1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Superliga »
  5. FCSB vs FC Hermannstadt - Ponturi pariuri Liga I, 26 octombrie 2020. Sergiu Buș a cerut mai multe minute

FCSB vs FC Hermannstadt - Ponturi pariuri Liga I, 26 octombrie 2020. Sergiu Buș a cerut mai multe minute

Caramavrov
Caramavrov

2020-10-25 18:12:00

Fotbal România - Liga 1

26 Octombrie 2020, 21:00

FCSB

FCSB

versus
FC Hermannstadt

FC Hermannstadt

1.60

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru FCSB v FC Hermannstadt

Pe Arena Națională din București, FCSB o întâlnește pe FC Hermannstadt în etapa a 8-a a Ligii I. Jocul are loc pe 26 octombrie, de la ora 21:00. 

FCSB este pe treapta a doua a podiumului Ligii I, cu 15 puncte (golaveraj 17-9). FC Hermannstadt se află pe 8, cu 10 puncte (golaveraj 10-8).

Predicția mea pentru meciul FCSB vs FC Hermannstadt poate fi găsită la finalul acestei analize.

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB a pierdut un singur meci dintre cele în care lotul nu a fost afectat de infectările cu Covid-19 (1-2 cu FC Voluntari). Mai sunt încă probleme, dar numai absența lui Florinel Coman este cu adevărat importantă. Soiledis, Lucian Filip și Octavian Popescu sunt în izolare, Olaru este suspendat, iar Florinel Coman, Nedelcu și Robert Ion sunt accidentați. În schimb, revine Oaidă. 

„Întâlnim o echipă cu o organizare defensivă foarte bună, jucătorii stau foarte bine în teren. Va trebui să fim foarte atenți, să reușim să le desfacem apărarea și să marcăm cât mai mult. E important pentru noi să ne apropiem de lider”, a declarat Petrea, în conferința de presă care a precedat meciul cu sibienii.

Segiu Buș este nemulțumit din cauza faptului că este înlocuit meci de meci și i-a transmis lui Gigi Becali această nemulțumire. Rămâne de văzut dacă va încheia pe teren jocul cu FC  Hermannstadt.

FCSB este pe locul 4 în clasamentul formei, cu 9 puncte câștigate în ultimele 5 runde, golaveraj 11-9.

FC Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

FC Hermannstadt a primit gol în toate meciurile din ediția curentă de campionat. Echipa antrenată de Ruben Albes începe destul de bine jocurile, dar nu ține ritmul 90 de minute. Așa s-a întâmplat și în etapa precedentă, când UTA a egalat pe final și chiar era să dea lovitura la Sibiu.

Atmosfera este bună, mai ales că s-au plătit salariile pe lunile iulie și august.

„Va trebui să fim o echipă unită. Dacă atacăm, putem controla apoi atacurile adverse adică principala lor armă. Obiectivul meu este victoria, nu am altă mentalitate”, a spus tehnicianul spaniol, referindu-se la confruntarea cu FCSB. Potrivit lui Albes, lipsește bine doar fundașul dreapta Claudiu-Belu, care este accidentat.

Scarlatache și Bastos concurează pentru postul de fundaș dreapta. Este posibil ca experiența românului să conteze în decizia pe care o va lua Albes.

FC Hermannstadt este pe locul 6 în clasamentul formei, cu 8 puncte câștigate în ultimele 5 runde, golaveraj 7-5.

Echipe probabile

FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar Vlad
Fundași Crețu, Iul. Cristea, Miron, Panțâru
Mijlocaşi Moruțan, Ov. Popescu, Perianu
Atacanţi Man, Sg. Buș, Fl. Tănase
FC Hermannstadt Echipă probabilă FC Hermannstadt
Portar Cristiano
Fundași Scarlatache, Viera, Iul. Stoica, Opruţ
Mijlocaşi Pires, Addae, Mayoral
Atacanţi Sântean, Fortes, Jo Santos

Statistica meciurilor directe FCSB v FC Hermannstadt

FCSB și FC Hermannstadt s-au mai confruntat de 6 ori în toate competițiile. FCSB a câștigat ultimele 5 meciuri directe.

Au fost 3 partide în sezonul trecut. În Liga I, FCSB s-a impus cu 4-3 la București și cu 4-0 la Sibiu. În Cupa României, echipa lui Gigi Becali câștigat cu 2-1, tot la Sibiu.

Cote pentru FCSB v FC Hermannstadt

FCSB a câștigat 5 meciuri în acest campionat, iar 4 dintre victorii au fost obținute la o marjă de minim două goluri. Unibet pariuri sportive oferă cota 1.72 pentru selecția „FCSB -0.75 handicap asiatic”. 

Echipa pregătită de Toni Petrea a marcat câte trei goluri în toate jocurile disputate pe teren propriu. Selecția „FCSB peste 1.5 goluri” are cota 1.73.

FCSB vs FC Hermannstadt Pont: Victorie FCSB

Dincolo de diferența de valoare net favorabilă lui FCSB, trebuie avut în vedere și faptul că între cele două cluburi există o relație bună, evidențiată de împrumuturile lui Caiado și Karanovic pentru meciul de Europa League. E posibil ca Ana Maria Prodan să nu vrea cu tot dinadinsul să îl încurce pe Becali. Cred că echipa gazdă, cu Dennis Man într-o perioadă excelentă, va învinge. La PublicWin oferta conține cea mai mare cotă de pe piață pentru un pariu pe „1 solist”.

Fotbal România - Liga 1

Victorie FCSB

1.60
FCSB vs FC Hermannstadt

26 Oct 20, 21:00

Miza: 7/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici