Share

Pontul pentru FCSB - Concordia Chiajna

Liga 1

Cota: 2.17

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

07 Oct 2018 09:49 1,5k 0
Logo FCSB
Logo Concordia Chiajna
FCSB
Concordia Chiajna
VS
21:00 07 Octombrie 2018
Liga 1 Betano

Analiză și informații pentru FCSB v Concordia Chiajna

În etapa a 11-a a Ligii 1 Betano, FCSB o întâlnește pe Concordia Chiajna, iar analiza și pronosticul în rândurile de mai jos. Meciul va avea loc la Voluntari, pe stadionul Anghel Iordănescu. FCSB va rămâne pe primul loc indiferent de rezultatul partidei, în timp ce Concordia este pe locul 11 cu 11 puncte.

Partida va fi arbitrată de Alexandru Tudor.

Pariază pe victoria lui FCSB cu Concordia la o cotă mărită de 40.00!

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

V V V E E

FCSB traversează un moment excelent de care încearcă să profite înainte de pauza competițională. Elevii lui Nicolae Dică au legat trei victorii consecutive, iar primul 11 începe să se cristalizeze. Junior Morais va rămâne fundaș central și la acest meci, iar Coman va privi începutul de pe banca de rezerve. De văzut, dacă Dică îl va scoate din primul 11 pe Ovidiu Popescu și îl va folosi pe Teixeira lângă Nedelcu de la început sau va fi prudent. FCSB are 11 meciuri consecutive cu gol marcat și beneficiază de un Gnohere în mare formă. Moruțan va intra de la început, iar Tănase va ocupa flancul stâng al ofensivei. FCSB a marcat de cel puțin două ori în cele opt partide oficiale de pe teren propriu din acest sezon.

Concordia Chiajna: Forma echipei, știri și statistici

E Î V Î Î

Concordia Chiajna a legat o victorie cu un egal de la venirea lui Dorinel Munteanu pe bancă. Jocul arătat cu Dunărea Călărași a fost slab în plan ofensiv, deoarece Munteanu se arată destul de prudent în alcătuirea primului 11. Cu FCSB, Munteanu va betona mijlocul terenului cu Prepeliță, Bucșa și Deaconu, iar atacuș îl va lăsa în seama lui Guessan, sprijinit de Grădinaru și Nivaldo. Chiajna a dat gol în patru din cele 5 deplasări din acest sezon. Dorinel nu are probleme de lot.

Echipe probabile

FCSB

Echipă probabilă FCSB
Portar Bălgrădean
Fundași Benzar, Planic, Morais, Stan
Mijlocaşi Nedelcu, Teixeira, Moruțan
Atacanţi Man, Gnohere, Tănase

Concordia Chiajna

Echipă probabilă Concordia Chiajna
Portar Greab
Fundași Matei, Marc, Leca, Bărboianu
Mijlocaşi Prepeliță, Bucșa, Deaconu
Atacanţi Grădinaru, Guessan, Nivaldo

Statistica meciurilor directe FCSB v Concordia Chiajna

FCSB a câștigat ambele meciuri din sezonul precedent cu 2-1. Roș-albaștrii au 5 victorii și o înfrângere în ultimele 6 partide cu Chiajna.

Cote pentru FCSB v Concordia Chiajna

FCSB arată bine la finalizare în ultimele partide, de aceea vă recomand cota de 1,6 pentru 1 solist și peste 1,5 goluri în meci. dacă ne uităm în urmă și vedem cum Chiajna a pierdut 3 meciuri la rând cu 0-3, putem risca o cotă de 4 pentru o victorie la cel puțin 3 goluri diferență.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont FCSB vs Concordia Chiajna: FCSB câștigă cu h(-1)

FCSB a jucat foarte bine cu Moruțan mijlocaș ofensiv în repriza a doua cu Hermannstadt. Chiajna a fost modestă cu Dunărea Călărași, iar Munteanu are o abordare defensivă. Calitatea individuală a celor din apărarea Concordiei este destul de scăzută,mai ales în zona centrală, iar în atac, Concordia pune puține probleme. Cred că va fi un meci la discreția roș-albaștrilor, care au multă încredere acumulată și vor cele trei puncte înainte de deplasarea la Craiova. FCSB are multe soluții în ofensivă și cred că se vor impune la o diferență de cel puțin 2 goluri.

Pont pariuri: FCSB câștigă cu h(-1)

Miza: 10/10

Cota: 2.17

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont FCSB vs Concordia Chiajna: FCSB câștigă meciul și marchează minim 2 goluri

FCSB are șansa de a se desprinde din nou în fruntea clasamentului. CFR Cluj s-a apropiat la un punct în urma victoriei de aseară, însă trupa lui Dică are un meci la îndemână în această etapă. Roș-albaștrii vor juca din nou pe terenul celor de la Voluntari, dar acest lucru nu trebuie să îi împiedice pe elevii lui Dică să aibă o evoluție pe măsură. Cu Tase, Moruțan sau Gnohere din nou în formă, FCSB se va impune din nou lejer, în fața unei echipe ce a avut evoluții oscilante în cele 10 etape din noul sezon. Eu am să merg pe un pariu mai safe și voi recomanda victoria trupei lui Dică, cu minim 2 goluri marcate. Cota este una decentă.

Pont pariuri: FCSB câștigă meciul și marchează minim 2 goluri

Miza: 10/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont FCSB vs Concordia Chiajna: Peste 1 gol asiatic prima repriză

Nu prea mă încântă Liga 1 Betano dar FCSB nu prea are cum rata șansa de a se desprinde în fruntea clasamentului după acest meci cu una din echipele slabe ale campionatului, Concordia. Dar cum campionatul nostru este imprevizibil și deja au fost propune ponturi pe victoria gazdelor, o să merg pe pariul meu de peste 1 gol asiatic la pauză.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic prima repriză

Miza: 10/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Modster

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

23

Castigate:

10

Pierdute:

11

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici