nu mai puțin de 9 puncte de locul 6. În mod normal, echipa lui Mihai Teja nu are nicio șansă de a mai prinde un loc în primele 6, chiar dacă Sepsi, Botoșani și Clinceni au obținut împreună un singur punct în această etapă. Gaz Metan Mediaș a pierdut ultimele 4 meciuri jucate, 3 în campionat și un altul în Cupa României. În ultimele 3 etape, echipa lui Teja a cedat la Botoșani (1-2) și acasă cu CFR Cluj (0-1) și UTA (1-2).

Teja nu are cine știe ce probleme de lot. Singurele probleme sunt cele legate de selecția jucătorilor pentru primul 11, date fiind rezultatele foarte proaste din ultima perioadă. În mod normal, Teja va merge tot în 4-2-3-1, ca în runda precedentă, când a pierdut cu UTA. Sarr, Valente și Nițu vor fi titulari, dar ultimul nu va sta foarte mult pe teren. Yuri și Baco vor alcătui cuplul de fundași centrali.

Ultimul succes al Gazului este cel cu Chindia (1-0), în urmă cu exact o lună. În deplasare, echipa lui Teja a obținut doar 11 puncte, suficiente numai pentru locul 14 în ierarhia partidelor jucate pe teren străin. Gaz Metan are doar 3 victorii în deplasare, dar niciuna în 2021. Ultima este cea cu UTA (3-1) la începutul lui noiembrie. De atunci, echipa lui Teja a scos doar două puncte în următoarele 6 meciuri jucate departe de Mediaș. 15-20 este golaverajul în cele 12 partide jucate în deplasare.

Echipe probabile

FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar Vlad
Fundași Haruț, Ov. Popescu, Miron, Radunovic
Mijlocaşi Moruțan, Șut, Olaru
Atacanţi Oaidă, Tănase, Oct. Popescu
Gaz Metan Medias Echipă probabilă Gaz Metan Medias
Portar Buzbuchi
Fundași De Moura, Baco, Yuri, Velisar
Mijlocaşi Alceus, F. Junior - Chamed, Deaconu, Valente
Atacanţi Nițu

Statistica meciurilor directe FCSB v Gaz Metan Medias

FCSB are 3 victorii și un egal în ultimele 4 meciuri cu Gaz Metan, care a câștigat ultima dată în august 2019 (4-0). În tur, a fost 3-2 pentru FCSB, dintr-un penalty transformat în prelungirile meciului.

Cote pentru FCSB v Gaz Metan Medias

FCSB are 1.50 pentru un HA (-1). Un meci în care să nu marcheze ambele echipe este cotat la 1.65.

FCSB vs Gaz Metan Medias Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Teoretic, FCSB n-ar trebui să aibă probleme cu un adversar care și-a cam luat gândul de la play-off. Ar trebui să iasă un meci destul de relaxat, în care să vedem goluri încă din primele 45 de minute. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă de pe piață pentru un Over 1 în primele 45 de minute.

Miza: 8/10
Cota: 1.82
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici